Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

15-01-2015,14:38
_XOXO Data inregistrarii: 14/01/2015 Mesaje: 9 Online
INTRA SI DA RASPUNS

admin intra si da un raspuns plauzibil de ce ai anulat contul INAT fiindca nu ai avut motiv, asta se numeste doar razbunare nimic mai mult, chiar i-ti bati joc si vrei sa arati ca tu esti sefu? e fals fiindca noi nu suntem bataia ta de joc aici, sa-ti fie rusine

16-01-2015,16:25
mormolocul_schiop Data inregistrarii: 16/01/2015 Mesaje: 15 Online

Citat de la _XOXO:

admin intra si da un raspuns plauzibil de ce ai anulat contul INAT fiindca nu ai avut motiv, asta se numeste doar razbunare nimic mai mult, chiar i-ti bati joc si vrei sa arati ca tu esti sefu? e fals fiindca noi nu suntem bataia ta de joc aici, sa-ti fie rusine

CARE AVETI PROBLEME CU ADMINII CAUTATI-MA PE GODENUTZU@YAHOO.COM ...AM ADRESA LOR EXACTA

16-01-2015,16:32
_Casian_ Data inregistrarii: 17/11/2014 Mesaje: 6 Online

Citat de la mormolocul_schiop:

CARE AVETI PROBLEME CU ADMINII CAUTATI-MA PE GODENUTZU@YAHOO.COM ...AM ADRESA LOR EXACTA

adminule  intra si raspunde-mi dc ai anulat contul _Carlito_ spune dc faceti ce vreti voi rusine sa va fie am platit o gramada de bani  ptr ce sa ma anulati voi degeaba

16-01-2015,16:46
mormolocul_schiop Data inregistrarii: 16/01/2015 Mesaje: 15 Online

Citat de la _Casian_:

adminule  intra si raspunde-mi dc ai anulat contul _Carlito_ spune dc faceti ce vreti voi rusine sa va fie am platit o gramada de bani  ptr ce sa ma anulati voi degeaba

TU DC CREZI? CA ASA VOR EI FUTULE MAMELE IN CUR

Pagina 1 din 1
1