Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 2
12 

Vezi primul necitit

02-01-2015,13:46
___XAM___ Data inregistrarii: 06/12/2014 Mesaje: 3 Online
CERERE CATRE ADMINI

VA ROG INCAODATA SA RASPUNDETI LA PROSTIMEA CARE AM MAI RAMAS PE ACEST SITE CUM AM INJURAT EU PE VOI CA EU NU STIU CA VAM INJURAT IN NICI UN FEL VREAU SI AM DREPTUL SA STIU CUM SUNA INJURATURA PE CARE EU VAM ADRESATO SA VADA TOATA LUMEA DE PE SITE INJURATURA MEA CATRE VOIFRATILOR SINTETI NEDREPTI CU PRESUPUNEREA VOASTRA CUM SA ANULEZI UN COMT PE MOTIV FICTIV EU ASTA NU INTELEG DACA NU REVENITI LA DECIZIA CA EU NU AM INJURAT INSEAMNA CA VOI VA BATETI JOC DE CINE VRETI VOI DEGABA

02-01-2015,17:50
ShoKAT1 Data inregistrarii: 19/12/2014 Mesaje: 3 Online
site fals

Citat de la ___XAM___:

VA ROG INCAODATA SA RASPUNDETI LA PROSTIMEA CARE AM MAI RAMAS PE ACEST SITE CUM AM INJURAT EU PE VOI CA EU NU STIU CA VAM INJURAT IN NICI UN FEL VREAU SI AM DREPTUL SA STIU CUM SUNA INJURATURA PE CARE EU VAM ADRESATO SA VADA TOATA LUMEA DE PE SITE INJURATURA MEA CATRE VOIFRATILOR SINTETI NEDREPTI CU PRESUPUNEREA VOASTRA CUM SA ANULEZI UN COMT PE MOTIV FICTIV EU ASTA NU INTELEG DACA NU REVENITI LA DECIZIA CA EU NU AM INJURAT INSEAMNA CA VOI VA BATETI JOC DE CINE VRETI VOI DEGABA

ma nu te mai agita degeaba si asa fac ce vor ei, nu au pic de rusine fata de jucatorii de aici ei fac legea dupa bunul plac, pe unii ii tin in brate ca le mai baga bani in conturi ,iar pe altii ii arde ca sa se vada ca ei sunt mari sefi,mereu am atras atentia asupra jucatorului _CASANOVA, ca are clone dar degeaba, pai si ce daca cumpara de la site ma admin. daca sunt clone anuleazale ca asa spune regulamentul care tu il bagi atata in fata. Clona e clona acolo nu spune daca cumperi sa-u daca nu, pricepi?dar se pare ca pe voi doar cineva competent va opreste din prostie, si o sa va vad acusi cand intra legea care tocmai bate la usa cu jocurile de pe site amaratilor

02-01-2015,20:07
raspuns

da  ma frate asta am zis si eu dar ce ma roade ca nu am injurat pe nimeni din contra eu am fost injurat de familie fara nici un motiv , si daca am facut raport si am zis adevarul despre cei ce cumpara am scavat un cuvint ca intrebare daca nu cumva sint sclavii lui dogaru care ma injurat dupa 3 conturi si tot pe mine ma acuza de injuraturi asta e nelamurirea mea de ce pe mine anulat si pe puiu buzau sau geronimo65 sau boghitza ca e acelas nu ia dat macar advertisment ca mi-a injurat copii degeaba si asta se intimpla de craciun si ei ma anuleaza pe 2 -1 2015

02-01-2015,21:07
ShoKAT1 Data inregistrarii: 19/12/2014 Mesaje: 3 Online
site infect ca si mascaricii de jucatori

Citat de la ___XAM___:

da  ma frate asta am zis si eu dar ce ma roade ca nu am injurat pe nimeni din contra eu am fost injurat de familie fara nici un motiv , si daca am facut raport si am zis adevarul despre cei ce cumpara am scavat un cuvint ca intrebare daca nu cumva sint sclavii lui dogaru care ma injurat dupa 3 conturi si tot pe mine ma acuza de injuraturi asta e nelamurirea mea de ce pe mine anulat si pe puiu buzau sau geronimo65 sau boghitza ca e acelas nu ia dat macar advertisment ca mi-a injurat copii degeaba si asta se intimpla de craciun si ei ma anuleaza pe 2 -1 2015

ma eu mai intru asa de sanchi ca deaja astia au devenit obraznici , se baga regulamentul in fata, tocmai ei care il incalca, nu au respect pentru cei care intra aici, decat daca le cumperi puncte dar si atunci daca nu esti constant te anuleaza la prima, auzi ce mai spune ca un cont se remarca prin vechimea si valoarea lui, pai ma daca voi ati anulat tot, care vechime?care valoare? ca leati anulat fara motiv ba admine, tu esti intreg la minte?pai noi jucatorii aia mari aveam si valoare si vechime dar te-ai gasit tu sa le anulezi, de cand erau facute conturile alea tu inca erai la faza de sticla cu lapte si acu vii sa faci legea, FALS

02-01-2015,21:57
TheAnnihilator Data inregistrarii: 31/07/2014 Mesaje: 137 Online

EXACT CUM AM ZIS EU SINTETI SCLAVII LUI DOGARU VA JOACA PE DEGETE 
Data2014-12-31 20:25:28 
Deci daca tu accepti sa fii facut sclav, noi nu! Iar contextul este chiar inacceptabil: ai vorbit urat, ai fost sanctionat si tot tu esti nemultumit si ne jignesti.

02-01-2015,22:14
Si continuam - noi sa ne miram de "perseverenta" ta si tu cu lipsa de discernamant in afirmatii (sau poate lipsa de memorie)

degeaba m-ati anulat cu orezel nu am injurat nici un admin aia ati facuto ca sa-l protejati pe geronimo65  

nedreptateeeeeeeee nedreptate mare faceti stimati admini vreau sa verificati mai bine ce s-a intimplat in ziua cind ma injurat protejatul vostru dogaru [uiu 
 Deci nu mai suntem "sclavii lui dogaru"? Suntem "stimati admini", dar totusi avem "protejati"? Mai analizeaza!

03-01-2015,08:57
raspuns

eu nu vam facut sclavi am formulat o intrebare cu sclavii dar tu teai uitat la cit ma injurat dogaru fara sa ii zic nimik? pacat ca nu stimulezi intrebarile si injuraturile  deci daca tu nu ai luat nici o masura cu dogaru tu cum ai reactiona daca ai fi in locul meu?

03-01-2015,17:39

Citat de la ___XAM___:

eu nu vam facut sclavi am formulat o intrebare cu sclavii dar tu teai uitat la cit ma injurat dogaru fara sa ii zic nimik? pacat ca nu stimulezi intrebarile si injuraturile  deci daca tu nu ai luat nici o masura cu dogaru tu cum ai reactiona daca ai fi in locul meu?

O intrebare ar fi fost "Nu credeti ca il favorizati pe Dogaru?". Eu consider afirmatia ta drept o insulta.

03-01-2015,17:52
LEZERO Data inregistrarii: 03/01/2015 Mesaje: 11 Online
RASPUNS

AI CONSIDERAT TU ASA CA LAM ATINS PE DOGARU ASA ZI  NU CA AM ZIS EU SCLAV POATE MAM GRABIT SA SPUN LA NERVI ASA DAR DACA EU TIAM FACUT 5 RAPOARTE CA ALA MA INJURA DE FAMILIE SI TU NU AI LUAT NICI O MASURA ASUPRA LUI PUNTE IN LOCUL MEU SI AI SA VEZI CUM ESTE DAL INCOLO DE CONT CA NU MIAI LUAT ANI DIN VIATA DAR SINCER ITI SPUN CA TEAI PRIPIT CU ANULAREA MEA EU ZIC CA SI DUMNEZEU IARTA DAR TU? NICIODATA ESTI IN PRAG DE AN NOU SI NU AI PROCEDAT CORECT , ERA CORECT SA SCRII ACOLO JIGNIRE DAR NU INJURII  DECI E DIFERENTA MARE DE DECIZIE

03-01-2015,17:54
LEZERO Data inregistrarii: 03/01/2015 Mesaje: 11 Online
O GLUMA PENTRU TINE THE

TRECETIL SI PE OREZEL LA O REALIZARE MARE DIN VIATA TATE PUPA TATA DE BAIAT

Pagina 1 din 2
12