Va plangeti de 15000k ... eu numai zic nimic ca am fost anulat cu 280 mil,160 si plus ... d-alde 80,50 nu le mai pun ... si sincer ... m-am ofticat pentru alea mari ... ca am jucat corect. De atunci am vz ca singur se castiga mai bine ...
domnilor admini tin sa va aduc la cunostinta aseara intre orele 7:00,7:30 utilizatorul cu numele dra1kee a fost prins la transfer in camera Poker Master a avut si raport facut k ora exacta masa exacta numele utilizaorului caruia ia vandut puncte dc nu se ia masuri? dc regulamentu nu ieste la fel ptr toti userii?
domnilor admini tin sa va aduc la cunostinta aseara intre orele 7:00,7:30 utilizatorul cu numele dra1kee a fost prins la transfer in camera Poker Master a avut si raport facut k ora exacta masa exacta numele utilizaorului caruia ia vandut puncte dc nu se ia masuri? dc regulamentu nu ieste la fel ptr toti userii?
sa fie la fel si pt tine ca joci pe mana
vai de capul tau de copil fara viitor.
in maxim 1 luna nu o sa mai joace nimeni poker fura bujie toate conturile de pe site si nu ia nimeni nicio masura dpa ce a furat miss_blonde a mai furat akm si jack_pot pana la urma o sa ramaan el singur pe site miss_blonde era un jucator de poker foarte vechi la fel si fratele lui alin_catalyn de mai are si Corespondent_TvR nici el nu ma intra pe site din cauza asta nici eu nu o sa mai intru in lokul dumneavoastra dragi admini as inapoia conturile in napoi celor ce au muncit ptr acele pcte sau chinuit atatia ani sa faca pcte sa vina unu asa de nicaieri sa le fure asa peste noapte daca nu le poteti inapoia macar blocati conturile va rog frumos sa luati in consideratie mesajul meu va multumesc!