Vreau sa stiu si eu pe mine de ce ma-ti anulat? Ok Poate aveti drepate cu unii , dar de data asta de ce anulati aiurea ? Aveti dovezi ? nu aveti nimic , ce joaca pe mana ? Nici macar nu am jucat cu respectivi la masa , eu ami petreceam timpul in cazino ? Anulat doar ca vor atii jucatorii >? Este corect? Am fost de atatea ori anulat si mi-am asumat dar de data asta nu aveti drepate . Ma-ti anulat pentru ca asa ati vrut dvs. Pentru ca ati stiu ca sunt Respectivul Piticu_Arb , Dar eu stiu ca un cont nou creat ,care joaca frumos si asi vede de treba nu are treba cu celelate conturi din trecut . Ori cum nu este frumos ce ati facut , am fost anulat pe nedrept v-am rugat sa verificati , de cand am creat contul nu am jucat cu respectivi ...Nu este frumos din partea voastra , Eu unul mi-am irosit timul pe acest site degeba , de multe ori am cumparat , Sau poate asta e motivul care ma anulati ca vreti voi , sa mai cumpar , dar stati linisitit ca numai joc pe acest site , Ramaneti cu ce-i lalti juctori "CORECTI" Urat din partea voastra .
Tinere, nu te mai plange ca un copil rasfatat, ci asuma-ti (ca in trecut, dupa cum chiar tu ai spus). Dovezi aveam sa te anulez de cel putin 3 ori, dar te-am mai lasat ca sa prind un peste mai mare.
Daca vrei sa joci linistit pe acest site, conditiile sunt simple: Fara conturi multiple (mai multe de 3), fara injuraturi si fara joc nesportiv (joc pe mana, transferuri).
Nu am absolut nimic cu nimeni daca sunt indeplinite conditiile de mai sus. Exista useri care au conturi inca de la infiintarea site-ului, asa ca se poate.
Hai, fa-te baiat cuminte si incearca sa nu mai fii "la mana lui", pentru ca asta iti cauzeaza.