Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 2 din 3
123 

Vezi primul necitit

16-05-2013,13:53
sIrenne Data inregistrarii: 12/07/2007 Mesaje: 814 Offline

Citat de la yodenisayo:

Draga sirene cred ca nu ai cum sa stii daca utilizatorul pho3n1x a fost  schimbat pt ca tu nu controlezi doar dai sentinte care sa te avantajeze. Daca vrei sa iti improspatez memoria ca sa stii si u ce se intampla e foarte simplu, contul a fost propietatea mea pana ce tu ai decis sa nu mai fie din motive stiute doar de tine \\\\\\\\\\ bun sa revin\\\\\\.Deci contul cu numele de pho3n1x mi-a fost furat de un nemernic care nu are legaqtura cu apa si sapunul (piele neagra)scz pt cuvinte nu sunt jignitoare sunt doar realebun , iar eu in momentul acela  am apelat la renumitul site care imi pierdeam timpul pe el si am trimis un email ca cineva imi fura contul si cer ajutor, spre surprinderea mea mi-a raspuns cineva care se semna Andrei si ma invatat ce sa fac sa recuperez contul, mentionez ca cel care il furase de la mine il schimbase de doua ori , odata in fiscutean si dupa in _paco_, acum stii si tu ca pho3n1x a fost schimbat dar probabil nu era treaba ta sa controlezi a ta fiind doar sa blochezi.Bun dupa ce andrei ma ajutat sa pun o adresa de email noua creata de mine si schimbata de Andrei ai aparut tu SIRENE si ai decis dar retine doar tu ai decis nu si propietarul din momentul respectiv (Andrei)ca contul pho3n1x e suspect de vanzare de cont din motive stiute doar de tine \\\\\\\\\\\ Apropo sirene daca tu imprumuti masina personala la un prieten si el se dovedeste a fi hot si mergi la politie ce ar trebui sa iti raspunda politia\\\\\\\\\\stiu dupa cum ai zis si tu ar trebui sa raspunda asa\\\\\\\\ imi pare rau dar sunteti suspect de vanzare de masini

Nu ti-am blocat eu contul, ci Andrei. Nu eu am decis sa nu mai ai contul, ci repetatele randuri in care, surprinzator, tot il "pierdeai".

Tocmai te-ai dat de gol ca ai oferit contul unui citez "prieten si el se dovedeste a fi hot". Daca asta ai facut, este total raspunderea ta. 

16-05-2013,15:37
yodenisayo Data inregistrarii: 05/03/2011 Mesaje: 16 Offline
pentru sirene

Nu stiu daca scriu corect, nu stiu daca am greseli gramaticale, dar stiu sigur ca nu sunt mincinoasa.Cand m-am referit la a imprumuta ceva unui prieten , am pus o intrebare urmarind raspunsul tau.Nu am spus niciodata ca am dat unui perieten contul, am spus doar ca mi la furat si cer ajutor.Faptul ca eu pierdeam contul mereu se datoreaza si dl.Andrei ca nu a luat masuri imediate.Daca spune-ti ca dl.Andrei e cel care mi-a blocat contul, nu inteleg de ce ma ajutat sa il recuperz.E clar ca ceva nu se leaga.Pentru a glumi putin in a ne descreti fruntile, inchei prin a va reaminti ca nu mi-ati raspuns la ce v-am intrebat in legatura cu masina.Multumesc anticipat si va rog sa fi-ti dreapta

17-05-2013,09:17

Citat de la sIrenne:

Nu ti-am blocat eu contul, ci Andrei. Nu eu am decis sa nu mai ai contul, ci repetatele randuri in care, surprinzator, tot il "pierdeai".

Tocmai te-ai dat de gol ca ai oferit contul unui citez "prieten si el se dovedeste a fi hot". Daca asta ai facut, este total raspunderea ta. 

Draga sirene , refuz sa cred ca fugi de responsabilitate cand spui ca dl. Andrei a blocat contul pho3n1x.Credeam si cred ca sunteti o echipa si daca cineva nu a rezolvat o problema (Andrei,,,,cazul pho3n1x) o poate face oricare din colegi lui.
Se poate verifica discutiile mele cu dl. Andrei , cand mi-a comunicat ca tine contul blocat pt a il proteja de cel care il furase de la mine.Urmand a mi-l inapoia ulterior cu o adresa de email noua.Deci e adevarat ca dl. Andrei a blocat contul, dar nu pt ca e suspect de vanzare de cont cum spui tu si pt a il proteja de hot.
Asa ca va rog frumos sa imi inapoiati contul

17-05-2013,11:42
sIrenne Data inregistrarii: 12/07/2007 Mesaje: 814 Offline

Poti refuza sa crezi ce doresti - rolurile adminilor nu sunt stabilite de dorintele utilizatorilor. Nu e responsabilitatea site-ului sa tina secrete parolele conturilor utilizatorilor.

Urmatoarea data cand sustii ca mint ("Deci e adevarat ca dl. Andrei a blocat contul, dar nu pt ca e suspect de vanzare de cont cum spui tu") vei avea contul suspendat. Stiu foarte bine pentru ce ti-a fost anulat contul - "hotul" tau a recunoscut ca l-a cumparat.

O zi buna

17-05-2013,12:32

Citat de la sIrenne:

Poti refuza sa crezi ce doresti - rolurile adminilor nu sunt stabilite de dorintele utilizatorilor. Nu e responsabilitatea site-ului sa tina secrete parolele conturilor utilizatorilor.

Urmatoarea data cand sustii ca mint ("Deci e adevarat ca dl. Andrei a blocat contul, dar nu pt ca e suspect de vanzare de cont cum spui tu") vei avea contul suspendat. Stiu foarte bine pentru ce ti-a fost anulat contul - "hotul" tau a recunoscut ca l-a cumparat.

O zi buna

Nu inteleg de ce credeti hotul si nu pe mine. Daca cineva va trimite un email si sustine ceva nu inseamna ca asa e.Va rog frumos demonstrati cumva ca e adevarat ce spune respectivul , pt ca nu e normal sa blocati pe cineva doar ca cineva spune ceva fara probe.Imi pare rau ca a-ti inteles ca v-am facut mincinoasa, eu am spus doar ce am discutat cu dl.Andrei . 
Mesaj primit de la dl. ANDREI
CA SA NU MAI AIBA ACCES LA CONT IL VOI TINE BLOCAT PANA MAINE DIMINEATA
DUPA CA-L DEBLOCHEZ SI SCHIMB ADRESA DE EMAIL SI PAROLA SI TE ANUNT PRIN EMAIL,,,info@joci.ro,,,,,,,, semnat  ANDREI
Iar a doua zi nici un raspuns, posibil nu mai facea parte din echipa joci.ro, iar dupa stiti ce sa discutat ca a-ti fost implicata.
Multumesc anticipat

17-05-2013,12:42

Citat de la sIrenne:

O zi buna

Daca dvs doriti sa ma suspendati pentru ca spun adevarul , nu trebuie sa o faceti ca sa aratati ca puteti.
Trebuie sa o faceti daca se impune acest lucru ori eu nu am facut decat sa va cer ajutorul,,,,,,,Mii de scuze

20-05-2013,11:31
a_d_i_d_a_s Data inregistrarii: 04/10/2009 Mesaje: 7 Offline
Saracie

Citat de la yodenisayo:

Daca dvs doriti sa ma suspendati pentru ca spun adevarul , nu trebuie sa o faceti ca sa aratati ca puteti.
Trebuie sa o faceti daca se impune acest lucru ori eu nu am facut decat sa va cer ajutorul,,,,,,,Mii de scuze

Saracia asta care plange pe forum a mai vandut un cont cu vreo 300mil pe el

20-05-2013,13:28
Pentru cel cu neajunsuri

Citat de la a_d_i_d_a_s:

Saracia asta care plange pe forum a mai vandut un cont cu vreo 300mil pe el

Nu poti sa numesti oamenii pt ca asa te simti tu sau probabil esti.
E adevarat ca traim vremuri grele, si neajunsurile ne fac sa vorbim cuvinte jignitoare la adresa altora.
Dar daca cineva stie ce inseamna respect nu o face, probabil tu ai de invatat.
Iar in legatura cu vanzare de cont sau ce sustii vino cu dovezi, daca nu sper ca admini sa ia atitudine
O zi buna

20-05-2013,15:08
a_d_i_d_a_s Data inregistrarii: 04/10/2009 Mesaje: 7 Offline

Citat de la yodenisayo:

Nu poti sa numesti oamenii pt ca asa te simti tu sau probabil esti.
E adevarat ca traim vremuri grele, si neajunsurile ne fac sa vorbim cuvinte jignitoare la adresa altora.
Dar daca cineva stie ce inseamna respect nu o face, probabil tu ai de invatat.
Iar in legatura cu vanzare de cont sau ce sustii vino cu dovezi, daca nu sper ca admini sa ia atitudine
O zi buna

O scurta intrebare si am incheiat cu tine ca nu are rost:Unde este ma rog contul Fray_s?A disparut in neant cred.Bafta si o zi zi faina.

20-05-2013,15:18

Citat de la a_d_i_d_a_s:

O scurta intrebare si am incheiat cu tine ca nu are rost:Unde este ma rog contul Fray_s?A disparut in neant cred.Bafta si o zi zi faina.

Nu stiu, probabil stie propietarul , inainte se numea Stinchi
O zi buna

Pagina 2 din 3
123