Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

31-05-2014,21:10
_LIDERUL Data inregistrarii: 19/12/2013 Mesaje: 8 Offline

Citat de la ady_thebest:

apropo D-MUL admin sofocle sa mai alaturat inca 2 persoane la acea clica   simi_111 si  LIDERULVA MULTUMESC chiar vreau sa vad ca faceti dreptate si curatenie de mizeria care este in acest sait VA MULTUMESC 

ce vorbesti tu de clica acolo? anume ce? ma faci sa rad, tu stii ce vb sa-u ca nu poti face puncte ai asa viziuni? apropo- daca cumva sunt gasit vinovat cu ceva cer sa mi se baneze ip pe acest site -daca nu tu sa platesti pentru informatii false catre admini 

29-06-2014,02:38
geronimo65 Data inregistrarii: 04/02/2013 Mesaje: 35 Online

SUNTETI TOTI O APA SI UN PAMANT

17-07-2014,12:07
__NASUL Data inregistrarii: 07/10/2010 Mesaje: 108 Online

Citat de la _LIDERUL:

ce vorbesti tu de clica acolo? anume ce? ma faci sa rad, tu stii ce vb sa-u ca nu poti face puncte ai asa viziuni? apropo- daca cumva sunt gasit vinovat cu ceva cer sa mi se baneze ip pe acest site -daca nu tu sa platesti pentru informatii false catre admini 

METAFORIC VORBIND ITI CAM MIROASE GURA SI TIE

17-07-2014,13:08
arma_secreta Data inregistrarii: 13/05/2014 Mesaje: 38 Online

Citat de la __NASUL:

METAFORIC VORBIND ITI CAM MIROASE GURA SI TIE

dar tu de ce te bagi unde nu-ti firbe oala nu vezi ca nu te baga nimeni in seama mai ales ca ai clona de conturi .....dar poate intr-o ziiiii poate ia cineva si cu tine masuri

18-07-2014,12:01

Citat de la arma_secreta:

dar tu de ce te bagi unde nu-ti firbe oala nu vezi ca nu te baga nimeni in seama mai ales ca ai clona de conturi .....dar poate intr-o ziiiii poate ia cineva si cu tine masuri

eu joc corect am conturi cat permite regulamentulnu jignesc pe nimeni cum o faci tu chiar si aici dc ne luam dupa context si imprejurari si mare mirare sa nu te trezesti inchis nu ptr ca as vrea eu ci tu vad ca nu te abtii si sunt convis ca odt vei claca si dc mai sunt care nu ma suporta sunt din aia care nu stiu sa piarda adevarul este ca va cam bat

18-07-2014,12:01

Citat de la arma_secreta:

eu joc corect am conturi cat permite regulamentulnu jignesc pe nimeni cum o faci tu chiar si aici dc ne luam dupa context si imprejurari si mare mirare sa nu te trezesti inchis nu ptr ca as vrea eu ci tu vad ca nu te abtii si sunt convis ca odt vei claca si dc mai sunt care nu ma suporta sunt din aia care nu stiu sa piarda adevarul este ca va cam bat

Pagina 1 din 1
1