Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 2
12 

Vezi primul necitit

11-05-2014,08:38
emilian44 Data inregistrarii: 28/01/2011 Mesaje: 5 Online
:((

sa vazut domnule sofokle seriozitatea dv nu mai ma mira nimik  ma astept dupa o zi pe alta ca si acest nik sa fie anulat  dar ati dat dovada ce un caracter indoienic  scz ca  va spun acest lucru dar e purul adevar sintem 3 persoane ce jucam pe sait  asta inseamna ca fac transfer ? fiecare are nikul lui asa ca vas ruga sami dati drumul la nikul geo_36 cum ati facut dealtfel si cu fetili

11-05-2014,15:06
masackru Data inregistrarii: 28/12/2009 Mesaje: 16 Online

Citat de la Casa_Moara_Fetili:

dupa ce ca joci in clan cu asociati si clonati la aceiasi masa mai vrei si contu inapoi ? pffff  pai eu nu am gresit cum ai gresit tu mie mi'a dat contu ca facuse o simpla eroare asa ca nu te mai plange pe forum desteapto ai si tu 34 ani nu gandesti si tu asa putin ? 

SINCER MIE MI-AR FI RUSINE SA MAI VB IN LOCUL TAU!TU IEI CUVANTUL PT TOATA LUMEA SI TU SE VEDE CLAR CA ESTI SUSTINUT DE CONDUCEREA SITELUI....DE CE?
 PT URMATORUL MOTIV....VIITORUL ADMIN AL SITELUI VA FII CASA_MOARA_FETILI  :))
DOVADA:
 te-a anulat?

tommy_ionel: Stiu am vb cu ei

tommy_ionel: mau anulat

tommy_ionel: pe ce motiv ?

tommy_ionel: Casa_Moara_Fetili Sanctiune: anulare cont, 08.05.2014

Motiv: Hartuire admin.

tommy_ionel: asta casa nu se prinda ca devin admn

tommy_ionel: eu

tommy_ionel: sub alt nume

tommy_ionel: vezi sa nu mai spui nimanui

tommy_ionel: nu avea motiv sa ma anuleze si au zis hartuire sti..

tommy_ionel: sa vedem cam intr-o luna asa pot deveni administrator s alucrez pt site nustiu la ce rubrica dar

tommy_ionel: momentat e ok

tommy_ionel: oricum am renuntat la cont ca nu maia veam cu cine juca i-au anulat pe toti...

tommy_ionel: si mi-au dat mesaj pe mail daca vrei admin renunta la joc

tommy_ionel: si asa ma anulara

11-05-2014,16:40
pff

mai copile daca joci la masa cu amicii asta nu inseamna ca e transfer sau e vreun regulament in care nu ai voie sa joci la masa cu prieteni pe care ai ai noi jucam si glumeam cea ce despre tine nu se poate spune acelasi lucru tu nu faci decit sa jignesti si sa aduci acuze nefondate vai de mama ta de copil dus 

12-05-2014,01:14
P_cristi01 Data inregistrarii: 18/01/2013 Mesaje: 7 Online

Citat de la emilian44:

mai copile daca joci la masa cu amicii asta nu inseamna ca e transfer sau e vreun regulament in care nu ai voie sa joci la masa cu prieteni pe care ai ai noi jucam si glumeam cea ce despre tine nu se poate spune acelasi lucru tu nu faci decit sa jignesti si sa aduci acuze nefondate vai de mama ta de copil dus 

Analfabeti......[nestiutori de carte].....

12-05-2014,14:37
aaakkkjjj Data inregistrarii: 04/02/2014 Mesaje: 1 Online
abuz

eu ce sa mai zic ptr ca am refuzat sa mai joc cu adrian68 ptr ca paria haotic si i-am spus clar ca nu mai joc cu el doar atit mi-a inchis contu vanghelie_marian 15 zilefar a se verifica raportul fals

12-05-2014,16:40

ce sa mai vb nu se vede destul de  clar ca se fac magari pe fata ni se inchid nikurile abuziv asta e eu daca am indraznit sa vb cu d_nul sofokle mi sau inchis nikurile si pe altii ai privilegiaza oare ce sa insemne asta?

12-05-2014,17:41
Sofokle Data inregistrarii: 07/03/2014 Mesaje: 125 Offline

Citat de la emilian44:

ce sa mai vb nu se vede destul de  clar ca se fac magari pe fata ni se inchid nikurile abuziv asta e eu daca am indraznit sa vb cu d_nul sofokle mi sau inchis nikurile si pe altii ai privilegiaza oare ce sa insemne asta?

Unde ti se pare tie privilegiere? Tu singuri recunosti ca ti-am inchis clonele, aruncand aiurea in context cuvantul "abuziv".

12-05-2014,18:57

poi recunosc ca mi leai anulat dar pe nedrept nu cer decit sa mi se dea inapoi nikul cu geo_36 cu dealtfel i lai dat inapoi si lui  casa_moara_fetili dc oare lui i sa putut da inapoi?
cind sau pus si dovezi clare ca ar fi priveligiat?
suntem 3 per din casa care jucam asta inseamna ca trebuie sa avem pc fiecare membru din familie sa nu aparem cu acelasi ip?

13-05-2014,11:12
masackru Data inregistrarii: 28/12/2009 Mesaje: 16 Online

Citat de la emilian44:

poi recunosc ca mi leai anulat dar pe nedrept nu cer decit sa mi se dea inapoi nikul cu geo_36 cu dealtfel i lai dat inapoi si lui  casa_moara_fetili dc oare lui i sa putut da inapoi?
cind sau pus si dovezi clare ca ar fi priveligiat?
suntem 3 per din casa care jucam asta inseamna ca trebuie sa avem pc fiecare membru din familie sa nu aparem cu acelasi ip?

Adevarat! si noi suntem 4 persoane,si nu mi-a lasat decat un cont,,,,.si cel fara puncte....asta pt ca nu ma cheama  ,,casa_moara_fetili,,! adar domnul SOFOCLE  nu s-a gandit ca nu locuiesc singur ,si nu sunt singurul major in casa, ,,,,poate cand voi deveni ,, ADMIN "! :)) cum isi doreste cel mai corect jucator  ,,casa_moara fetili"

13-05-2014,11:57

Citat de la masackru:

Adevarat! si noi suntem 4 persoane,si nu mi-a lasat decat un cont,,,,.si cel fara puncte....asta pt ca nu ma cheama  ,,casa_moara_fetili,,! adar domnul SOFOCLE  nu s-a gandit ca nu locuiesc singur ,si nu sunt singurul major in casa, ,,,,poate cand voi deveni ,, ADMIN "! :)) cum isi doreste cel mai corect jucator  ,,casa_moara fetili"

adevarat dar dupa cum se si vede nu se ia in seama cele spuse de noi

Pagina 1 din 2
12