Cum creez un cont nou pe site-ul Joci.ro?


Cum creez un cont nou pe site-ul Joci.ro?
Pentru a creea un nou cont pe site-ul Joci.ro apăsaţi pe butonul INREGISTRARE de pe prima pagină a site-ului (figura 1), sau accesaţi linkul următor: http://joci.ro/inregistrare .


In pagina de Inregistrare toate cele 7 câmpuri sunt obligatorii (figura 2):


Username: Numele ales de dumneavoastră trebuie sa aibă o lungime de minim 5 şi maxim 32 de caractere şi să conţină cifre (0-9) şi cel puţin 3 litere distincte (a-z). Caractere speciale de care va puteţi folosi sunt: talpa/underscore-ul. Alegeţi cu grijă numele dorit pentru că el nu poate fi schimbat decât contra cost. De asemenea, orice nick indecent este suspendat, aşadar nu folosiţi cuvinte/expresii obsecene, rasiste sau jignitoare.
Nume: Numele şi prenumele Dumneavoastră.
E-mail: Folosiţi o adresă de e-mail validă pentru că acolo va fi trimis linkul pentru a activa contul nou creat.
NU UTILIZAŢI “WWW” la începutul adresei de e-mail deoarece nu veţi primi mail-ul de confirmare.


ATENŢIE: - dacă aveţi adresa pe yahoo.ro, atunci scrieţi “@yahoo.ro”
- dacă aveţi adresa pe yahoo.co.uk, atunci scrieţi “@yahoo.co.uk” şi aşa mai departe, altfel mail-ul de confirmare nu va fi trimis.
exemplu: - DA - maria90@yahoo.com
- NU - www.maria90@yahoo.com
PAROLA: minim 7 caractere; poate conţine litere (a-z), cifre (0-9) şi caractere speciale. Parola este Case sensitive, deci atenţie la literele mari si la cele mici. În plus parola este confidenţială, ea este încriptată în baza de date, nimeni nu mai are acces la ea ulterior înregistrării.
CONFIRMA PAROLA: completaţi aceeaşi parolă ca mai sus pentru verificare
Sex: selectează una dintre variantele din meniul pus la dispoziţie: Masculin sau Feminin
DATA NASTERII: selectează câte o variantă pentru fiecare din meniurile de la această categorie pentru zi/luna/an.
COD VERIFICARE: un element de securitate introdus pentru a preveni inregistrarile automate; tastaţi caracterele care apar in imaginea de sub câmpul liber. Dacă nu înţelegeţi ce reprezintă imaginea, apăsaţi butonul de sub imagine pentru a primi alta.
Pentru a finaliza crearea contului trebuie să fiţi de acord cu Termenii si Condiţiile site-ului Joci.ro, selectând căsuţa respectivă, şi să apăsaţi pe butonul “CREEAZA CONT”. Un mail de activare va fi trimis la adresa de email completată la înregistare. Va trebui să apăsaţi pe linkul de activare din email şi contul creat de dumneavoastră devine activ. Puteţi să vă logaţi apoi pe site cu userul şi parola alese.
Dacă nu activaţi contul in decurs de 10 zile, atunci el este şters automat din baza noastra de date şi numele de utilizator devine iarăşi disponibil.
Mai puteţi să vă creaţi cont pe joci.ro folosind contul vostru de Facebook. Tot la http://joci.ro /inregistrare , sub formularul de înscriere, completaţi în dreptul “USERNAME”, apoi apăsaţi butonul “Conectare cu Facebook” (Figura 3).