mai verifica odata sirene ca induci lumea in oroare, nu trebuie sa dai accept dupa contul vechi de mail, ba din contra, poti schimba linistit e-mailul, si iti vine confirmare pe e-mailul nou , o fi vre-o eroare de la site, eu am pus alt e-mail la cont fara sa dau confirmare pe e-mailul vechi...
are dreptate
mai verifica odata sirene ca induci lumea in oroare, nu trebuie sa dai accept dupa contul vechi de mail, ba din contra, poti schimba linistit e-mailul, si iti vine confirmare pe e-mailul nou , o fi vre-o eroare de la site, eu am pus alt e-mail la cont fara sa dau confirmare pe e-mailul vechi...
Acum vreo 2 luni de zile,cand am intrebat-o pe innegalabila sIrenne cum sta treaba cu schimbarea de email al unui cont, am primit un raspuns stupefiant din partea uneia care mai este si platita de noi,prostimea de pe joci.ro.Raspunsul suna cam asa,si citez din memorie:,,NU AM CUNOSTINTA DE ASA CEVA,O SA MA INTERESEZ .Schimbarea emailului era posibila cu inca 2 luni innainte de a pune aceasta intrebare.Deci SPOR la treaba sIrenne.tine-o tot asa ca te descurci.Un admin care are in administrare un site ,sa poata spune ca trebuie sa intri pe emailul vechi nu stiu ce sa mai faci si peurma iar trebuie sa faci ceva si iar bla bla bla,cand e ffffffff simplu sa schimbi un email ,este dureros.Ma intreb daca s-or face sedinte cu administratia cand se schimba ceva pe site.Eu sigur sunt ca da ,se fac sedinte,dar probabil ca nu este invitata toata lumea
Te-am avertizat de multe ori sa nu mai intervii daca nu ai ceva inteligent de adaugat.
Cazurile in care cineva strain unui cont poate schimba adresa de email se intampla cand persoana straina are deja acces la contul tau de joc. Explica-mi cum se intampla asta fara sa-i fi comunicat posesorul datele de logare?
nu este adevarat te rog frumos sa verifici nu iti trebuie mailu vechi ca sa poti schimba adresa de mail a contului intri foarte frumos pe cont intri in setari dai setari cont ai akolo schimba adresa de mail introduci mailu cel nou apesi pe butonul ok premesti mailu de comfirmare activezi noul mail si cam asta e tot deci nu are nicio legatura cu mailu cel vechi
Daca esti logat pe contul de Joci.ro, atunci in Setari ai trecut automat contul de mail vechi pentru ca se presupune ca esti posesorul contului. Nu poti intra in Setari fara sa fii logat.
Daca altcineva s-a logat pe contul tau si a cerut schimb de adresa de email, cum e asta responsabilitatea site-ului? Cui dai acces la contul tau de pe joci.ro tine doar de tine.
Daca esti logat pe contul de Joci.ro, atunci in Setari ai trecut automat contul de mail vechi pentru ca se presupune ca esti posesorul contului. Nu poti intra in Setari fara sa fii logat.
Daca altcineva s-a logat pe contul tau si a cerut schimb de adresa de email, cum e asta responsabilitatea site-ului? Cui dai acces la contul tau de pe joci.ro tine doar de tine.
ai dreptate dau conturile la altii sa joace si aia ii schimba emailu si dupa aia plang pe aici ca le-a fost furat contu
Numele contului este babuinull...nu am vip desi am achizitionat..
Contul babuinull nu are nicio tranzactie efectuata anul acesta. Nici in statistici nu figureaza cum ca ai fi primit puncte, deci nu e o eroare vizuala.
Verifica daca nu cumva ai achizitionat puncte pentru un alt cont. Daca ai confirmarea de activare a punctelor primita de la Joci.ro, posteaz-o aici cum a facut MalasorTe17 in pagina 2.