Sal
Normal Nui Corect Ce Ati Facut Pe Noi Nu Ne Intreaba Nimeni E Normal Ca Uni Care Au Mai Multe Milioane Sa Nu Poata Sa Joace Numa Cu 3k Macar Daca Ne Lasati 10k Sau 15k Sa Simtim Si Noi Ca Jukam
Poate Si Colegi Mei De Jok Care Stiu Sigur Ca Sant La Fell De Nemultumiti Sa Si Spuna Parerea , Si Sa Ne Luati In Considerare Va Multumesc.
O Zi Buna Ca Pe A Noastra Ati Stricato.
Jocul este Hold'em Poker, nu No Limit Hold'em, sunt doua jocuri diferite de aceea nu avem optiunea de "all in".
Regulile legate de pariere la Hold'em difera, de asemenea, de la site la site, de la cazino, la cazino. Oriunde ai merge trebuie sa respecti "Regulile casei" daca doresti sa joci. Pe unele site-uri suma pariata in deschidere este fixa, indiferent de ratingul jucatorului.
Revenind la modificarea efectuata de noi, am explicat in stirea postata pe prima pagina motivele acestei schimbari, nu se poate reveni asupra acestei decizii. Totusi, tinand cont de faptul ca joci.ro nu este un site unde se pariaza bani reali, consideram ca mai importanta este victoria, nu suma castigata. De asemena chiar la deschidere de 3000 p, la o masa de 8 jucatori la final suma castigata este considerabila, tinad cont de cate ori se poate ridica bet-ul pe parcursul unui joc.
PS. Nu mai deschide topicuri noi daca postarea ta se incadreaza intr-unul deja existent: "Bug-uri si nemultumiri Hold'em". Acest lucru contravine regulamentului, ca si posturile greu de citit si care nu folosesc corect limba romana asa cum este in cazul tau. Vorbesc la singular pentru ca vad ca pentru a sublinia cat de nemultumit esti ai postat de pe 2 conturi diferite (MALASOTE si BLAKMAMBA), desi esti aceeasi persoana.
Puteti continua discutia in "Bug-uri si nemultumiri Hold'em". Topic inchis.