Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 2 din 2
12 

Vezi primul necitit

21-01-2015,11:50
speaker Data inregistrarii: 05/01/2015 Mesaje: 60 Online

Citat de la speaker:

Daca nu vrei sa dai un raspuns la o intrebare atat de simpla arati tuturor ca esti doar un parvenit pe acest site, ne tratezi de parca nu am fi ca tine, dar probabil nu poti  sa faci fata unui adevar, te depaseste situatia, e jenant ce se intampla aici, si nu pentru cei ce aduc injurii,  de la tine  unii aveam asteptari, se pare ca in spatele unui monitor nu exista adevar si umanitate...nu vreau conturile inapoi , vreau sa spui doar atat, MOTIVUL INCHIDERII CONTULUI RAF_ELLA??...Se stie ca motivul inchiderii celuilalt cont este o ineptie...Daca esti om si inca mai ai demnitate da un raspuns, arata celor de aici ca poti fi admin....sau inchide si contul asta...gasesti tu un motiv sau nu...

De ce nu dai un raspuns????? ....daca nu ai nimic de ascuns....

23-01-2015,14:34
speaker Data inregistrarii: 05/01/2015 Mesaje: 60 Online

Citat de la speaker:

Daca nu vrei sa dai un raspuns la o intrebare atat de simpla arati tuturor ca esti doar un parvenit pe acest site, ne tratezi de parca nu am fi ca tine, dar probabil nu poti  sa faci fata unui adevar, te depaseste situatia, e jenant ce se intampla aici, si nu pentru cei ce aduc injurii,  de la tine  unii aveam asteptari, se pare ca in spatele unui monitor nu exista adevar si umanitate...nu vreau conturile inapoi , vreau sa spui doar atat, MOTIVUL INCHIDERII CONTULUI RAF_ELLA??...Se stie ca motivul inchiderii celuilalt cont este o ineptie...Daca esti om si inca mai ai demnitate da un raspuns, arata celor de aici ca poti fi admin....sau inchide si contul asta...gasesti tu un motiv sau nu...

Nu ai competenta necesara sa dai un raspuns? sau trebuie sa folosesc" termenii ' cu care esti obisnuit sa ti se scrie ca sa poti raspunde...faci de rusine acest site daca nu esti in masura sa dai un raspuns...

27-01-2015,17:25
stoicadaniela Data inregistrarii: 22/01/2015 Mesaje: 1 Online
salut

as dori sa stiu si eu de ce nu mi se deblocheaza contul saseviteze23...pt ca am fost sanctionat pana pe 24.01.2015 si nici azi nu mi s-a deblocat...

28-01-2015,21:23
Pokerasu Data inregistrarii: 29/12/2014 Mesaje: 6 Online

Un raspuns astept si eu ...V-am zis sa mai verificati odata contu B_Alexandru pentru ca s-au trimis rapoarte false, dar se vede ca nu ai cu cine.

Pagina 2 din 2
12