Ai fost sanctionat pentru injurii in chatul din joc la adresa altui jucator. Numele celor care fac raport nu le facem publice, raman in statisticile noastre interne. Insa userii sanctionati, sanctiunile primite si motivul sunt afisate in in pagina "jucatori sanctionati": http://joci.ro/sanctiuni(1).html
Buti nu exista pe acest site, toti cei care joaca sunt persoane reale, de aceea regulamentul cere sa aveti un comportament civilizat fata de partenerii de joc. Multumim pentru intelegere.
mam referit la buti adik oameni cum zici u adik ei nus oameni ei sunt niste buti ca daca nu le dai pct fac spume sau ca daca eu joc la 3k deschidere si sunt casa si intra unu care are 20k normal ca nul las sa joace i dau x si apoi incepe sa inj si sa fac stouri si reclame pai astia sunt oameni sau buti ?
in fine daca voi credeti ca ati procedat corect sa fie ca voi dar eu stiu foarte bine ca nu aminj pe nimeni ca am mai zis vreo inj ca nu mia intrat o carte e alceva mam adresat la carte nu la persoane dar aia e stau 3 zile ca noi murii acum ! dar nu mai credeti pe toti ca majoritatea fac asa din niste motive !!