Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

01-08-2008,22:49
_YWES_ Data inregistrarii: 31/07/2008 Mesaje: 0 Offline
Jucatori care injura

mam saturat sa tot ma injure una fara motiv,,,,se poate lua masuri sau nu..ce inseamna asta sa injuri de mama si de familie si de tot...unde sa mai vazut asa ceva,,,numai aici pe sait..pe bune,va rog sa luati masuri ,CLEPSIDRA.E cea care fara motiv injura pe toata lumea nu se mai poate asa ceva domnilor,pana cand.poate la unii e moarta mama si ea injura de mama.ce inseamna asta chear batae de joc e aici..sa nu cunosti persoana si sa te injura fara motiv.chear asa...Pai asa nu va mai intra nimeni sa joace..doar jucam de distractie,nu pe bani sau alt ceva,dar nui frumos sa injure in halul asta.....VA ROG sa luati masuri in privinta asata cu CLEPSIDRA

02-08-2008,19:02
clepsidra Data inregistrarii: 20/05/2008 Mesaje: 0 Online
minciuni

Chiar va rog sa verificati si sa va convingeti ca nu am adresat niciun fel de injurii nimanui de pe site. Din contra eu sunt cea care am fost jignita si injurata de catre aceasta jucatoare care are vreo 5 nickuri, pe langa acesta (ROSA_LIN, IRM.....)si nu numai asta, dar pune si alti jucatori de pe site sa-mi adreseze injurii, bineinteles tot o persoana cu acelasi grad de inteligenta si civilizatie ca si ea si tot cu vreo 3, 4 nickuri: mathol, fi_cuminte, fara_monitor....

02-08-2008,19:10
parolistu Data inregistrarii: 03/05/2008 Mesaje: 0 Offline

Citat de la clepsidra:

Chiar va rog sa verificati si sa va convingeti ca nu am adresat niciun fel de injurii nimanui de pe site. Din contra eu sunt cea care am fost jignita si injurata de catre aceasta jucatoare care are vreo 5 nickuri, pe langa acesta (ROSA_LIN, IRM.....)si nu numai asta, dar pune si alti jucatori de pe site sa-mi adreseze injurii, bineinteles tot o persoana cu acelasi grad de inteligenta si civilizatie ca si ea si tot cu vreo 3, 4 nickuri: mathol, fi_cuminte, fara_monitor....

:rolleyes:

02-08-2008,19:12
parolistu Data inregistrarii: 03/05/2008 Mesaje: 0 Offline

Citat de la _YWES_:

mam saturat sa tot ma injure una fara motiv,,,,se poate lua masuri sau nu..ce inseamna asta sa injuri de mama si de familie si de tot...unde sa mai vazut asa ceva,,,numai aici pe sait..pe bune,va rog sa luati masuri ,CLEPSIDRA.E cea care fara motiv injura pe toata lumea nu se mai poate asa ceva domnilor,pana cand.poate la unii e moarta mama si ea injura de mama.ce inseamna asta chear batae de joc e aici..sa nu cunosti persoana si sa te injura fara motiv.chear asa...Pai asa nu va mai intra nimeni sa joace..doar jucam de distractie,nu pe bani sau alt ceva,dar nui frumos sa injure in halul asta.....VA ROG sa luati masuri in privinta asata cu CLEPSIDRA

site....
nu sait
of offff

02-08-2008,22:32
clepsidra Data inregistrarii: 20/05/2008 Mesaje: 0 Online

Originally Posted by _YWES_

stai linistit parolistule ca oricum are o multime de greseli....mam se scrie m-am.... ;sa mai vazut se scrie s-a mai ....;sait se scrie site; ....poate la unii e moarta mama se scrie poate unora le e moarta mama;......chear se scrie chiar;....batae se scrie bataie;....sa te injura .......se scrie sa te injure;.....nui frumos se scrie nu-i frumos;......
vai vai vai ce analfabeta......anagra****.....

07-08-2008,08:41
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

Pentru userii care aduc injurii celorlalti participanti la joc va rugam sa folositi functia Raporteaza Abuz. Doar asa vom putea verifica ce s-a intamplat si vom putea lua masuri in functie de gravitate. Vedeti in pagina Ajutor cum se procedeaza: http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html

04-12-2008,21:13
Needitat Data inregistrarii: 02/12/2008 Mesaje: 0 Offline
nu e normal

salut , vreau sa imi ziceti si mie dc nu pot da abuz ( R ) si daca e normal dupa ce dai un jucator afara de la masa , nu imi convenea mie stilu lui e normal sa te injure o zii intreaga ? eu nu cred vreau sa ma distrez ...prin asta imi pacalesc plictiseala ...nu vreau decat sa ma simpt bine cand intru pe sti acesta . terentee are niku toata ziua ma injurat nu e frumos abuz nu pot da nush dc ...in fine dc luati masuri bine dc nu la fel .... Multumesc !!!:(:)

20-01-2009,13:03
c477u7u Data inregistrarii: 14/06/2008 Mesaje: 0 Offline
Jerpelitu

luati masuri cu animalu ala injura pe toata lumea :eek:apoi imi da chat si zice k iam dat eu teapa de 4 euro . 1 eu nu vand ,2 joc la distractie si ca sa treaca timpu :D

20-01-2009,13:12
blue_eyes0808 Data inregistrarii: 09/12/2008 Mesaje: 0 Offline

Citat de la Lara:

Pentru userii care aduc injurii celorlalti participanti la joc va rugam sa folositi functia Raporteaza Abuz. Doar asa vom putea verifica ce s-a intamplat si vom putea lua masuri in functie de gravitate. Vedeti in pagina Ajutor cum se procedeaza: http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html

Dar cei carora li se adreseaza intrebarea " sal,joci ?" si te trezesti cu kick ? P-aia unde sa-i mai raportezi ?
Bunele maniere nu se acumuleaza prin raporteaza abuz.
Alea trebuiesc invatate acasa la mama.

PS : nu ii invidiati/acuzati pe admini ca nu e deloc usor sa fie impartiali !

PS2: eu propun infiintarea unei sectiuni " Sa invatam sa scriem romaneste " ca vad ca se posteaza in disperare ( a se citi " in lipsa de replica") corecturi gramaticale. Ni ase !

20-01-2009,17:02
T39m Data inregistrarii: 29/09/2008 Mesaje: 0 Online
Pentru needitat

Totul e bine atata timp cat te "simpti" bine! :)) =)) IISUSE ...

Pagina 1 din 1
1