Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

07-08-2013,12:02
jack_daniels2 Data inregistrarii: 14/10/2012 Mesaje: 0 Online
PT SEFIKAAA MDA... SEFIKAA

datimi drumuuuu la cont baaa saracilorr ca nu am facut nik asa grav ca sa imi inchideti conturilee si amandouaa de ceee baaa ca asa vreti voii ala a vb uraii nu eu ia mai citeste chiorooo odata raportull sau e de al tauuu el ma facut in toate felurilee si eu dadeam maimutoii de eii maimutoicoo ce estiii sefaaaaa luiii drqq a cui esti ca la site asta nu te pricepii delokk ia chiar sa afisezii aici raportul sa vad suii eru ca eu am vb urat si nu ala cum ai vazut tu intro partee oricummm nu era ceva asda gravv ca sal anulatii nuuuu era hasaii o suspendare cateva zile mai mergea dar anulatt pttt cee faaaa saraciooo pt ceeee vreau dovadaaaa faaaa sarakoo sa vad ca eu am vb uratt alaa a vbb faaa nuu euuu e al nu stiu catelea cont care il inchidetii cu puncte [pe eleee de ciodaa ca nu cumpar puncte de la vouiu iti e frixca ca mori de foamee dutee fa per centuraa numa te lua DE OAMENI NEVINOVATII HASI  A AFISEZII SA VAD SI EU CA EU AM VB URAIIT SI NU ALA CU CARE MAM CERTATT SAU CUMVA ALEA ALEA CDU EL SI LAI ACOPERITTT ... EEEEEEEE  CRED CA DAA SI HAI CA DUPA MORENNA MAM CERTAT CU ALA DATR CU COLUMBIANKKA NIK NIK
 DC DC NU STIUU CRED EU CA TU ESTYI PE FELIEE CU ALAAAA POI ALTFEL NU SE EXPLICA STII ORICUM DEJA MAM SATURAT DE VOI ATI FACUT PREA MULTE FARA MOTIV MOTIVE 1% O SA SPUN SI EU PE INTERNET PE UNDE APUK SA VA VB NUMA DE RAUU RECLAMA [PROSTAA ADIKA ADVEVARULLLLLL ORICUM IN CURAND O SA MURITII DE FOAMEE SI VEZII CA JOKK DE ATATA TIMPPPE SITE ASTA AL TAU DE RAHAT SI CRED CA AM SI EU DREPTUL LA UN RASPUNSS SI DOVADAAA  CA EU AM VB URATT IN ASA FEL INCITT SA MIL ANULEZIII NUU O SUSPENDAREEEEEEE HAI .......

07-08-2013,13:33
sIrenne Data inregistrarii: 12/07/2007 Mesaje: 814 Offline

Clonele ti-au fost anulate pentru injurii si limbaj vulgar de pe clonele _TeNeRiFe_ si cookie_handicapata_revine
Daca nu cunosteai aceasta regula, afla acum - conturile principale iti vor fi anulate cand injuri de pe clone.

Ti-am modificat sanctiunile pentru cele 2 conturi, dar vei avea acest cont anulat pentru limbaj si toate conturile la urmatoarea abatere.

O zi buna

Pagina 1 din 1
1