Cum contu cu vladcarabas2008 a fost anulat si acuma la'ti deblocat, pe ce motiv la'ti deblocat? Voi cand anulati nu verificati sau ce?
Daca a transferat cum de ati deblocat'o :-j si spuneti k sunteti corecti nu anulati fara ''dovezi'' ca nush ce,:-j Fiti seriosi va zis aia 2 scuze pe email si gata ia'ti deblocat contul :| :eek::eek:
Sunt sigur ca o sa stegeti postarea fara sa raspundeti , da macar eu am zis ce am avut de zis . punct!!
Cum se poate ca vladcarabas2008 sa fie debanat ? eu stiam ca in momentul cand un cont se anuleaza,nu se mai scoate de la anulati.Contul cu vladcarabas2008 pe ce motiv este debanat ? a fost anulat contul pe buna dreptate,si de-a lungul timpurilor a facut transfer dupa cont,ba chiar mai mult,i s-au facut si rapoarte si degeaba,pana la un moment dat cand s-a vzt realitatea si a fost anulat contul,si acum este debanat ... pff poi pe ce motiv,va rugam sa ne explicati ce se intampla !
bai jata tot milog la sait esti ma frate fi ma nene jucator serios nu mai lua ma nene partea la alti cum vine asta o anuleaza pe drept cu transfer si dupa aceia ii da drumu asta ce vrea sa insemne japca pe fata nene sa mor eu nui corect ce sa intimpla pe saitu asta daca eream niste copii de 7 8 anii mai ziceai dar nici pe aia nu ii mai minti cu un corn si un lapte lasama doamne iartama sa faca regulamentu corect nene nu magarie pe fata eu dk am injurat mai dat 3 zile si la a 2 abatere cica injuri si cel putin nu trebuia sa fiu anulat asta e o nesimtire pe fata asta e .......!