Contul _am _talent__ de cel putin 3 zile nu a mai aparut in top,iar la rubrica" cauta in site" aparea anulat cu 0 puncte la toate jocurile.Astazi a aparut din nou in top.Unii sunt favorizati stimati admini?Eu care am jucat corect si v-am rugat respectos sa-mi verificati contul petale_de_trandafiri, nu ati avut bunavointa de a-mi dau un raspuns nici aici pe forum,nici pe mail.Ce am putea noi jucatorii corecti sa intelegem? ca cei ce joaca corect sunt anulati,iar cei ce joaca nesportiv sunt favorizati?Va readuc aminte ca acuzatia de transfer adusa in cazul meu nu sta in picioare,deoarece eu am intrat si am iesit de la joc cu acelasi numar de puncte.
Contul _am _talent__ de cel putin 3 zile nu a mai aparut in top,iar la rubrica" cauta in site" aparea anulat cu 0 puncte la toate jocurile.Astazi a aparut din nou in top.UNII sunt favorizati stimati admini?Eu care am jucat corect si v-am rugat respectos sa-mi verificati contul petale_de_trandafiri, nu ati avut bunavointa de a-mi dau un raspuns nici aici pe forum,nici pe mail.Ce am putea noi jucatorii corecti sa intelegem? ca cei ce joaca corect sunt anulati,iar cei ce joaca nesportiv sunt favorizati?Va readuc aminte ca acuzatia de transfer adusa in cazul meu nu sta in picioare,deoarece eu am intrat si am iesit de la joc cu acelasi numar de puncte.
pisamas pe gura lor de admini nici macar nu se deranjaza sa raspunda daca ii lauda cineva imediat raspundea variamas in gura lor
Contul _am _talent__ de cel putin 3 zile nu a mai aparut in top,iar la rubrica" cauta in site" aparea anulat cu 0 puncte la toate jocurile.Astazi a aparut din nou in top.UNII sunt favorizati stimati admini?Eu care am jucat corect si v-am rugat respectos sa-mi verificati contul petale_de_trandafiri, nu ati avut bunavointa de a-mi dau un raspuns nici aici pe forum,nici pe mail.Ce am putea noi jucatorii corecti sa intelegem? ca cei ce joaca corect sunt anulati,iar cei ce joaca nesportiv sunt favorizati?Va readuc aminte ca acuzatia de transfer adusa in cazul meu nu sta in picioare,deoarece eu am intrat si am iesit de la joc cu acelasi numar de puncte.
loatear fok casa doamna admina si tie si la toti care administreaza site-ul asta sa ma variez in gura voastra si a copilor vostri sa nu aveti parte sa petreceti pastele cu familia voastra sa aveti maree accident de masina sa va ramana creieri pe volan sa ma cac in coliva mortilor vostri de admini imputiti sa va ia fok casele sa va moara copii si familia sa ramaneti pustiti pe vecie
loatear fok casa doamna admina si tie si la toti care administreaza site-ul asta sa ma variez in gura voastra si a copilor vostri sa nu aveti parte sa petreceti pastele cu familia voastra sa aveti maree accident de masina sa va ramana creieri pe volan sa ma cac in coliva mortilor vostri de admini imputiti sa va ia fok casele sa va moara copii si familia sa ramaneti pustiti pe vecie
Nu mai administreaza altul situl asta decat ,,draguta,, asta care are Sofokle.Ea este pe toate conturile de admini.Foame prea mare are in glanda sa mai plateasca pe altcineva.Promit ca luni am sa mai achizitionez un pachet de 9 E ca sa ai bani de paine toata saptamana.Te scot din foame o saptamana,si o tinem tot asa.Pentru mine nu este o asa mare pierdere.Pierderea este pentru tine ca i-ti iei injuraturi si blesteme de familie non-stop.Ma intreb cat mai rezisti.
Nu mai administreaza altul situl asta decat ,,draguta,, asta care are Sofokle.Ea este pe toate conturile de admini.Foame prea mare are in glanda sa mai plateasca pe altcineva.Promit ca luni am sa mai achizitionez un pachet de 9 E ca sa ai bani de paine toata saptamana.Te scot din foame o saptamana,si o tinem tot asa.Pentru mine nu este o asa mare pierdere.Pierderea este pentru tine ca i-ti iei injuraturi si blesteme de familie non-stop.Ma intreb cat mai rezisti.
Eu nu o injur, ci din contra ii doresc sa aiba in viata parte de acelasi respect pe care il ofera ea.Si ii mai propun ceva....sa se uite in oglinda,sa se priveasca cu atentie,sa se gandeasca daca astfel de om vrea sa fie in viata....daca da,atunci nu-i pot oferi decat compatimirea mea,daca nu, inca mai sper la un raspuns si o decizie corecta in ceea ce ma priveste.
nu arunca cu piatra ca maine te lovesti de ea prapastioaso
nedreptate va rog insistent aratatimi si mie dovada de transfer cu missmioara ce sa mai non coment daca nu aveti dovada de ce anulati pe nedrept nesimtitilor sa va fie rusine urit din partea voastra urit nu este nimic adevarat rog a mi se arata dovada de transfer la contul nikolass_boss