CONT CLONA = cu scopul clar de a posta sub mai multe "identitati" NU SCRIU PE CHAT SI NICI IN ALTE LOCURI DECI NU MA INCADREZ..
= sau de a acumula puncte la jocuri de pe mai multe conturi- ATATA TIMP CAT SE JUCA CU ACESTE CONTURI SI CORECT NUMAI PE POKER V2, ACUMULAREA DE PUNCTE SA FACUT JUCAND SI IN APROXIMATIV UN AN DECAND SUNT DESCHISE , CREDETI CA ARE VREO LEGATURA CU - a acumula puncte la jocuri de pe mai multe conturi- CUM E SCRIS LA D-VOASTRA IN REGULAMENT,. EU NU VAD LEGATURA, DECI INCHIDEREA CONTURILOR E ABUZIVA SI FARA MOTIV, SUNT FOARTE MULTE ORE DE JOC PIERDUTE SI NU AVETI DREPTUL SA INCHIDETI ACESTE CONTURI CACI NU AM INCALCAT NICI UN REGULAMENT, TREBUIE SA NU-MI LAS COPIII SA JOACE ??? SAU TOTI TREBUIE SA JOACE DE PE ACELASI CONT??? O SA-MI CAUT DREPTATEA , DAR ASTEPT UN RASPUNS OFICIAL
Ce raspuns oficial sa primesti atata timp cat fiecare admin (mai nou sau mai vechi) taie si spanzura dupa bunul plac? Regulile sunt facute de ei si jucatorii suntem noi, prostii, care ne pierdem timpul sub amenintarea permanenta ca am putea fi inchisi/anulati din varii motive (existente sau inexistente). Desi am scris corect romaneste asa cum scrie in regulament (imi respect limba materna), aceasta postare va fi stearsa! Din ce motiv? Bineinteles ca dintr-un motiv inventat sau va fi stearsa pur si simplu fara niciun motiv! Spor la anulat/blocat/sanctionat/ sters postari domnilor adminsitratori!Si daca va deranjeaza postarea mea, nu aveti decat sa ma inchideti, fara a aparea la rubrica "Jucatori sanctionati". Ce motiv ati putea scrie acolo daca as aparea la "Panoul de onoare"?