Devoratoarea esti aiurea , Am vrut sa anunt ca mizele s-au remediat cum era inainte , nu sa spun ca la master este masa de 150k.Asta e treaba ta ca nu ati cinvine ca in masters poti face masa 150k , Eu m-am referit ca numai sunt asa cum era de pariai 10k. Oricum aiurea inloc sa ziceam mersi , stam si comentam...
Devoratoarea esti aiurea , Am vrut sa anunt ca mizele s-au remediat cum era inainte , nu sa spun ca la master este masa de 150k.Asta e treaba ta ca nu ati cinvine ca in masters poti face masa 150k , Eu m-am referit ca numai sunt asa cum era de pariai 10k. Oricum aiurea inloc sa ziceam mersi , stam si comentam...
Ai dreptate, trebuie sa zicem mersi ca ne lasa si sa jucam, tu nu vezi ca esti penibil? Ce te steofoci asa ca mi-am dat cu parerea? Au promis una si au facut alta, pentru ce sa zic mersi?
Tu esti penibila , nu eu , si eu mi-am dat cu parerea , te-ai deranjat ca ti-am zis in fine nu e treaba mea ce zici si faci tu !!!
auzi ma dar tu esti admin sa anunti ca sa rezolvat problema cu mizele? vezi ca tu esti anulat cu mala si melony mai bn taci si zii ms ca tia dat admini voie sa joci asa ca mai bn joaca si taci si lasa admini sa zica nu tu miezule