stiu ca este mesaj vechi ca ma uitam pe sait dar? si exista.la unii akjq....... si la altii 2345.......ai ak in mana jos 456 ai 45 jos kka odata de 2 ori dar pe ce principiu se impart cartile domnule administrator?ca daca iau o pereche de carti in mana si le impart de 10 ori numi vin la fel dar la voi dumnezeu sa ma ierte e prea de tot.pana cand si poker pe bani la masini mai da alte carti dar aici nu prea exista vad variante cu toate cum ziceti ca nu se joaka real si de aceia trebuia sa fie altfel
Salutare...
Am cateva sugestii
1. De exemplu e masa de 250 300 sa zicem..intru eu cu 1000 la masa daca dau 2 plusuri raman pe 0 si toti ceilalti sunt obligati sa dea check dupa floop la turn si river..Ar trebuii ca toti ceilalti sa poate paria mai departe , fara mine separat..iar in cazul in care castig eu sa imi dea banii pariaiti de mine.
2 .Ar trebuii sa poti paria cat vrei ca la poker normal..nu doar rise la pot, sugerez sa se bage optionea de este deja la poker.Optiunea all in de ce nu e?
multumesc
Salut!
Spunea-ti mai de mult,ca o sa scoateti chestia aia cu administratorul mesei,adica cine face masa sa NU mai poata da afara pe cine vrea el, cand vrea el...
Cand o sa scoateteti treaba asta...???
Pentru ca intri la o masa,si se nimereste un cocosat sa administreze masa aia,si cand incepe sa piarda puncte,te da afara ca asa vrea el...
Deci parerea mea este ca trebuie scoasa chestia asta.
Nu exista la nici un site de poker din lumea asta,ori cum ar fi el,cu bani,cu puncte...nu exista sa poti da afara pe cine vrei,cand vrei,cum vrei!!
Sper sa se ia in considerare ce scriem pe aici
O zi buna!