Daca intampini probleme Raporteaza bug
  • Acasa
  • Forum
  • Joci.ro Games
  • Poker
  • Buna ziua! Ma numesc Cotoban Andrei Irinel si am jucat de-a lungul timpului pe site-ul l www.joci.ro sub numele de miss_bIonde

Pagina 1 din 2
12 

Vezi primul necitit

18-03-2014,02:10
DeVoRaToArEa Data inregistrarii: 18/08/2008 Mesaje: 76 Online
:)

Am intrat si eu dupa 2 ani de zile sa joc din nou, si stupoare ce sa vezi? orice camera de poker goala, toata lumea se fereste sa mai intre din cauza celor care sparg conturi...ma rog, imi pare rau de tine Irinele...si cum a zis si Teo..de ce sa nu fie si la tine o exceptie sa il debaneze?, asta in cazul in care esti chiar tu Irinel, ca asa oricine poate face acest topic si sa zica ca esti tu , asta ramane ca adminii sa decida.

18-03-2014,09:16
Dhoom Data inregistrarii: 06/02/2014 Mesaje: 5 Online

Citat de la DeVoRaToArEa:

Am intrat si eu dupa 2 ani de zile sa joc din nou, si stupoare ce sa vezi? orice camera de poker goala, toata lumea se fereste sa mai intre din cauza celor care sparg conturi...ma rog, imi pare rau de tine Irinele...si cum a zis si Teo..de ce sa nu fie si la tine o exceptie sa il debaneze?, asta in cazul in care esti chiar tu Irinel, ca asa oricine poate face acest topic si sa zica ca esti tu , asta ramane ca adminii sa decida.

Dark este intradevar Irinel si are dreptate totala in ceea ce spune.Teo sanse are de a recupera contul,ceea ce nu inteleg adminii este ca el nu mai poate legatura cu info@joci.ro de pe adresa de mess a contului miss_blonde.Si ei[adminii] au incercat sa i-a legatura cu el pe acea adresa de mess.Degeaba.

18-03-2014,10:22
Ciudat

Eu tiind sa cred ca nu este Irinel , totusi avea contul spart de o sapatamana si nu a intrat sa zica nimic, mai mult de atata acest Dark juca la poker nepasator si contul lui era pe "mana" la altii, repet nu cred ca este Irinel.

18-03-2014,11:32

Eu tiind sa cred ca nu este Irinel , totusi avea contul spart de o sapatamana si nu a intrat sa zica nimic, mai mult de atata acest Dark juca la poker nepasator si contul lui era pe "mana" la altii, repet nu cred ca este Irinel.

Nu pot sa te contrazic eu pe tine,mai ales pe tine.

18-03-2014,11:38
:))

Stai linistit ca nu este Irinel 100% , crede-ma ca stiu mai bine ca tine ce zic.

18-03-2014,12:19

Stai linistit ca nu este Irinel 100% , crede-ma ca stiu mai bine ca tine ce zic.

Daca observi modul de scriere si cate greseli de ortografie are,eu pot garanta  la fel ca tine ,tot 100% ca el este.De unde stiu?Eu comunic mai mult cu el pe messenger si i-am invatat modul de scriere.

18-03-2014,12:20

Citat de la Dhoom:

Daca observi modul de scriere si cate greseli de ortografie are,eu pot garanta  la fel ca tine ,tot 100% ca el este.De unde stiu?Eu comunic mai mult cu el pe messenger si i-am invatat modul de scriere.

Pana la urma urmei sa nu ne mai batem capul cu probleme dastea.Treaba lor.

18-03-2014,12:27
:)

E uite ca aici te contrazic si o fac cu tarie, eu il cunosc de 7 ani si aproape 6 ani zilnic vorbeam pe mess, si culmea, mi-se pare dar Irinel scrie cat de cat corect gramatical, in fine...repet nu o sa se faca nimic.....tot banat va ramane.

07-04-2014,15:29
_Tiby__ Data inregistrarii: 30/03/2014 Mesaje: 3 Offline

E uite ca aici te contrazic si o fac cu tarie, eu il cunosc de 7 ani si aproape 6 ani zilnic vorbeam pe mess, si culmea, mi-se pare dar Irinel scrie cat de cat corect gramatical, in fine...repet nu o sa se faca nimic.....tot banat va ramane.

07-04-2014,15:29
_Tiby__ Data inregistrarii: 30/03/2014 Mesaje: 3 Offline

Pagina 1 din 2
12