Domnilor admini am facut un raport vad ca nu as intamplat nimic,
Special7 a transferat asta seara la ora 21:55 pn la 22:05 2 milioane pe nimenialtuu .Va rog sa verificati a intrat cu 10k si in 5 minute 10 avea 2 milioane ;)
Spre exemplu eu ma chinui sa fac punctele sau altcineva sa chinuie si face... Si ei transfera .. Joc nesportiv ;) luati masurii:mad:
Azi De dimineata ora 03:10 03:25 Transfer puncte
NIMENIALTUU CATRE VRAJEALAAA i-a transferat toate punctele dupa nimeni altul deoarece a vazut topicul si credea k il blocati.. Va rog frumos luati masuri Nu se poate asa ceva face transfer... de 5 milioane in dimineata asta....
El are asa :728 de partide :230 victori 451 infrangeri.. IN 728 de partide nu cred k faci 5 milioane :
IN FINE... Verificati k a intrat cu 10k sh a avut 5 milioane ;) alti muncesc saptamanii pentru 5 milioane si el face transferuri dupa un cont pe altu
El se incadreaza LA transfer pe clone !!!
Vai de capu vostru de obsedati, si ce ma daca alti fac in saptamani 5mil, crezi k ei le'a furat?
Voi sunteti niste amarati obsedati stati pe site doar sa faceti rapoarte si pe deasupra mai si cersiti puncte :-&
Daca se gasea unu cu puncte sa faca raport mai ziceam , da va'ti gasit voi niste nimeni =)) amarati
Macar ei au ce transfera, nu transfera de la voi ,
aaaaa scz voi nu aveti :)) :eek::eek: