Nu cred ca e indicat sa faca deschiderea mai mare sau parierea .. Daca se va face deschiderea mai mare fiecare va castiga o mana doua si va fugi , unde se va ajunge ? Daca parierea va fi mai mare .. sa nu uitam exista " conturi fantoma " care nu au rusine si cer mult pentru ca nu le pasa si stiu ca are efect , imaginati`va ca ati avea Qvinta si ati paria 22222 , si cacealmistul 444444 .. ce ati face atunci , ati mai da sec .. ? Ati risca totul pe o mana ... ?
Nu cred ca e indicat sa faca deschiderea mai mare sau parierea .. Daca se va face deschiderea mai mare fiecare va castiga o mana doua si va fugi , unde se va ajunge ? Daca parierea va fi mai mare .. sa nu uitam exista " conturi fantoma " care nu au rusine si cer mult pentru ca nu le pasa si stiu ca are efect , imaginati`va ca ati avea Qvinta si ati paria 22222 , si cacealmistul 444444 .. ce ati face atunci , ati mai da sec .. ? Ati risca totul pe o mana ... ?
Nu Stiu Cat Poker Ai Jucat Sau Stii Tu Dar ... Daka Nu Ai Avut Mai Mult De 1000 k Nu Itzi Mai Da Cu Pararea ... Noi Oricum Jucam La Mize Mari Si daka E Deschiderea Mai Mare De 50.000 Si Daka Nu E ... Dar Daka Ar Mari Deschiderea Ne-ar Ajuta Si Pe Noi Sa Nu Mai Trebuiasca Sa Deschidem Noi La Fiecare Mana Cu 22222 , 33333 , 44444 , 55555 , 66666 si asa maqi departe ... + Ca Mai Sun Multzi Tzarani Care In Momentul Cand Nu Ii Intra Carte Nu Deschide Cu Cat Ar Trebuii... De Exemplu : E Masa De 22222 ... Unu Daka Nu Are Carte Renuntza Nu Deschide Si Fuge De La Masa ... Deci ... Credema K Atunci Cand Ai 4000-5000-6000-7000k....etc... Nu Prea Itzi Mai Arde Sa Joci La 5k Deschidere .... :)
Lara tinand cont de faptul ca inflatia punctelor creste din ce in ce mai mult, o idee ar fi ca in camera Poker Masters, unde ratingul minim este 10.000 p, sa se mareasca putin deschiderea ... Cred ca ar fi o idee buna.
Ar fii o idee foarte buna nu buna ... am mai propus si eu lucrul acesta dar vad k nu se da nici un raspuns concret ... nu ne ramane de cat sa asteptam si sa vedem ... si as avea si eu o problema de fapt nu doar eu ... toti cei care i-am intrebat mi-au zis k au aceeasi problema la poker ... fac masa si dupa ce o fac ma arata spectator ... nu pot sa joc la masa facuta de mine ... :confused: :)