Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

24-04-2014,22:34
sarasada Data inregistrarii: 02/02/2013 Mesaje: 3 Offline
Domnule admin,

Legat de punctele cadou...astea erau regulile celor dinainte..adica in fiecare an se dadeau cadou o data de Craciun, anul urmator de Paste...anul asta nimic nimic....ok conducerea s-a schimbat , am inteles..dar noi bani tot am platit deci de ce sa nu fim corecti? ASA AR FI CORECT! Multumesc!

25-04-2014,11:10
Etihad Data inregistrarii: 22/11/2012 Mesaje: 1 Offline

Citat de la sarasada:

Legat de punctele cadou...astea erau regulile celor dinainte..adica in fiecare an se dadeau cadou o data de Craciun, anul urmator de Paste...anul asta nimic nimic....ok conducerea s-a schimbat , am inteles..dar noi bani tot am platit deci de ce sa nu fim corecti? ASA AR FI CORECT! Multumesc!

Se intreaba unde sunt jucatorii de altadata,cand pe vremuri erau 2 camere pline.Nu o sa mai vedeti asa ceva .Daca mai acordati si voi niste puncte cadou ,vb lui sarasada,poate mai atrageati cativa jucatori.Sau voi nu stiti ca pokerul e ca un drog,pentru unii.Si sigur mai atrageati jucatori.Asta tine loc de marketing si promovarea produselor oferite.Numai eu cunosc vreo 10 conturi vip care sunt 0.Daca dadeati cadou,va garantez eu ca cel putin 7 conturi dupa ce pierdeau mai cumparau iarasi.cum ziceam marketing

25-04-2014,12:08
Sofokle Data inregistrarii: 07/03/2014 Mesaje: 125 Offline

Citat de la Etihad:

Se intreaba unde sunt jucatorii de altadata,cand pe vremuri erau 2 camere pline.Nu o sa mai vedeti asa ceva .Daca mai acordati si voi niste puncte cadou ,vb lui sarasada,poate mai atrageati cativa jucatori.Sau voi nu stiti ca pokerul e ca un drog,pentru unii.Si sigur mai atrageati jucatori.Asta tine loc de marketing si promovarea produselor oferite.Numai eu cunosc vreo 10 conturi vip care sunt 0.Daca dadeati cadou,va garantez eu ca cel putin 7 conturi dupa ce pierdeau mai cumparau iarasi.cum ziceam marketing

Ca sa va raspundem la intrebare, vor exista in curand turnee, concursuri, promotii noi. 
Se lucreaza la ele

25-04-2014,14:09
fulgerbeton21 Data inregistrarii: 11/11/2009 Mesaje: 3 Online
Domnule admin,

De ce este nevoie ca sa primesc si eu raspuns la o intrebare???? V-am trimis nenumarate e-mailuri si mesaje aici. Vreau sa stiu din ce motiv a fost anulat contul gorila02? La modul corect ar fi trebuit sa gasesc anularea pe lista jucatorilor sanctionati, DAR NU EXISTA. Joc de mult timp, nu am avut sanctiuni, nu am jignit, nu am facut transfer. CARE ESTE MOTIVUL ANULARII?
Multumesc.

25-04-2014,14:32

Citat de la fulgerbeton21:

De ce este nevoie ca sa primesc si eu raspuns la o intrebare???? V-am trimis nenumarate e-mailuri si mesaje aici. Vreau sa stiu din ce motiv a fost anulat contul gorila02? La modul corect ar fi trebuit sa gasesc anularea pe lista jucatorilor sanctionati, DAR NU EXISTA. Joc de mult timp, nu am avut sanctiuni, nu am jignit, nu am facut transfer. CARE ESTE MOTIVUL ANULARII?
Multumesc.

La modul corect ar fi trebuit sa ai maxim 3 conturi per user(ip). 

25-04-2014,15:52
fulgerbeton21 Data inregistrarii: 11/11/2009 Mesaje: 3 Online
Domnule admin,

Interesant....cati jucatori sunt cu nenumarate conturi? Pe ce criteriu
ati selectat contul respectiv? Nu era corect din partea dvs sa se
trimita un mesaj informativ? E mai usor de sanctionat un jucator corect
care nu injura, nu face transfer, nu joaca cu 2 conturi la aceeasi masa ?
Dar a fost cel mai simplu...cu ce deranja contul respectiv? Suntem 3
persoane in casa, avem cumva 9 conturi?( 3 pers x 3 conturi
permise/persoana) Ce sa facem acum daca toate cele 3 persoane folosesc acelasi ip?
Multumesc anticipat pt un raspuns plauzibil.

25-04-2014,23:00

Citat de la fulgerbeton21:

Interesant....cati jucatori sunt cu nenumarate conturi? Pe ce criteriu
ati selectat contul respectiv? Nu era corect din partea dvs sa se
trimita un mesaj informativ? E mai usor de sanctionat un jucator corect
care nu injura, nu face transfer, nu joaca cu 2 conturi la aceeasi masa ?
Dar a fost cel mai simplu...cu ce deranja contul respectiv? Suntem 3
persoane in casa, avem cumva 9 conturi?( 3 pers x 3 conturi
permise/persoana) Ce sa facem acum daca toate cele 3 persoane folosesc acelasi ip?
Multumesc anticipat pt un raspuns plauzibil.

Ce importanta are daca au si altii? Acum am ajuns la ale tale si legat de povestea cu 7 membri de familie , educati, cinstiti, seriosi, o gasesti pe forum - discutii din saptamana asta. Cum imi poti dovedi ca sunteti x persoane in casa, pe acelasi ip si ca nu vorbiti intre voi cand jucati? Lista de intrebari e lunga si eu ma bazez strict pe baza faptelor reale, nu pe variante.

Pagina 1 din 1
1