Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

01-04-2015,21:35
_XOXXO Data inregistrarii: 25/02/2015 Mesaje: 8 Online
Ce are special_SFINXUL_ FATA DE NOI CEILALTI?

admin joci.ro verifica masa 219 unde am jucat si vezi cum user _SFINXUL_ ma provoaca si hartuieste ca apoi el sa spuna ca face raport pentru provocari----- la masa erau jucatorii -anion si cristi94 si am intrebat daca eu am provocat in vreun fel , raspunsul a fost ca nu, deoarece eu nici nu vorbisem la masa cu acest individ_SFINXUL, cate motive sa va mai dau domni admini ai joci.ro ca acest individ doar provoaca si hartuieste?  De ce nu aplicati regulamentul si cu acest jucator ? care este problema? este cumva platit acest jucator sa hartuiasca si sa provoace alti jucatori? din ce se vede si la cate abateri a avut se pare ca este foarte protejat. pacat, daca site joci,ro sta in cuvintele mincinoase a acestui individ lipsit de orice bun simt

01-04-2015,22:17
_SORYN Data inregistrarii: 29/09/2014 Mesaje: 55 Online

AM IMPRESIA CA NU AI TOATE DOAGELE BAIETAS CRED CA TU CHIAR AI O PROBLEMA DE CAND AM INCEPUT EU SA JOK PE SAITUL ASTA POKER AM IMPRESIA CA NU AI LOK ITI TREBUIE SPATIU CA SI GAINA 4M. LASO BALTA ORI ESTI UN COPIL CU MOT LA CACIULITA ORI ESTI DUS

01-04-2015,22:56
_XOXXO Data inregistrarii: 25/02/2015 Mesaje: 8 Online

Citat de la __SFINXUL__:

AM IMPRESIA CA NU AI TOATE DOAGELE BAIETAS CRED CA TU CHIAR AI O PROBLEMA DE CAND AM INCEPUT EU SA JOK PE SAITUL ASTA POKER AM IMPRESIA CA NU AI LOK ITI TREBUIE SPATIU CA SI GAINA 4M. LASO BALTA ORI ESTI UN COPIL CU MOT LA CACIULITA ORI ESTI DUS

ma individule eu rog adminii sa verifice ca sa dovedesc caracterul tau si faptul cum reusesti tu sa provoci pe majoritatea de pe acest site,, asta o stiu foarte bine toti dar sa-u saturat de cate ori au atras atentia asupra acestui lucru,, a ca adminii nu iau mnasuri asta e altceva si nu mai fa tu pe nevinovatul,, daca tu esti cumparator de puncte nu-ti da si dreptul sa provoci si sa faci rapoarte false,, de ce adminii nu verifica cele spuse de mine si sa vina cu un raspuns sa se vada ca am dreptate, nu mai fa tu pe mironosita ca nu este cazul, andecedentele tale spun totul despre cum esti pe acest site si inca odata ma repet,,,---daca esti cumparator de puncte pe acest site nu ai alte drepturi fata de nimeni de aici

Pagina 1 din 1
1