Nu am nici-o treaba ,nu-l cunosc habarn nu am cine este,dar cum poti sa anulezi nickul _CASANOVA_ pe motiv de nick necorespunzator.Ce vezi u necorespunzator in acest nick?Macar stii ce reprezinta Casanova?Penibil.
CASANOVA DE SEINGALT ,Giovanni Giacomo (1725-1798), aventurier venețian. Celebru prin peripețiile sale galante .Deaia ai calculator ,mai confruntate cu o carte groasa numita DEX.Ai nevoie,crede-ma.
asta te framanta pe tine?crezi ca nu stia cel ce la anulat pe acel user cine este Casanova? dormi linistit nu te framanta poate mai stai si in picioare sa faci varice
Ba iar de bagi in seama precum OB? adica ce avea acel nick si ce are al tau? pai ma desteptu-le daca acel nick a fost acceptat de admini cand la creaat de ce apoi sa-l anuleze pe motive aberante de nick necorespunzator? o idiotenie, cum poti sa faci asemenea abuz ma admin? intelegem ca prin regulamentul vostru noi nu avem drepturi ci decat privilegii, dar cand va bagati banii in buzunar cum se numeste? de ce nu respectati pe toti jucatorii egali?pai va spun eu ,, fiindca sunt unii sifonari precum casanova asta care va spala timpanele si voi nu faceti decat nereguli, at-i vazut ca acel nick aduna puncte (corect) si ce a-ti spus voi? ca e timpul sa cumpere de la voi daca vrea sa joace,, sunteti o rusine nu aveti pic de respect pentru cei care intra aici
asta te framanta pe tine?crezi ca nu stia cel ce la anulat pe acel user cine este Casanova? dormi linistit nu te framanta poate mai stai si in picioare sa faci varice
dar unde scrie in regulament ca trebuie inchis un cont doar ca este asemanator cu altul???, dar nu ma mira nimic , acest admin e foarte "competent", asa se crede el ...e penibil sa nu poti da un raspuns la o intrebare simpla dar ai demonstrat ca nu se poate avea pretentie de la tine... tu reprezinti acest site , si daca nu ai putut da un raspuns unei probleme pe care tu ai creato atunci cu siguranta te depaseste , DACA ESTI COMPETENT ATUNCI RASPUNDE INTREBARILOR MELE....DE CE MI-AI ANULAT CELE 2 CONTURI???, CAND AI SA POTI DA UN RASPUNS ATUNCI TE VOI CONSIDERA IN MASURA SA POTI AVEA PRETENTII DE LA ALTII.....PANA ATUNCI TOTI DE AICI SUNT MAI PRESUS DECAT TINE....DEMONSTREAZA CA ESTI ADMIN SI RASPUNDE MACAR LA O INTREBARE.. DE CE AI INCHIS CONTUL raf_ella??? NICIODATA NU AI SA FII IN STARE SA RASPUNZI, tu stii de ce... dar si altii stiu...din respect pentru ei nu am mai intrat sa joc pe acest site... tu ai respect pentru ei??....
dar unde scrie in regulament ca trebuie inchis un cont doar ca este asemanator cu altul???, dar nu ma mira nimic , acest admin e foarte "competent", asa se crede el ...e penibil sa nu poti da un raspuns la o intrebare simpla dar ai demonstrat ca nu se poate avea pretentie de la tine... tu reprezinti acest site , si daca nu ai putut da un raspuns unei probleme pe care tu ai creato atunci cu siguranta te depaseste , DACA ESTI COMPETENT ATUNCI RASPUNDE INTREBARILOR MELE....DE CE MI-AI ANULAT CELE 2 CONTURI???, CAND AI SA POTI DA UN RASPUNS ATUNCI TE VOI CONSIDERA IN MASURA SA POTI AVEA PRETENTII DE LA ALTII.....PANA ATUNCI TOTI DE AICI SUNT MAI PRESUS DECAT TINE....DEMONSTREAZA CA ESTI ADMIN SI RASPUNDE MACAR LA O INTREBARE.. DE CE AI INCHIS CONTUL raf_ella??? NICIODATA NU AI SA FII IN STARE SA RASPUNZI, tu stii de ce... dar si altii stiu...din respect pentru ei nu am mai intrat sa joc pe acest site... tu ai respect pentru ei??....
rafa mai acum ceva timp il preaslaveai pe acest intrus casanova, dar se pare ca nu prea stii sa citesti oamenii, uite-l cum te jigneste ca sa vezi ce fel de om este acest individ, cat despre admini ce sa mai spunem? si doar am zis ca nu mai comentez nimic pe acest site, dar cum pot fi indiferent cand vad atata bataie de joc, nu stiu cine era acel cont _casanova_ care a fost anulat, dar cum poti anula un cont pe ce motiv atat de tampit doar ca seamana cu cel al TURNATORULUI DE SERVICI !!! ma admine tu chiar nu judeci ? ma eu nu stiu , dar cred ca daca ar exista o lege pentru acest admin ar trebui sa plateasca PENAL , FIINDCA PREA I-SI BATE JOC DE TOTI CEI CARE INTRA AICI
TU AI CE AI CU MINE SI NU ESTI SINGUR VOI CAND PIERDETI PUNCTELE INCEPETI SA VB CE SUFERINTE AVETI ACASA SI VA NAPUSTITI PE ACEST SITE CA E MOCA DAR IA INCEPI SA ITI CONSTRUIESTI TU UN SITE SA VINA ALTUL SA TE FACA CUM VREA MUSCHIUL LUI SA VAD CE DR FACI.ASA CA MAI INCETEAZA LA ADRESA MEA NU SPAL PE NIMENI IN URECHI SI RAF ELA STIE F BINE CAND AM CONSIDERAT CA SA FACUT O GRESEALA IAR ACEL CASANOVA NU E CRUCEA DE PE BISERICA NUMAI CA NU AI ACCES LA DETALII, ASA CA CIOCUL MIC SI JOC DE LIMBA. TE SALUT!
ESTE PENIBIL SA INTRI SA JOCI PE UN ASTFEL DE SITE DEOARECE ESTE CONDUS DE ASTFEL DE INDIVIZI, CIND CEL CARE TREBUIE NU RESPECTA REGULAMENTUL ATUNCI AVEM PRETENTII DE LA CEILALTI?? STII CUM SE SPUNE?.. SA NU TE PUI CU PROSTII CA DAI DOVADA DE ACELASI LUCRU... DACA VREODATA ADMINUL O SA AIBA CONSTIINTA O SA RASPUNDA SI INTREBARILOR MELE...
rafa mai acum ceva timp il preaslaveai pe acest intrus casanova, dar se pare ca nu prea stii sa citesti oamenii, uite-l cum te jigneste ca sa vezi ce fel de om este acest individ, cat despre admini ce sa mai spunem? si doar am zis ca nu mai comentez nimic pe acest site, dar cum pot fi indiferent cand vad atata bataie de joc, nu stiu cine era acel cont _casanova_ care a fost anulat, dar cum poti anula un cont pe ce motiv atat de tampit doar ca seamana cu cel al TURNATORULUI DE SERVICI !!! ma admine tu chiar nu judeci ? ma eu nu stiu , dar cred ca daca ar exista o lege pentru acest admin ar trebui sa plateasca PENAL , FIINDCA PREA I-SI BATE JOC DE TOTI CEI CARE INTRA AICI
_Stiker_ nu este acelasi cont cu speaker
Nu este vb aici de preaslavit.Dupa citatele pe care le are pe forum ,acel _CASANOVA_ este un retardat.Eu am intrebat doar pe stimata admin ,sefa sitului , cum de un nick CASANOVA este luat drept nick incorect.Prea putin ma intereseaza pe mine de retarzii gen casanova.Fix_I_.O mpersoana care scrie cu caps_lock activat este neimportant.