Ce este functia Raporteaza Abuz si cum se foloseste?


Aceasta functie este creata de noi pentru a furniza informatii ultile despre joc si jucatori cum ar fi: dialogul din chat dintre jucatori (astfel se pot depista userii care injura) si o serie de statistici foarte detaliate din jocuri (astfel se pot depista userii care transfera puncte sau care au un comportament de joc nesportiv). Cu ajutorul acestei functii se pot raporta atat jucatorii de la masa de joc, cat si jucatorii care scriu in chat-ul din camera sau in chat-ul privat. Atentie: in cazul chat-ului, aceasta functie ne furnizeaza doar dialogul de pana la momentul raportarii.

Raporteaza Abuz la masa de joc:

- click pe icon-ul R din dreptul persoanei pe care vreti s-o raportati. Se va deschide o fereastra in care descrieti pe scurt situatia. Completati codul din imaginea alaturata si apasati butonul Trimite.
In tot acest timp, NU IESITI DE LA MASA DE JOC. Daca doriti, chiar puteti juca in continuare. Completerea formularului prin care raportati pe cineva nu afecteaza cu nimic jocul, iar noi vom primi, pe langa descrierea dumneavoastra si dovezile necesare pentru a-i sanctiona pe cei care gresesc in functie de gravitate.

Raporteaza Abuz in Chat-ul public sau in Chat-ul privat:

- click pe numele jucatorului care incalca regulamentul. Pentru a raporta chat-ul privat, NU INCHIDETI FEREASTRA CU CHAT - ul PRIVAT, ci apasati raportare din fereastra cu conversatia. Se va deschide o fereastra in care descrieti pe scurt situatia. Completati codul din imaginea alaturata si apasati butonul Trimite.
Jucatorii impotriva carora luam masuri ii puteti vedea oricand in pagina Jucatori Sanctionati: http://joci.ro/jucatori-sanctionati , iar Regulamentul dupa care aplicam sanctiunile il puteti citi in pagina Regulament: http://joci.ro/regulament

Important: raportarile trimise de voi nu sunt citite in timp real de catre administratorii acestui site, deci sanctiunile nu pot fi date imediat. De regula se verifica o data pe zi plangerile voastre si tot atunci sunt luate si masurile de rigoare