si inca o problema:la jocul de poker,sunt erori la CULOARE !NU SE RESPECTA PUTEREA CULORII,ASA CUM SCRIE LA INSTRUCTIUNI JOC!ACOLO SCRIE CA PUTEREA CULORII ESTE DE LA CEA MAI BUNA LA CEA MAI SLABA ASTFEL:CEA MAI BUNA ESTE TREFLA,INIMA ROSIE,INIMA NEAGRA SI ROMBUL.AM VAZUT KND NU CASTIGA CEA MAI BUNA CULOARE ASA CUM SCRIE LA REGULI JOC.
Contul 5_of_a_kind A Fost Blocat 3 Zile Pt Amenintari! Ceva Nu E Corect,nu Tin Minte Acele Amenintari!
Raporteaza jucatorul si noi vom lua masuri. http://joci.ro/ajutor/15
[QUOTE=rozalyna_1;25745]si inca o problema:la jocul de poker,sunt erori la CULOARE !NU SE RESPECTA PUTEREA CULORII,ASA CUM SCRIE LA INSTRUCTIUNI JOC!ACOLO SCRIE CA PUTEREA CULORII ESTE DE LA CEA MAI BUNA LA CEA MAI SLABA ASTFEL:CEA MAI BUNA ESTE TREFLA,INIMA ROSIE,INIMA NEAGRA SI ROMBUL.AM VAZUT KND NU CASTIGA CEA MAI BUNA CULOARE ASA CUM SCRIE LA REGULI JOC.
Ace,multumesc Pt Raspuns !am Citit Regulamentul De ....n Ori !dar Am Zis Ca Am Vazut Situatii Knd Se Castiga Cu Alta Culoare Decat Cea Mai Buna ,adica Trefla !am Vazut Situatie Knd See Castica Cu Romb In Fata Treflei! Nu Ma Refer La Jcatori Cu Aceeasi Culoare ! Si Tot Nu Mi-ai Raspuns La Prima Intrebare:contul A_a_a_a Nu S-a Deblocat ,desi Timpul De Blocare A Expirat! Trebuia Deblocat Azi 07.09.2009 Ora 15.20 Si Deja Atrecut 34 Min Peste Si E Tot Blocat .multumesc Anticipat
Mie imi arata ca contul e deblocat.
Citeste din nou: Cand exista egalitate si intre cartile cele mai mari, se trece la a 2-a cea mai mare carte, si asa mai departe, pana se face diferentirea intre maini. Exemplu: culoarea A-10-4-3-2 bate culoarea A-9-8-7-6, pentru ca 10 este mai mare ca 9. Diferenta dintre culori se face cu cartea/cartile cele mai mari si apoi culoarea.