acum chiar imi dau seama ce site e asta am sa ma adresez protectie consumatorului si am sa va chem in instantza. o sa mai auziti voi de mine.chiar va bateti joc de lume si va jucati si cu nervi mei.asa va spalati pe maini cu toti. si lara daca ai observat din ce am vb cu u ca nu am 15 ani.chiar ati ales pe cine nu trebuia, biroul de avocatura va ureaza o zi buna
Topicurile tale nu au fost sterse, ci au fost mutate in topicul "Bug-uri si nemultumiri Hold'em", acolo unde le este locul. Acest forum are un regulament (vezi [URL="http://joci.ro/forum/announcement.php?f=4"]Aici) care spune sa nu deschizi topicuri noi daca postarea ta se incadreaza intr-unul deja existent.
Cred ca pana acum ai avut parte de raspunsuri pertinente din partea noastra. De asemenea sanctiunile au fost luate in baza regulamentului. In ceea ce priveste "amenintarile" tale, te anuntam ca acestea nu fac decat sa mai adauge o sanctiune la contul tau.
PS. Acest topic nu va fi sters, ci va fi mutat in "Bug-uri si nemultumiri Hold'em".
degeaba ati anulat si contul ala.eu nu va-am amenintat eu va-am pus in tema cu ce se va intampla,limba romana are foarte multe intelesuri dar daca u nu ai pre trecut pe la scoala e altceva.cat despre mine nu o sa scapati asa usor(nu este AMENINTARE).O SA VEZI CA O SA NE VEDEM CHIAR PERSONAL. CA PT CE FACETI VOI AICI PE SITE ASTA E HOTIE CURATA. AM UITAT SA ITI ZIC SI CONTURILE PE CARE ATI ANULAT AIUREA castig_mereu si cell_grup