Salutare...
Am cateva sugestii
1. De exemplu e masa de 250 300 sa zicem..intru eu cu 1000 la masa daca dau 2 plusuri raman pe 0 si toti ceilalti sunt obligati sa dea check dupa floop la turn si river..Ar trebuii ca toti ceilalti sa poate paria mai departe , fara mine separat..iar in cazul in care castig eu sa imi dea banii pariaiti de mine.
2 .Ar trebuii sa poti paria cat vrei ca la poker normal..nu doar rise la pot, sugerez sa se bage optionea de este deja la poker.Optiunea all in de ce nu e?
multumesc
S-a format un obicei care contravine Regulamentului forumului: fiecare utilizator care are o intrebare sau o nemultumire deschide un topic nou fara sa se intereseze daca nu cumva intrebarea lui isi are locul in alt topic.
Pentru a preveni acest lucru am deschis acest topic. Va rugam postati aici nemultumirile voastre si bug-urile care apar la jocul Hold'em Poker. Asa ne va fi mai usor si noua si voua.
Va multumim.
nu se face nimik inpotriva lu` are_bad k face rapoarte aiurea cum se vede si mai sus cu UNIKATUL si s-a dovedit raport aiurea , pt cine are multe pt si nu-i da face raport nu-i corect faceti ceva admini nu anulati conturi aiurea
S-a format un obicei care contravine Regulamentului forumului: fiecare utilizator care are o intrebare sau o nemultumire deschide un topic nou fara sa se intereseze daca nu cumva intrebarea lui isi are locul in alt topic.
Pentru a preveni acest lucru am deschis acest topic. Va rugam postati aici nemultumirile voastre si bug-urile care apar la jocul Hold'em Poker. Asa ne va fi mai usor si noua si voua.
Va multumim.
[QUOTE=are_bad;29141]Azi ora 18.55 _L_k_Y ia transferat puncte lui nicu_ciolac.
Verificati si luati masuri