Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

16-05-2014,09:23
Sofokle Data inregistrarii: 07/03/2014 Mesaje: 125 Offline

Citat de la Casa_Moara_FetiIi:

Am fost suspendat pe data de 11:05:2014 3 zile pentru injuri urma ca pe data de 14:05:2014 sa imi deblocati contul ceeia ce nu sa intamplat a trecut 5 zile si imi zice utlizator blocat va rog eu frumos din suflet sa rezolvati problema pentru ca vreau sa joc si nu mai am nici un cont va multumesc anticipat Stima !

Contul este supus unor cercetari de fraudare. 

16-05-2014,09:42
Sofokle Data inregistrarii: 07/03/2014 Mesaje: 125 Offline

Citat de la Casa_Moara_FetiIi:

Nu cred ca este corect asta e ca si cum ai cauta nod in papura cred eu ce frauda frate ??? asta este motivul care imi este blocat contul  eu am cumparat puncte de la site se poate verifica pe cate conturi am cumparat pe ip  nu am vandut ca Dhoom si pe de alta parte v'am dat si de stire de anumite nereguli pe site Dv asa ma bonificati ? tinandumi contul blocat ?  pt anumite cercetari de frauda alte motive nu gaseati credetima ca stiu ce vorbesc am si eu ff multi prieteni avocati va pot da si nume de exp  Domnul Doru giugulea imi este vecin pot da un telefon in dupa amiaza asta sa ma lamuresc si eu !

Avand in vedere ca am fost injurat de pe unul din ip-urile accesate de tine si ai jucat la masa cu jucatori care au in spate retele intregi de conturi clona, eu voi lua decizia corecta cu privire la contul tau pe acest site, nu tu. Celelalte aspecte care le stiu despre actiunile tale pe acest site, nu le voi publica pe forum.

16-05-2014,10:00
zakynthos Data inregistrarii: 11/08/2013 Mesaje: 17 Online

Citat de la :

citesc  si  ma minunez de ce  poti scrie !!!in  primul rand  , mergi la scoala  si  mai invata  un pic gramatica!gandesti ca  un copil de gradinita ,  stai si plangi pe forum , daca tot  spui  ca ai cumparat de la mobilpay ....mai  cumpara!!!mereu  ai  de comentat la adresa adminilor , lasa sa isi faca treaba!mereu ai de comentat la adresa jucatorilor ,  ....roata se invarte .numai spun mie  cate bete in roate  !!!!nu  aveai loc de   mine , numai fair play  la joc nu ai !daca adminii  considera ca  au gresit   iti dau  pct  inapoi ,  ai scris odata  , numai plange atatlasa avocatii poporului ...ai regulament !! siteul nu e  al tau iti convine reguli  bine ...nu  , liber iti doresc bafta la joc!!!
 lasa fetili ....timpul vindeca tot!!!:)))))))))

Pagina 1 din 1
1