Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

20-10-2015,10:32
Florentinandreescu Data inregistrarii: 24/09/2014 Mesaje: 0 Offline
Mesaj pentru administrator

Ma puteti ajuta sa rambursez un pachet de puncte cadou?Nu vreau sa folosesc punctele primite de la un prieten dar as dori sa i le dau sa le foloseasca el .

20-10-2015,19:12
TheAnnihilator Data inregistrarii: 31/07/2014 Mesaje: 137 Online

Citat de la florentinandreescu:

Ma puteti ajuta sa rambursez un pachet de puncte cadou?Nu vreau sa folosesc punctele primite de la un prieten dar as dori sa i le dau sa le foloseasca el .

Cine, cum, cat, pe mail la clientservice@joci.ro

21-01-2016,16:44
_Charlize_ Data inregistrarii: 21/08/2015 Mesaje: 2 Online

Citat de la florentinandreescu:

domnilor admini  vreau si eu un simplu raspuns de la dumneavoastra eu dc nu am primit puncte cadou ca toti ceilalti  utilizatori si eu am cumparat puncte  pe accest site eu de ce nu benificiez de servicile dumneavoastra ca toti ceilalti utilizatori astept raspuns va multumesc!

22-01-2016,07:46
alexbv3000 Data inregistrarii: 15/06/2009 Mesaje: 21 Online
Raport

Citat de la _salamandra_:

valentin r  la  ora 19 25   ma injurat ca la usa cortului

De ce nu i-ai facut raport?

25-01-2016,10:37
alexa0421 Data inregistrarii: 05/09/2010 Mesaje: 2 Online
buna

Citat de la TheAnnihilator:

deci asta e sub orce critica sami anulati conturile , pai ce clona de cine mam luat ce am facut , bai lume chiar nu mai judecatii . anulati asa pe capede pai ce sa fac daca nu e nimeni la cazinou vrei sa merg sa joc cu 40 de milioane in king , chiar e bataie de joc , va luati dupa totii mincinosii toti copii de 13 anii ca zice ca ne luam de eii si ne anulati, nam sa mai cumpar nici o data de la voii eara de azi incolo am sa scot joci,ro din comp sa nu mai existe si multi alti vor face la fel , clona da clona pai ce vreti sa fac sa stau cu un cont toata viata sa ma joc pe el, nu judecatii, a ajuns acest site de nimic

25-01-2016,10:37
alexa0421 Data inregistrarii: 05/09/2010 Mesaje: 2 Online
buna

Citat de la TheAnnihilator:

deci asta e sub orce critica sami anulati conturile , pai ce clona de cine mam luat ce am facut , bai lume chiar nu mai judecatii . anulati asa pe capede pai ce sa fac daca nu e nimeni la cazinou vrei sa merg sa joc cu 40 de milioane in king , chiar e bataie de joc , va luati dupa totii mincinosii toti copii de 13 anii ca zice ca ne luam de eii si ne anulati, nam sa mai cumpar nici o data de la voii eara de azi incolo am sa scot joci,ro din comp sa nu mai existe si multi alti vor face la fel , clona da clona pai ce vreti sa fac sa stau cu un cont toata viata sa ma joc pe el, nu judecatii, a ajuns acest site de nimic

Pagina 1 din 1
1