Daca intampini probleme Raporteaza bug
 
Pagina 1 din 1
1 
 
Vezi primul necitit
 
12-11-2007,14:08
#1
admin Data inregistrarii: 30/11/-0001 Mesaje: 0 Offline
Furtul de puncte datorat erorii de la jocul de Poker
 
 

In urma numeroaselor semnalari privind neregulile de la jocul de Poker, precum si a cresterii artificiale de puncte la unii jucatori, am analizat atent situatia aparuta in acest weekend.

S-a constatat ca jucatorii au trisat la jocul de poker gratie unei erori de sistem. Acest lucru este interzis prin Regulament si se pedepseste cu suspendarea contului, dar tinand cont ca acest lucru a fost posibil si datorita bug-ului de joc, am luat urmatoarea decizie: jucatorii care au trisat vor primi doar un avertisment si li se vor scadea punctele.

Acesta schimbare este permanenta datorita cauzelor enumerate mai sus. Nu se va face nici o exceptie si nici o plangere ulterioara datorata acestui fapt nu va fi solutionata.

Chiar daca acest bug a fost remediat, echipa Joci.ro isi asuma aceasta greseala si isi cere public scuze pentru acest inconvenient. In acelasi timp incurajam semnalarea erorilor si a utilizatorilor incorecti.

Va multumim pentru intelegere

Orice mesaj off-topic va fi sters. Toate topicurile vechi legate de subiectul de mai sus vor fi inchise si mutate la arhiva.

 
12-11-2007,14:19
#2
trup_sexy Data inregistrarii: 07/11/2007 Mesaje: 0 Online
Pentru Tine
 
 

BUNA , nu.mi pasa ca ai lasat contul gol , nu esti singurul site unde putem sa jucam poker, sunt curioasa daca pe rummy ai sa faci la fel, ca acolo este mai mare hotia ca pe poker, acolo se ajuta cu ajutorul messului si inchid doar cei care sunt amici , noi restul pierdem, sa ai o zii buna daca mai poti. Cu riscul ca.mi vei bloca contul iti pot spune ca esti o rusine pentru o scietate si ca cetatzean roman ce esti tot hotz te numeste oriunde te.ai afla

 
12-11-2007,15:22
#3
_leopard_ Data inregistrarii: 06/11/2007 Mesaje: 0 Online
Esti Super
 
 

Daca tu nu stii sa-ti tii site-ul sub control din cauza prostiei tale.. ce vina am eu sau altu.. trebuia sa scoti punctele care au fost bagate neregulamentar nu sa resetezi eu spre ex inainte de smecheria asta aveam 800 .. sa mai joci tu cu [mariana] de pe doizece de la 0 .. O Zii Buna:cool: :cool:

 
13-11-2007,09:57
#4
admin Data inregistrarii: 30/11/-0001 Mesaje: 0 Offline
 
 

Dupa cum ati putut constata pana acum, peste weekend a aparut o inflatie de puncte la jocul de Poker.
S-a investigat problema si in cursul zilei de astazi la o parte din jucatori le-au fost retrase punctele. Drept urmare, unii din voi si-au exprimat nemultumirea pe forum sau prin mesaje private.

Toate punctele retrase de pe site reprezinta diferenta dintre punctele facute "legal" si cele facute "ilegal". Chiar daca unii din voi nu ati trisat, o parte din punctele facute "ilegal" au ajuns totusi in conturile voastre, aceasta fiind explicatia pentru punctele lipsa. Vom compensa acest neajuns cat de curand. Se va investiga problema, si, acolo unde constatam ca este cazul, vom innapoia puncte.

Va reamintim ca acesta este un site nou pe piata, si, fiind la inceput, avem nevoie de putin suport si intelegere din partea voastra. Doar asa putem remedia erorile care mai sunt in jocuri si putem crea un loc placut pentru toata lumea.

Va multumim pentru intelegere.
Echipa Joci.ro

 
Pagina 1 din 1
1