Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

02-09-2008,10:38
made_in_china Data inregistrarii: 27/08/2008 Mesaje: 0 Offline

Lara dar cand au fost pierdute punctele .. te rog spune-mi pentru ca este f important macar ora la care s-a jucat dupa cont si ziua :( te implor ajuta-ma

02-09-2008,10:39

Si daca se poate spune-mi 1 cont din cele la care "am pierdut" pls

02-09-2008,10:58
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Punctele au fost pierdute tot ieri seara, intre orele 22:54:47 si 00:21:32 pe parcursul a cca. 320 de jocuri cu mai multi jucatori.

02-09-2008,11:07

un cont te rog spune-mi .. cred ca stiu despre ce este vorba

02-09-2008,11:19

sau ip-ul pls :(((

19-12-2008,13:27
DeADLIy Data inregistrarii: 08/11/2008 Mesaje: 0 Offline
furt de puncte

Dragi admini, astazi dimineata ziua de 19.12.2008 in jurul orei 12 am avut vreo 100k. Cand am ajuns acasa pe la ora 15:00 aproximativ, nu mai aveam nici un puct trebuia sa ma regenerez. Ce pot sa fac?. Ce puteti sa faceti?... vreau sa recuperez punctele...si sa joc din nou cu 1000 e foarte greu:(
Astept un raspun...

19-12-2008,14:17
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Din pacate trebuie sa fiti foarte atenti pentru ca in astfel de cazuri noi nu putem face nimic. Site-ul Joci.ro este securizat din acest punct de vedere, nu se pot sparge conturi. Parola voastra este salvata criptat in baza noastra de date, deci nici macar administratorii acestui site nu o cunoasc. De asemenea, numarul incercarilor de logare este restrictionat la 5 tocmai pentru a preveni atacurile externe.

Daca totusi altcineva decat dumneavoastra s-a logat pe contul personal si v-a transferat punctele, este pentru ca: fie a stiut parola sau a ghicit-o (era prea intuitiva/simpla sau aceeasi ca pe alte site-uri), fie ati bifat "pastreaza-ma logat" pe alt calculator decat cel personal.

Tot ce putem face este sa va dam o serie de sfaturi menite sa va ajute sa preveniti astfel de situatii. Citam din pagina Ajutor:

"Cum pot fi sigur ca nu imi "sparge" nimeni contul?
1. Nu introduceti numele vostru de uilizator si/sau parola pe alte site-uri in afara de http://www.joci.ro/ .

2. Nu dati parola de la e-mailul pe care l-ati trecut la inscriere altei persoane! Ar putea sa va modifice parola de aici foarte usor.

3. Nu folositi in parola date personale ca: nume, prenume, numele prietenului/prietenei, animalului de companie, data nasterii sau alte date pe care le afisati publice in pagina voastra de Profil de pe joci.ro sau de pe alte site-uri.

4. Nu folositi acelasi nume de utilizator si parola ca pe alte site-uri!

5. Pentru ca parola dumneavoastra sa fie suficient de buna, si implicit greu de aflat, tineti cont de urmatoarele lucruri:

- parola sa fie de minim 8 caractere
- folositi litere mari si litere mici
- folositi mai mult de un numar in parola
- folositi caractere speciale (!,@,#,$,%,^,&,*,?,_,~)

Aceste sugestii le gasiti si la http://www.geekwisdom.com/dyn/passwdmeter . Tot aici va puteti "masura" parola, pentru a afla cat de "puternica" este. Nu este singurul site, puteti cauta chiar dumneavoastra pe internet alte site-uri similare.

6. Nu dati numele de utilizator si parola nimanui. Aceste date trebuie sa ramana cunoascute doar de dumneavoastra. In cazul in care se se logheaza alta persoana si se incalca regulamentul spre exemplu, tot dumneavoastra suportati consecintele.

7. Nu bifati casuta "Pastreaza-ma logat" decat daca jucati de pe calculatorul personal sau de pe un calculator la care aveti doar dumneavoastra acces. Altfel oricine va intra de pe acel calculator pe site va putea juca in locul dumneavoastra sau va putea "dona" punctele voastre altcuiva.

Noi incercam sa rezolvam problemele care apar pe site, dar problemele de securitate vi le puteti rezolva singuri chiar dumneavoastra daca tineti cont de sfaturile de mai sus. Speram ca v-am fost de ajutor. Spor la joc!"

11-02-2009,13:55
florian100 Data inregistrarii: 10/01/2009 Mesaje: 0 Offline

Citat de la made_in_china:

Lara dar cand au fost pierdute punctele .. te rog spune-mi pentru ca este f important macar ora la care s-a jucat dupa cont si ziua :( te implor ajuta-ma

am avut 116000 si am ramas cu 16000 imi puteti spune cum au reusit sa-mi fure 100000

12-02-2009,10:17
admin Data inregistrarii: 30/11/-0001 Mesaje: 0 Offline

Nu ai avut niciodata aceste puncte la Poker. Daca este vorba despre alt joc (si ai postat gresit, aici este un topic dedicat jocului de Poker), atunci raspunsul il gasesti mai sus, dat de admin Lara.

Pagina 1 din 1
1