Cum pot fi sigur ca nu imi "sparge" nimeni contul?


1. Nu introduceti numele vostru de uilizator si/sau parola pe alte site-uri in afara de http://www.joci.ro/ .

2. Nu dati parola de la e-mailul pe care l-ati trecut la inscriere altei persoane! Ar putea sa va modifice parola de aici foarte usor.

3. Nu folositi in parola date personale ca: nume, prenume, numele prietenului/prietenei, animalului de companie, data nasterii sau alte date pe care le afisati publice in pagina voastra de Profil de pe joci.ro sau de pe alte site-uri.

4. Nu folositi acelasi nume de utilizator si parola ca pe alte site-uri!

5. Pentru ca parola dumneavoastra sa fie suficient de buna, si implicit greu de aflat, tineti cont de urmatoarele lucruri:

- parola sa fie de minim 8 caractere
- folositi litere mari si litere mici
- folositi mai mult de un numar in parola
- folositi caractere speciale (!,@,#,$,%,^,&,*,?,_,~)

Aceste sugestii le gasiti si la http://www.geekwisdom.com/dyn/passwdmeter . Tot aici va puteti "masura" parola, pentru a afla cat de "puternica" este. Nu este singurul site, puteti cauta chiar dumneavoastra pe internet alte site-uri similare.

6. Nu dati numele de utilizator si parola nimanui. Aceste date trebuie sa ramana cunoascute doar de dumneavoastra. In cazul in care se se logheaza alta persoana si se incalca regulamentul spre exemplu, tot dumneavoastra suportati consecintele.

7. Nu bifati casuta "Pastreaza-ma logat" decat daca jucati de pe calculatorul personal sau de pe un calculator la care aveti doar dumneavoastra acces. Altfel oricine va intra de pe acel calculator pe site va putea juca in locul dumneavoastra sau va putea "dona" punctele voastre altcuiva.

Noi incercam sa rezolvam problemele care apar pe site, dar problemele de securitate vi le puteti rezolva chiar dumneavoastra daca tineti cont de sfaturile de mai sus. Speram ca v-am fost de ajutor. Spor la joc!