:eek::eek::eek:mai am o groza de poze dar din pacate nu le pot atasa ,dar le modific si tot le bag.curva,muista,tiristo,zdreanta,sugi si tu si mata si multe altele,iar voi nu ii dati nici macar o avertizare:eek::mad:nu am intrat la remy sau poker sa fiu injurata:eek::mad: asemenea specimene va lasa fara jucatori:eek::mad:
rhe_gea o frustata care da xxxx , mi-a dat xx fara motiv cand i-am spus ca nu vreau sa ascult tampeniile cum ca o bate barbasu ca e nefericita si ca nu stiu ce bla bla bla ,i-am spus frumos ca nu vreau decat sa ma joc si ca consecinta m-a data afara de la masa la care jucam de 40 de minute este corect sa faca ceea ce vrea si cand vrea fara un motiv anume ,DAR OARE ESTE FRUMOS SA FACA ASEMENEA GESTURI ?
:mad:draga silviuta nu te mira ca te injura unii ai uitat ca si tu la masa vb foarte frumos intre ghilimele cat rau mai poti face daca ti-a inchis netty ai uitat cat rau ai facut numai rapoarte false mai mereu nu te mai mira si eu pot sa scriu ce vreau si sa postez ca si cum ma injura unii pe privat suntem in epoca electronicii draga mea:D
moaama cat poti s aplangi ''doamna'' silviutza :))))) ai ajunjs a te plangi si aici ? :)))) acum revenind putin . la porumbeii nostrii :)))) cine stie cunoste :)) asa .. revenind se paer ca te stie lumea i cat esti de PENAL...IZATA PTR TRASFER PUNCTE SI RAPORTURI ALSE CA ESTI O OFTICOASA SI CAND IESI D ELA MASA PIERZIAND .. MEREU FACI RAPORT FALS. SE [ARE CA ESTI CUNOSCUTA PTR ASTA :)) INGRID_KARNA adik tu .. ANULARE CONT -TRASNEFR PUNCTE :)))AS CA TINETI PLISCUL SI NU MAI PLANGE ATAT :((( AI FI SINCERA SI SPUNE CATE CONTURI AI AVUT ANULATE PANA ACUM PTR MOTIV TARSNSFER PUNCTE ? :))) DOAMNE CAT POTI SA PLANGI la revedere plangacios o :(( spor la manarie ca te stie lumea si asa :)
:eek:nu am facut raport ca sa transferat puncte sau ca am pierdut:eek:eu am vb urat si am primit avertizare asa ca toti care imi vb urat faceam raport :mad::eek:toate rapoartele sunt cu injurii:eek::mad:lasa baiete ca nu o sa mai intru pe joci.ro atunci sa vad cu cine mai vb urat:))))si pe ingrid am primit puncte si nu ma supar ca mi-au inchis contul asta e:Dcum ti-am spus pe silvyutza23 nu injur ca nu vreau sa fiu anulata de asta chiar mi-ar parea rau ca am jucat 1 an de zile remy :(pe langa joc am si glumit asta nu insemna ca sunt curva sau tot ce mi-ai scris,nu caut barbat daca era ma duceam pe matrimoniale :eek:sau pe centura sau mai bien ma duc la dracu decat sa ma injure toti nesimtiti:eek::eek::eek::eek: