Domni adminii daca vreti sa ma intelegeti ati vazut eu am cumparat pcte de la voi ami place site-ul foarte mult va rog sa numai ma anulati din cauza ip-ului sau ce suspiiciunii ati avea dumneavoastra...Ca eu am ruter si am o broblema cu el dar in timp scurt osal rezolv. Va rog sa ma intelegeti.. Multumesc de ascultare. Astept un raspuns.
Domni adminii daca vreti sa ma intelegeti ati vazut eu am cumparat pcte de la voi ami place site-ul foarte mult va rog sa numai ma anulati din cauza ip-ului sau ce suspiiciunii ati avea dumneavoastra...Ca eu am ruter si am o broblema cu el dar in timp scurt osal rezolv. Va rog sa ma intelegeti.. Multumesc de ascultare. Astept un raspuns.
Deci, numarul maxim de conturi de trei per user/ip este prevazut tocmai pentru acesta situatie, iar noi credem ca este rezonabil.
Nu este vorba de nicio suspiciune: ai 1, 2, 3 conturi, esti OK. Ai mai multe, anulare.
Deci, numarul maxim de conturi de trei per user/ip este prevazut tocmai pentru acesta situatie, iar noi credem ca este rezonabil.
Nu este vorba de nicio suspiciune: ai 1, 2, 3 conturi, esti OK. Ai mai multe, anulare.
Esti amuzant... si tu stii asta, nici macar nu te mai intreb de ce mi-ai inchis conturile , aveam doar doua si....dar daca vreodata ai sa-mi poti raspunde si mie inseamna ca esti intradevar om ( si oamenii gresesc dar cei normali isi asuma acest lucru si mai mult decat atat incearca sa repare ceea ce a gresit)....dar departe toate acestea de tine... eu nu mai joc pe acest site dar macar din cand in cand iti amintesc ce fel esti.. sa nu uiti...uneori inspiri mila... dar cine suntem noi sa judecam...
Esti amuzant... si tu stii asta, nici macar nu te mai intreb de ce mi-ai inchis conturile , aveam doar doua si....dar daca vreodata ai sa-mi poti raspunde si mie inseamna ca esti intradevar om ( si oamenii gresesc dar cei normali isi asuma acest lucru si mai mult decat atat incearca sa repare ceea ce a gresit)....dar departe toate acestea de tine... eu nu mai joc pe acest site dar macar din cand in cand iti amintesc ce fel esti.. sa nu uiti...uneori inspiri mila... dar cine suntem noi sa judecam...
Mie mi s-a dat ban pe ip doar datorita faptului ca o persoana care a injurat pe aici a fost logata de cateva ori de la mine,ulterior persoana in cauza fiind reactivata,eu in schimb ramanand cu ip-ul blocat,desi niciodata nu am jignit pe cineva,FARA ca vreun domn admin sa imi raspunda si mie la solicitarile facute.Domnii administratori nu inteleg ca sunt situatii unde sunt si frati mai multi,eventual iubite,neveste,etc si fiind un ip fix,automat apar mai mult de 3 conturi,dar ce sa facem,sa jucam toata lumea de pe un cont??Nici macar nu ti se ofera vreun raspuns ceva sa stii si tu un lucru.Ma opresc in a mai incerca ceva,ca vad ca se pare ca e totul in van.Atat am de spus ca nu exista corectitudine si dreptul la replica.
Domnule admin in urma cu cateva luni am cumparat mai multe pachete de puncte pe site-ul dumneavoastra si am fost anulat motivul nu se stie nici in ziua de azi pentru k nu va-ti deranjat sa imi raspundeti am zs k nu o sa mai intru pe site-ul dumneavoastra niciodata dar pentru k joc pe acest site de cand sa deschis poate dumneavostra nici nu stiati de exzistenta acestui site cand jucam eu aici eu iubesc acest site si ma doare inima cand vad k dumneata domnule admin il distrugi te rog din suflet administreaza site-ul asta asa cum trebuie si nu mai anula userii pe nedrept va multumesc pentru ascultare!
Lasati`ma ca ma`ti disperat , dc imi tot dati bani pe ip ....gata akm am inteles nu am voi cu mai mult de 3 conturi ...da eu imi fac 1 si in 10 min mi`l anulati ... si imi dati ban pe ip .... chiar asa vreti sa nu mai intre nimeni pe site ...nu sunt singuru care se plange ...la toata lumea faceti asa ... hata vrajeala ca am transferat pct acum 3 ani ... ce treaba aveti voi ce faceam eu inaintee ....daca acum nu fac nimic care mai e treaba ... lasa`tine sa jucam fartilor ...daca nu inchideti site-u si gata ...ca si asa ati anulat toti jucatori ...mai va mirati de ce sunt doar cativa care se jocaaa