Vom repeta cele 3 motive mai importante pentru care nu vom accepta transferul de puncte intre jucatori:
1. Fiecare cont trebuie sa reflecte corect valoarea jucatorului si timpul petrecut pe acest site, nu sa fie crescut artificial. Altfel am risca sa avem un top incorect, plin de jucatori care au adunat puncte de la toti amicii lor.
2. Acesta este un site pentru divertisment, nu pentru "mici afaceri", deci nu acceptam transferul de puncte pentru a nu incuraja vanzarea/cumpararea de puncte pe Vodafone/Orange.
3. Un utilizator cu multe sanctiuni este in pericol ca la un simplu avertisment dupa sanctiunea de 15 zile sa i se anuleze contul. Asadar el poate scapa transferand punctele pe un cont "curat" desi este aceeasi persoana care a primit sanctiunile.
Precum stii regulamentul nostru interzice "injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe ori mesajele cu continut sexual. Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui site."
Un user care nu tine cont de regulament si care are un limbaj vulgar si injura frecvent poate fi sanctionat de mai multe ori de catre noi. Se incepe gradual cu o avertizare si se continua cu dezactivari chat si suspendari de 3 si chiar 15 zile. Orice alta avertizare in decurs de o luna peste suspendarea de 15 zile duce la inchidera contului.
Pentru a nu pierde punctele odata cu anularea contului, unii useri le-ar putea transfera din timp pe un cont nou (deci pe un cont "curat" fara nici o avertizare) si ar putea sa o ia de la capat cu injuriile.
Acesta este unul din motivele pentru care transferul de puncte nu este permis sub nici o forma.
lara am un MAREEEEEEEEEEE bug sa iti spun .... trebuie reparat nu shtiu ce se intampla cu 2...vine 222 de toti de trefla trei doiari de trefla si eu am o pereche de 2...nush dk intelegi dar am o pereche de 2 in carti unu de neagra si unu de roshu...si vine altu cu 222 si ma face avae 3 de 2 de trefla mare bug va rog rezolvatil rpd...am pierdut 700k pe tema asta eu 222 si el careu de doi ce naiba frate sunt 4 de 2 in pachetu de carti akm sunt 7 si toti de trefla....cine o sa imi restitue si mie pctele nimeni nu a avut curajul sa raporteze bugu k ii ajuta dar pe mine nu...
:confused:e incredibil ce se intampla, am avut care de 2 de trefla TOTI DE TREFLA nu ma supar k am gastigat si eu cu acesti 2 dar nu e normal, in plus m-i s-a intamplat sa m-i se modifice cartile in mana, de mai multe ori, de ex. am oprit 2 J iar cand a venit al-3-lea, de o culoare diferita fata de ceilalti 2 din mana, 1 j s-a transformat in alta carte, nu mi se pare normal.
P.S am incercat sa scriu pe chat-ul de la masa de joc [U]mi-a fost frik [/U]si mi se spune k mesajul contine cuv. nepermise, care e ala k nu pricep, in schimb, un alt jucator spune [U]ala o [/U][U]SUGE,[/U] si trimite fara probleme mesajul. Pai se poate?