Sunt din ce in ce mai putini cei care puncte[spui tu intr-un topic inchis de tine],tot din cauza ta.Innainte pe acest site,te anunt eu ca nu ai de unde stii,se intra de placere si se juca orice joc.Se statea la rand in poker.Erau 2 camere full,nu aveai loc.Acum este ora 12 si la poker decat 22 de insi.Nu te intrebi de ce oare?Innainte sa vii u ,tot eu te anunt,se mai dadeau puncte cadou,de zi de nastere ,da Paste ,de Craciun etc.In camera vip la poker,erau 3 mese full.Si in plus de asta,vechii admini stiau sa comunice,ei nu amenintau cu anularea contului daca eu ca utilizator incercam sa-mi cer drepturile[asa cum faci u]
In incheiere vreau sa te intreb si eu pe ce baza ai anulat contul Determinate ?Sotia joaca remy cu el,eu jk table cu alte 2 conturi.Pentru cultura ta generala sa stii ca sa infiintat un aparat care se numeste ROUTER WIRELLES care i-ti da acelasi IP folosind un laptop si un calculator .
Sunt din ce in ce mai putini cei care puncte[spui tu intr-un topic inchis de tine],tot din cauza ta.Innainte pe acest site,te anunt eu ca nu ai de unde stii,se intra de placere si se juca orice joc.Se statea la rand in poker.Erau 2 camere full,nu aveai loc.Acum este ora 12 si la poker decat 22 de insi.Nu te intrebi de ce oare?Innainte sa vii u ,tot eu te anunt,se mai dadeau puncte cadou,de zi de nastere ,da Paste ,de Craciun etc.In camera vip la poker,erau 3 mese full.Si in plus de asta,vechii admini stiau sa comunice,ei nu amenintau cu anularea contului daca eu ca utilizator incercam sa-mi cer drepturile[asa cum faci u]
In incheiere vreau sa te intreb si eu pe ce baza ai anulat contul Determinate ?Sotia joaca remy cu el,eu jk table cu alte 2 conturi.Pentru cultura ta generala sa stii ca sa infiintat un aparat care se numeste ROUTER WIRELLES care i-ti da acelasi IP folosind un laptop si un calculator .
Pentru cultura ta generala, exact din acest motiv s-a instituit regula cu maxim 3 conturi per user/IP, inainte fiind permis doar un cont per user/IP.
Pentru cultura ta generala,d=le admin, ar trebui citesti regulamentul si sa-l aplici intocmai...si tu, si colegii tai...pentru ca anularile sunt pe nedrept si nu respecta deloc ceea ce tocmai voi ati numit " Termeni si conditii"...niciunui jucator anulat pentru asa zise clone nu i-ati lasat contul initial...ati anulat conturi vechi, cu milioane de pcte...de ce ? pentru ca omul mai avea doua sau trei nick-uri pe care nu mai activa de ani intregi si pe care pur si simplu nu a avut posibilitatea sa si le anuleze personal???....ce trebuia sa fi facut eu cand mi-ati anulat cele trei conturi ( fals numite clone, pentru ca unul era al sotului si unul era foarte vechi, nu se mai jucase pe el din 2009) ?...sa-mi trimit sotul sa joace de la vecina?...lasati-ne cu explicatiile de trei lei si nu ne mai credeti idioti...cum spune si Inmortals, v-ati batut joc de noi...si va bateti in continuare...frumusetea jocurilor pe acest site e de domeniul trecutului...e vizibila scaderea numarului de jucatori ...si nedreptatea deciziilor d-voastra...90% dintre cei vechi si-au vazut de drum, au cautat altceva...
"comunicarea" lui Annihilator se reduce la o falfaire prin camere si folosirea unui limbaj pentru oricare dintre jucatori ar fi anulat pe loc...halal exemplu...si probabil isi imagineaza ca daca ne mai anuleaza o data ne pica epoletii...au trecut vremurile in care adminii aveau discutii pertinente cu jucatorii...si in care te chinuiai zeci de minute sa intri intr-o camera de joc ...s-a dus atmosfera de destindere, veselie si placere...putinii care au ramas se vor satura curand...deci, spor la treaba admini....
Exact ce spuneam de comunicare:,,pentru cultura ta generala,,..
Pentru culturile noastre generale, recolte bogate si fonduri europene luate cu imprumut de pe urma lor. Trecem la ale noastre, se pune problema asa. Eu mai dau peste router knd matur, knd ma imbat si il scot accidental din priza si hop mi se schimba Ip-ul. Ce fac...il clonez pe frate-miu, schimb familia sau raportez la admini ca mi s-a schimbat imaginea mea virtuala?