Buna ziua nu am mai intrat de cam o saptamana pe contul meu iubitica111 si as dorii si eu sa stiu de ce mi-a fost anulat contul daca se poate.
Nu inteleg de cer a fost anulat avand in vedere ca nu am facut nimic pentru care sa mi se anuleze contul.
Multumesc anticipat!
Astept un raspuns..
Buna ziua nu am mai intrat de cam o saptamana pe contul meu iubitica111 si as dorii si eu sa stiu de ce mi-a fost anulat contul daca se poate.
Nu inteleg de cer a fost anulat avand in vedere ca nu am facut nimic pentru care sa mi se anuleze contul.
Multumesc anticipat!
Astept un raspuns..
Accesari din locatii diferite pe acelasi cont la interval de cateva minute, joc nesportiv la poker cu AuReL_NiCoLas 06.01.2015 01:19:26
Contul asta il am de aproximativ 3 ani si nu am jucat cu nimeni nesportiv (pe mana) sau ce anume ar vrea sa insemne nici macar nu il cunosc aceasta persoana.Ideia sta in felul urmator nu sunt barbat daca intelegi la ce ma refer joc acest joc de placere si cand am timp eu joc din aceasi locatie iar locatia cealalta ie ce-a unde sta soacra mea nu mi se pare asta a fi un motiv din cate locatii intru pe acest cont atata timp cat e contul meu, logic nu?
Deci inainte de contu acesta am mai avut un cont cat si pe cel vechi si pe acesta am bagat bani si consider pentru varsta care o am ca nu as face o magarie mai mare sa bag bani si sa incalc regulamentul pe bani mei, o ultima raguminte mai verificati inca odata pentru ca nu mi se pare normal ce sa intamplat, daca veti ajunge tot la aceasi concluzie, eu am sa va respect decizia insa cu parere de rau ca mi-am pierdut atata timp si bani pe un joc browser care ma dezamagit din punctul meu de vedere, nu m afecteaza chiar atat de tare punctele pe care le aveam dar ma deranjat faptul ca dupa atatia ani sa mi se anuleze un cont iar motivu care mi l-ati explicat dumneavoastra mi se pare banal deci inca odata va rog sa mai verificati inca odata si sa trageti concluzia corecta.
Accesari din locatii diferite pe acelasi cont la interval de cateva minute, joc nesportiv la poker cu AuReL_NiCoLas 06.01.2015 01:19:26
BA FIUTUTI MORTII MATI DE CHACAT INDURERAT CE ESTI ANIHILATOR. CUM RASA MAATI IMI POTI INTERZICE TU MIE VREODATA SA NU MA LOGHEZ DE PE UN ALT PC?
CU CONTUL MEU JOC UNDE VREAU SAU POATE FAC CU SCHIMBUL SI IL LAS SI PE NEPOTU SAU VARU SAU FRATELE SAU MIORTII MAATI P CN VREAU EU
BAGAMIAS PHULA IN RASA MAATII DE BURUIANA DREACU
NUMAI ABERATII FACI DAR TREABA NU
. ASA MI-AI ANULAT SI MIE 2 CONTURI FIUTUTI GATUL MAATI DE SCUIPAT CIUFULIT PE MOTIV CA AM JUCAT CU 2 CONTURI LA MASA CAND SE VEDEA CLAR CA EU JUCAM DE LA BUCURESTI SI NEVASTAMEA DE LA BUZAU
CRETINULE
CUM SA-MI INTERZICI TU MIE SA NU JOC CU NEAMURILE?
STAI CA PUN EU GHEARA PT SAPTAMANA ASTA SI TE ANIHILEZ INSTANT SA POMENESTI DE SMECHERIE
BA FIUTUTI MORTII MATI DE CHACAT INDURERAT CE ESTI ANIHILATOR. CUM RASA MAATI IMI POTI INTERZICE TU MIE VREODATA SA NU MA LOGHEZ DE PE UN ALT PC?
CU CONTUL MEU JOC UNDE VREAU SAU POATE FAC CU SCHIMBUL SI IL LAS SI PE NEPOTU SAU VARU SAU FRATELE SAU MIORTII MAATI P CN VREAU EU
BAGAMIAS PHULA IN RASA MAATII DE BURUIANA DREACU
NUMAI ABERATII FACI DAR TREABA NU
. ASA MI-AI ANULAT SI MIE 2 CONTURI FIUTUTI GATUL MAATI DE SCUIPAT CIUFULIT PE MOTIV CA AM JUCAT CU 2 CONTURI LA MASA CAND SE VEDEA CLAR CA EU JUCAM DE LA BUCURESTI SI NEVASTAMEA DE LA BUZAU
CRETINULE
CUM SA-MI INTERZICI TU MIE SA NU JOC CU NEAMURILE?
STAI CA PUN EU GHEARA PT SAPTAMANA ASTA SI TE ANIHILEZ INSTANT SA POMENESTI DE SMECHERIE
ma admine tu chiar ca aberezi , cum ma sa nu intre din alta locatie cu un cont? cum ma , dca omu pleaca din tara si are chef sa intre sa joace adica tu il anulezi ca aintrat din FRANTA si are IP de acolo? ba tu esti de ras nene, ba chiar nu gandesti cand spui asa ceva? ma ce pregatire ai tu de ne sucesti cum vrei cu aberatiile tale?, hai tre sa ma anulezi ca ma-m luat de tine ca asta e moda
ma nu mai abera cu prostiile astea cu locatii diferite , eu ies din casa in oras si am chef sa intru la un internetcafe si sa joc ceva poker pe site asta a tau de 2 bni, nu am voie ma? ca e alta locatie? aoleuuuuuuuuuuu neica ce admin ai adus aici
plec in concediu idiotule si intru pe site de la predeal , nu am voie ma lake flausat de admin?
ma da asta chiar rade de noi? acuma serios , din ce se vede i-si bate joc de noi adminu asta, el oare cu ce gandeste cand poate sa spuna asemenea prostii? am stat in italia si am jucat de acolo si ceilalti admini nu au mai anulat , tu inventezi mersul oe jos acum
domnilor unde va treziti voi? injurati jigniti vb cum va vine la gura parodiati, mai copii strazii dati ma la iatc ca aveti o putere de convingere ca mie imi vine sa anulez tot saitul in frunte cu admini anihilatoru punei la naftalina te rog mam saturat sa fiu injurat de niste fetusi zic asa ca atat gândesc ei cu conturi vechi destin bos element etc când pierd punctele astia asa fac si ca sa ii saturi cum ii vezi ca joaca din aceeasi locatie radei cu orice cont. astia nu merita decat castrati ca e pacat sai inmultim dc eu mas apuca sai pompez. multumesc!
nu ma refer la cel care iai raspuns scz