Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

10-04-2015,22:16
Khaleesi20 Data inregistrarii: 30/03/2015 Mesaje: 17 Online
In atentia unui administrator !!

Este ultimul topic (mesaj) pe care il mai las si sper ca macar in ceasul al 12-lea sa primesc si eu un raspuns.In urma cu ceva timp am primit ban pe ip din cauza faptului ca o anumita persoana a adresat niste jigniri/injurii anumitor persoane (motiv pentru care a tot fost sanctionata),aceasta fiind logata si de pe ip-ul meu (il am fix).Ulterior persoana in cauza a fost reactivata,eu in schimb ramanand cu ip-ul banat (blocat),neputand accesa site-ul joci.ro , fiind nevoit sa folosesc diverse programe pentru a mi se ascunde identitatea ip-ului si a-mi fi generat un altul (proxy mai pe intelesul tuturor).Problema cu adevarat mare,este ca pe langa mine,mai sufera si ceilalti membri ai familiei mele (nu intru in detalii cine sunt acestia),noi fiind momentan intr-o alta tara.Daca am sau as fi avut ceva de ascuns,folosit mereu alte identitati,pentru a fenta aceste chestii (ca na,in ziua de azi este posibil orice),insa nu s-a pus niciodata problema de asa ceva,doar rareori jucand intre noi anumite categorii,in special yamms (ar fi culmea sa ai ceva de ascuns sau de trisat si sa joci yamms cu doua conturi).In acest sens se pot face verificari,astfel va dati seama ca ceea ce spun este real,insa pentru acest lucrum,este necesar ca un domn administrator sa aiba timpul necesar si dispozitia in a face acest lucru.Spun asta,pentru ca si eu sunt administrator pe un anumit site si stiu ce inseamna toate aceste lucruri,stiu ce inseamna rabdare,stiu ce inseamna in a analiza un caz in amanunt pentru a da sanctiunea adecvata si nu cea gresita.Se poate verifica acest lucru in pozele atasate de catre mine,unde de asemeni se vede clar clasa de ip de fiecare data cand ma loghez  http://postimg.org/image/g8mhj71qz/De asemeni,pentru a evita astfel de chestii in care anumiti frati,veri,iubiti,etc au ip fix si doresc participarea in aceeasi competitie,avem creat un topic,unde cei aflati in astfel de cazuri posteaza mesaj cu dovezile aferente,urmand ca un administrator sa verifice si sa decida daca intradevar este adevarat acel lucru si a da acordul acestora din urma in a participa impreuna in aceeasi competitie,facem asta pentru a evita tentativa de trisare,mai exact sa fie vorba de acelasi jucator care s-ar inscrie cu mai mult de un cont,incercand astfel sa se avantajeze  http://postimg.org/image/em1vbpf2z/Sper sa primesc si eu un raspuns la toate cele intamplate.Puteti verifica locatia ip-ului si veti constata ca nu suntem in Romania.Ip-ul blocat:  89.7.24.226

14-04-2015,01:02

Mda,se pare ca totul este in van,nu se binevoieste sa se ofere vreun raspuns.Se spune ca cei ce ajung sa aiba puteri de decizie,sunt oameni intelepti,insa tind s cred ca nu mereu este asa.Un om care vrea sa gandeasca putin,sa analizeze o situatie,sa faca un minim de verificari,poate oferi ulterior un raspuns si o decizie,ceea ce in cazul meu lipseste cu desavarsire.

16-04-2015,14:15
TheAnnihilator Data inregistrarii: 31/07/2014 Mesaje: 137 Online

Citat de la Joguy:

Mda,se pare ca totul este in van,nu se binevoieste sa se ofere vreun raspuns.Se spune ca cei ce ajung sa aiba puteri de decizie,sunt oameni intelepti,insa tind s cred ca nu mereu este asa.Un om care vrea sa gandeasca putin,sa analizeze o situatie,sa faca un minim de verificari,poate oferi ulterior un raspuns si o decizie,ceea ce in cazul meu lipseste cu desavarsire.

Sa mai incercam o data, zic. Daca vor mai fi abateri, ip-ul va fi banat permanent si irevocabil.

16-04-2015,15:22

Citat de la TheAnnihilator:

Sa mai incercam o data, zic. Daca vor mai fi abateri, ip-ul va fi banat permanent si irevocabil.

Nu inteleg ce abateri au fost,ca v-am explicat destul de clar totul.Singura greseala este cea ca a fost logata o alta persoana de pe acest ip,in rest nimic,nu jigniri,nu tentative de trisat.In situatia de fata,ce putem face?Intreb,ca v-am zis,suntem 5 membri in casa,daca isi face iar fiecare cate un cont,iar se va depasi numarul maxim admis de conturi/ip.

17-04-2015,10:45
speaker Data inregistrarii: 05/01/2015 Mesaje: 60 Online

cat de "bun  si darnic" esti ... oare cine te crezi??...daca esti asa de uman si corect de ce nu-mi raspunzi si mie?? mi-ai inchis cele doua conturi pe care le aveam fara sa verifici un raport mi-ai inchis un cont zicand ca am facut transfer , unul cu cateva zeci de puncte imi dadea mie 200k care avea  40 milioane de puncte, asa stii tu ca se face la poker???  ti-au spus mai multe persoane despre asel individ cum joaca dar nu ai vrut sa verifici, , motivul il stii doar tu, dar nu ai vrut nici pana acum sa spui de ce  ai inchis  si celalalt cont al meu???, CARE ESTE MOTIVUL??  de ce ai inchis si contul raf_ella??  nu poti avea demnitatea si intelepciunea de a da un raspuns??? 

17-04-2015,11:36
TheAnnihilator Data inregistrarii: 31/07/2014 Mesaje: 137 Online

Citat de la Joguy:

Nu inteleg ce abateri au fost,ca v-am explicat destul de clar totul.Singura greseala este cea ca a fost logata o alta persoana de pe acest ip,in rest nimic,nu jigniri,nu tentative de trisat.In situatia de fata,ce putem face?Intreb,ca v-am zis,suntem 5 membri in casa,daca isi face iar fiecare cate un cont,iar se va depasi numarul maxim admis de conturi/ip.

Regulamentul specifica foarte clar: maximum 3 conturi per user/IP. Nu ma intereseaza ca joaca bunicii, parintii, copii, nepotii si verisorii veniti in vizita. Mai mult de trei conturi inseamna anulare.

21-04-2015,21:32
_ShArBeK_ Data inregistrarii: 23/03/2015 Mesaje: 2 Offline
Ba TheAnnihilator iar ai anulat pe nedrept!!!

domnilor si stimatii admini iar ati anulat pe nedrept si culmea am  cumparat si puncte de la dumneavoastra de atatia bani dar se pare ca nu se tine contul de accest fapt ne anulati pe nedrept sifoanele voastre dc nu le anulati cum ar fi jubile sau melony care se lauda pe site ca au pile la admini si nu avem ce sa le facem pe ei dc nu ii anulati? si noi cumparam pcte la fel k ei mai ne amelniti si k ban pe ip prostii cn mai intra pe site-ul asta   care este de tot rahatul si asta de cand ai luat  tu admin  inainte nu era asa cnd era ady am tot  crezut k va schimbati dar se pare k nu va doare undv k distrugeti acest sit  cel putin pokeru lai distrus de tot TheAnnihilator rusine sa iti fie!

Pagina 1 din 1
1