Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

11-05-2015,11:33
Al3xandru_1109 Data inregistrarii: 08/04/2015 Mesaje: 0 Online
Fara favoritisme!

OK!sunt de acord cu sanctiunea dv.de a-mi bloca contul:whitelion,probabil ptr.verificari.dar va rog sa-mi explicati  mie si acestor contribuabilii la bugetul acestui site cum intr-un timp asa scurt respectivi jucatorii au pierdut niste foarte multe puncte,incep cu userul B0MB0NIKA care ieri dupa amiaza avea 12 milioane si astazi este 000,al2-lea:favoritul18 ieri la acelas timp avea 13 milioane astazi la ora 11 este pe 000,al 3-lea este profetul_care sambata a impartit 11 milioane unor jucatorii dupa care sunt facute raportele catre dv.enumar cateva dintre acestea fapt concret:profetul_transfer de puncte catre userul:dinuoanaruxandra,profetul_catre roscata_,profetul catre crina73 domnilor daca aceste date nu sunt concrete va rog si insist aici pe forum sa vada toti jucatorii sa mi-se aplice snctiunea cu ban pe ip.rog din suflet sa se verifice respectivele rapoarte trimise cu date si fapte concrete catre dv.

11-05-2015,16:39
XXXL_ Data inregistrarii: 10/04/2015 Mesaje: 1 Online

Citat de la Al3xandru_1109:

OK!sunt de acord cu sanctiunea dv.de a-mi bloca contul:whitelion,probabil ptr.verificari.dar va rog sa-mi explicati  mie si acestor contribuabilii la bugetul acestui site cum intr-un timp asa scurt respectivi jucatorii au pierdut niste foarte multe puncte,incep cu userul B0MB0NIKA care ieri dupa amiaza avea 12 milioane si astazi este 000,al2-lea:favoritul18 ieri la acelas timp avea 13 milioane astazi la ora 11 este pe 000,al 3-lea este profetul_care sambata a impartit 11 milioane unor jucatorii dupa care sunt facute raportele catre dv.enumar cateva dintre acestea fapt concret:profetul_transfer de puncte catre userul:dinuoanaruxandra,profetul_catre roscata_,profetul catre crina73 domnilor daca aceste date nu sunt concrete va rog si insist aici pe forum sa vada toti jucatorii sa mi-se aplice snctiunea cu ban pe ip.rog din suflet sa se verifice respectivele rapoarte trimise cu date si fapte concrete catre dv.

Mai Al3xandru_1109,whitlion alias alex_spartanu de ce vb acum de altii ??? ai uitat cum te-ai ridicat pe contul whitelion cu punctele de la king_2017??

13-05-2015,14:55
TheAnnihilator Data inregistrarii: 31/07/2014 Mesaje: 137 Online

Citat de la Al3xandru_1109:

Mai verifica si tu pagina de jucatori sanctionati. Nu sunt favoritisme, la unii sare in ochi, la altii trebuie sa cauti cu migala. Si da, sper ca ii vom prinde pe toti.

14-05-2015,10:38
speaker Data inregistrarii: 05/01/2015 Mesaje: 60 Online

Citat de la TheAnnihilator:

Mai verifica si tu pagina de jucatori sanctionati. Nu sunt favoritisme, la unii sare in ochi, la altii trebuie sa cauti cu migala. Si da, sper ca ii vom prinde pe toti.

Cand tu ai sa fii cel corect atunci vei fi credibil, au trecut 5 luni si dupa ce mi-ai inchis un cont fara sa verifici mi-ai inchis si celalalt cont fara sa apara la sanctionati si nici pe mail , deci fara nici un motiv si nu ai avut macar bunul simt sa dai un raspuns, eu am renuntat sa mai joc pe acest site dar tu  nu ai inca  capacitatea de a da un raspuns... de ce ai inchis contul raf_ella???... speri sa-i prinzi pe  toti..?? sa-i anihilezi? caci este jocul tau personal...esti departe de a fi ceea ce vrei sa pari a fi....cand ai sa ai demnitatea necesara unui om de a da un raspuns putem avea un dialog, pana atunci considera ca toti care  intre pe acest site sunt mai presus decat tine...

Pagina 1 din 1
1