Domnilor administratori nui posibil cum uni playeri pot insela sistemul ma refer la alllexutzu2609 si byaaa90 care in decursul a cateva ore a incarcato pe byaaa90 l 21 milioane el juka pe master la masa cu noi si in accelasi timp era si pe cazino si transfera, mai mult ca sigur este un Bug si sunt convinsa ca veti lua masuri, nui corect noi jukam de luni de zile sa facem pcte si iei in 2 zile au 40 milioane si culmea byaaa90 nam vazut-o jukand macar 2 secunde la masa cu cineva, va multumesc si sper ca veti lua masuri:( pentru ca iara incepe inflatia de pcte si trebuie sa dati restart pentru uni ca iei care nau facut altceva decat sasi bata jok. Sarbatori fericite si un an nou fericit:D
Elaela Si Paliciuc Au Facut Transfer De Puncte La Ora 13 52 Pe 31 Decembrie 2008 Pe Camera Cocos La Holdempoker.....mi Se Pare Inadmisibil Ca Paliciuc Care Avea Sub 100 De Mii A Facut In 2 Minute 550 De Mii ....daca Tot Mi-ati Anulat Un Cont Acum 1 Luna Pt 80 De Mii,desi Nu Era Adevarat Pt Ca Am Castigat Pe Merit Si Nu Mi S-a Tranesferat Nimic Va Rog Insistent Sa Aplicati Regulamentul Pt Toata Lumea ...nu Fiti Partinitori....cu Consideratie Si Respect...vanessa
Aho, aho, prieten bun…
Care stai pe mess acum…
I-a opreste-te din scris…
Si-asculta ce-am de zis…
Chiar de esti cu DND…
BE RIGHT BACK sau BRB…
Sper sa nu imi dai ignore…
Ca iti spun un plugusor…
N-am intrat sa te stresez…
Am intrat sa iti urez…
La Multi Ani si fericire…
Liste de id-uri pline!……
Sarbatori fericitee!!!!!
Dl administrator va rog luati masuri impotriva celor care au aparut peste noapte in top cu multe milioane si nu i-am vazut la vreo masa jucand.Noi ceilalti jucam de placere si incercam sa acumulam cinstit adica jucand punctele nu prin alte metode cum fac ei .In speranta rezolvari acestor sesizari va multumesc anticipat,sa nu distrugem frumusetea acustui joc lasadui pe acesti trisori sa iai faca de cap. SARBATORI FERICITE