De ce nu apare la sanctionati jucatorul cu nik : [COLOR="Red"
Ne cerem scuze, de multe ori nu putem raspunde chiar in momentul in care postati pe forum. Insa toate posturile sunt citite, nu este nevoie sa reveniti din ora in ora.
Nu apar in pagina Jucatori sanctionati unii useri care au nick indecent (e lesne de inteles ca nu avem interes sa publicam pe acest site toate expresiile vulgare) si conturile multiple sanctionate (este avertizat doar un cont al unui user cu conturi multiple, cont care si apare in pagina Jucatori sanctionati, restul conturilor sunt anulate fara sa fie mentionate).
De asemenea, userii care aduc injurii la adresa Joci.ro si a administratorilor au conturile anulate fara un alt avertisment impreuna cu conturile multiple.
Acesta a fost si cazul cazul pur_nation. S-au adus injurii grave la adresa Joci.ro pe forum de pe 2 conturi printre care si state_p0tc0varu_sef. Contul state_p0tc0varu_sef a fost trecut in pagina de Jucatori santionati, iar restul conturilor de pe care a mai avut acces au fost anulate.
of....lara ai facut mare confuzie...inteleg masura de anulare a contului state_p0tc0varu_sef dar ce treaba are cu contul pur_nation .....daca ati fi fost mai atenti si va-ti fi uitat dupa adresa de IP ati observa k nu sunt conturile aceluiasi uzer....
de ce nu ati ales sa anulati contul altuia din top :( si l-ati ales pe asta
dati contul innapoi...ati gresit....nu sunt acelasi uzer.... :( verificati adresele de IP si o sa vedeti...
VA ROG VERIFICATI SI DATI NIK-UL INNAPOI[COLOR="Red"] pur_nation[/COLOR]
ESTE SANCTIONAT FARA MOTIV :(...
nu mai spun daca cineva vorbeste pe forum altul este sanctionat :(
UN RASPUNS DUPA CE VERIFICATI...[COLOR="#ff0000"]si vedeti k am dreptate[/COLOR] .
ziceti mai e drept ce se intampla ?
anulati conturile pe presupunere :((
de ce, de ce?
fiti si voi mai cercetasi? cauta-ti adevarul
acuma k eu ( pur_nation ) tre sa fac din nou puncte deoarece un ..... nataflet ( state_p0tc0varu_sef ) a adresat infuri la joci.ro
e drept (
raspunde-ti la intrebare ? cu ce am gresit eu :(
Ar Trebui Ca La Holdem Sa Fie Camera Facuta Pentru 100, Nu 60 De Jucatori, De Multe Ori Se Sta Cateva Minute Ca Sa Poti Intra Sa Joci.trebuiau Facute 3 Camere, Nu 2.sunt Destui Jucatori Care Imi Vor Da Dreptate. Sa Se Mai Faca O Camera Si La Holde'm.
As Dori Sa Pot Primi Si Eu Un Raspuns, De La Adminul Lara.
ati verificat [COLOR="Red"
Contul ramane suspendat. De pe acel ip ai jucat printre altele si cu contul "mult" si cu "pali_eu". Mai bine ai grija la numarul de conturi si la transferul de puncte pentru ca incalci regulamentul acestui site in mod frecvent si iar vei spune ca noi nu suntem cei corecti.
Ar Trebui Ca La Holdem Sa Fie Camera Facuta Pentru 100, Nu 60 De Jucatori, De Multe Ori Se Sta Cateva Minute Ca Sa Poti Intra Sa Joci.trebuiau Facute 3 Camere, Nu 2.sunt Destui Jucatori Care Imi Vor Da Dreptate. Sa Se Mai Faca O Camera Si La Holde'm.
As Dori Sa Pot Primi Si Eu Un Raspuns, De La Adminul Lara.
Va mai fi facuta o camera la Hold'em, chiar doua daca este necesar. Momentan insa numarul maxim de jucatori pe camera va ramane de 60.