Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 2
12 

Vezi primul necitit

29-03-2008,10:13
madalina21 Data inregistrarii: 01/02/2008 Mesaje: 0 Offline
bravo admini

Ma bucur si ati procedat foarte bine ca ati facut camera cu rating minim 10000 pt ca aia cu 1000 veneau mereu la mase mari cu jucatori care aveau multe puncte si cerseau intruna ca nesimtitii si aia si mai fraieri ca le dadeau.Altii se chinuiau de la 1000 si aia cereau puncte de la altii ca ei de ce sa se chinuie cu 1000 ce sunt faieri ca altii,nu era corect,trebuiau luate masuri.Deja incepuse sa se mareasca numarul de cersetori atata nesimtire n-am mai vazut,chiar incepusera sa devina stresanti.Totusi as fi preferat sa fie de 20000 dar e bine si asa :) felicitari

29-03-2008,13:47
LaureTiu_InFuriaT Data inregistrarii: 29/03/2008 Mesaje: 0 Offline

Ma bucur si ati procedat foarte bine ca ati facut camera cu rating minim 10000 pt ca aia cu 1000 veneau mereu la mase mari cu jucatori care aveau multe puncte si cerseau intruna ca nesimtitii si aia si mai fraieri ca le dadeau.Altii se chinuiau de la 1000 si aia cereau puncte de la altii ca ei de ce sa se chinuie cu 1000 ce sunt faieri ca altii,nu era corect,trebuiau luate masuri.Deja incepuse sa se mareasca numarul de cersetori atata nesimtire n-am mai vazut,chiar incepusera sa devina stresanti.Totusi as fi preferat sa fie de 20000 dar e bine si asa felicitari ---
SAL,ADMIN.SUNT NOU PE SAIT SI MI SAR PAREA BN SA FACETI INCA O 2 CAMERE UNA CU 50000 PCT MINIM A INTRA SI MESE PANA IN 150000PCT SI INCO O CAMERA DE MINIM 200000PCT PT A INTRA SI ACOLO 1.000.000 PCT DESCHIDERE .ASTA ESTE PAREREA MEA .MS K MAI ASCULTAT SI PE MN 2 MIN .PUP PE TOTI DE PE JOCI

31-03-2008,18:48
jokonda Data inregistrarii: 28/12/2007 Mesaje: 0 Offline

da sa stiti k are dreptate trebuie sa modificati deschiderea meselor maxim 100k k aja e cel mai bine k stiti k se joaca la 22 k 44k 33k 11k ....... si unii nesimititi dak nu le intra carte iese !!!!! dar dak ar fii cu deschiderea fixa arr fii mai corect ;)

01-04-2008,23:28
coral Data inregistrarii: 26/02/2008 Mesaje: 0 Offline
Incredibil

acest cont mia fost spart nu stiu de cine dar stiu sigur k a fost spart.pt k eu eram pe alt cont de al meu si ma jukm si am crezut k o fi cnva cunoscut de al meu...dar nu era...si pana la urma mi am dat seama k era un prost kre mia spart contul,este incredibil ce se intampla pe site ul asta!cik bravo admini...pt ce ? frate luati masuri k asa ceva nu se poate!!!!!!!

02-04-2008,08:06
_baiat_finutz_ Data inregistrarii: 07/11/2007 Mesaje: 0 Offline
Itzi spun eu ce e incredibil

Sa ti se anuleze contu pt. k joci la deschidere mai mare de 5000 aia e incredibil ... si asta e adi sau ace sigur de au anulat 10-15 conturi de odata doar pt. simplu fapt k jucam la 22k 33k deschidere , PENIBIL!!! atzi anulat conturile la jucatori care joaca aici de cand e site-u si care va adus lume pe site si voi le anulatzi conturile pt. k joaca la deschidere mai mare PENIBIL!!! :eek::eek::eek:

02-04-2008,08:10
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online
Cititi pagina Ajutor si regulile inainte de a juca pe acest site

Pentru coral:

Acest site este securizat, si un cont nu se poate sparge asa cum afirmi tu. [U]Din partea noastra s-au luat toate masurile de siguranta[/U]. E mult mai probabil ca cineva sa iti stie parola sau sa o fi ghicit (daca parola este usoara) stiind cateva date personale despre tine. Esti singurul care cunoaste parola de la contul tau? Sau nu cumva parola ta este f slaba? Ia verifica aici: http://www.geekwisdom.com/dyn/passwdmeter. Chiar daca este in engleza, e simplu de testat cat de tare e parola ta.

De asemenea, trebuie sa stii ca cel care poate avea "grija" de contul tau cel mai bine esti chiar tu, avand grija la cateva lucruri: http://joci.ro/ajutor/cum-pot-fi-sigur-ca-nu-imi-"sparge"-nimeni-contul.html

Si nu in ultiumul rand, chiar tu ai incalcat regulamentul pentru ca nu ai voie sa ai conturi multiple. Acest lucru este specificat si in regulament:

"In plus, pentru a preveni eventuale fraude, sunt interzise conturile multiple.
Conturile multiple mai sunt denumite si clone. O clona inseamna un user care este deja inregistrat, si din diverse motive isi mai face inca unul sau mai multe conturi, cu scopul clar de a posta sub mai multe "identitati" sau de a acumula puncte la jocuri de pe mai multe conturi. Cazurile in care aveti probleme cu userul sau parola nu se rezolva prin crearea unui nou cont, ci prin folosirea cu incredere a functiei "Am uitat parola" sau contactarea prin email/YM a unui administrator. In conditiile in care descoperim clone, veti primi initial un avertisment, iar clonele vor fi sterse ramanand doar contul initial. Daca situatia se repeta si dupa asta, va fi sters si contul initial, si clonele aferente care s-au creat intre timp, iar respectivul user va fi banat pe o perioada aleasa de noi. Conturile sterse nu mai apar nici in topuri (daca era cazul)."

PS. Schimba-ti de urgenta parola la acel cont.

02-04-2008,08:14
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Citat de la _baiat_finutz_:

Sa ti se anuleze contu pt. k joci la deschidere mai mare de 5000 aia e incredibil ... si asta e adi sau ace sigur de au anulat 10-15 conturi de odata doar pt. simplu fapt k jucam la 22k 33k deschidere , PENIBIL!!! atzi anulat conturile la jucatori care joaca aici de cand e site-u si care va adus lume pe site si voi le anulatzi conturile pt. k joaca la deschidere mai mare PENIBIL!!! :eek::eek::eek:

Conturile nu au fost anulate din motivul invocat de tine. Sunt simple presupuneri din partea ta. Unii au gresit acum o saptamana, dar abia acum au fost verificati si sanctionati.

Acest site are niste reguli care trebuie respectate. Inclusiv faptul ca ai inceput sa postezi haotic in orice topic e o incalcare a regulamentului forumului.
Ai vre-o nemultumire legata de Poker? Posteaza in "Bug-uri si nemultumiri Poker".

04-01-2010,11:16
Lucian_1988 Data inregistrarii: 11/02/2009 Mesaje: 0 Offline

transfer de puncte intre conte_drs si gycu89 ora 13:12

04-01-2010,11:16
Lucian_1988 Data inregistrarii: 11/02/2009 Mesaje: 0 Offline

pt ce ati inchis contul __L_K_Y__ ????????????? ati scris vanzare puncte cui????????????????????????????????????

04-01-2010,12:14
rupe_tot Data inregistrarii: 02/02/2008 Mesaje: 0 Offline
sall

auziti de ce ati inchis camera cu quinta :mad::(( pt ce?nu avem voie sa jucam si noi la mese de 100000 de miii de puncte?va rog frumos deblocatio sau faceti o camera cu rating minim 100000 si mese maxim pana in 200000 va rog frumos luati in considerare si jucatori cu puncte :D Multumesc mult!o zi buna

Pagina 1 din 2
12