si poate ne lamuresti si ce inseamna joc nesportiv la poker?
Ok, pentru insistentele tale pe forum din ultimele zile iti voi lua la puricat absolut toate conturile. Momentan ti-am mai gasit alte cateva transferuri intre conturi atat pe poker cat si pe poker v2.
Pentru un jucator inrait dupa cum pretinzi ca esti si mai ales cinstit, joc nesportiv inseamna a trisa, ceea ce faci tu mutand puncte de pe un cont pe altul. Crezi ca nu vad ca te loghezi sa aduni punctele bonus zilnice si le pierzi ca prin minune pe celelalte conturi?
Poate nu stiai ca nu e permis sa joci la 2 calculatoare odata, la aceeasi masa, mai citeste regulamentul odata si nu te mai chinui sa il interpretezi ca o faci gresit.
Daca esti un asa bun admin. de ce nu incepi cu toate conturile de pe site??? Te chinui degeaba cu mine, eu am fost printre cele mai corecte persoane de aici. Tu vorbeste de conturile noaste pe care le-ai inchis , e normal sa ne logam zilnic cu ele, fiecare avea conturile lui, ce e gresit in asta , spune-mi unul care nu o face de aici? Am un singur calculator , apropo. Poate uneori eram la joc si cate un copil era la servici sau la vre-un prieten, Trebuia sa-i interzic sa intre?
Sa-mi arati unde am transferat puncte pe conturile pe care le-ai inchis? Sa vedem ce o sa zica si ceilalti carora le-ai inchis conturile crezand ca sunt ale mele. Ai facut exces de zel, intr-o zi deosebita, pentru unii, dar sa-ti amintesti ca dupa suflet primim....Eu atat iti doresc,
Sa cauti si de acum un an, caci mai devreme asa scpunei ca eu joc de mult... O aberatie
Se spune ca cel mai destept cedeaza, eu si toti ai mei nu mai avem ce cauta aici, dar nici tu nu o sa ramai aici , cu siguranta dupa fapta si rasplata.
Vorbesti de respect, dar acest termen iti este necunoscut.
Daca esti un asa bun admin. de ce nu incepi cu toate conturile de pe site??? Te chinui degeaba cu mine, eu am fost printre cele mai corecte persoane de aici. Tu vorbeste de conturile noaste pe care le-ai inchis , e normal sa ne logam zilnic cu ele, fiecare avea conturile lui, ce e gresit in asta , spune-mi unul care nu o face de aici? Am un singur calculator , apropo. Poate uneori eram la joc si cate un copil era la servici sau la vre-un prieten, Trebuia sa-i interzic sa intre?
Sa-mi arati unde am transferat puncte pe conturile pe care le-ai inchis? Sa vedem ce o sa zica si ceilalti carora le-ai inchis conturile crezand ca sunt ale mele. Ai facut exces de zel, intr-o zi deosebita, pentru unii, dar sa-ti amintesti ca dupa suflet primim....Eu atat iti doresc,
Sa cauti si de acum un an, caci mai devreme asa scpunei ca eu joc de mult... O aberatie
Se spune ca cel mai destept cedeaza, eu si toti ai mei nu mai avem ce cauta aici, dar nici tu nu o sa ramai aici , cu siguranta dupa fapta si rasplata.
Vorbesti de respect, dar acest termen iti este necunoscut.
Ca sa iti raspund la prima intrebare, asta fac, verific conturile. Nu ma chinui degeaba cu tine ca te-am prins cu nenumarate transferuri de puncte intre conturile tale clona. Desi nu imi place sa vorbesc cu persoane care nu citesc ce le scriu, nu ma intereseaza de unde joci tu sau de unde joaca ceilalti membri ai familiei. In clipa in care vad ca amundoi sunteti conectati la acelasi ip, deci sunteti la aceeasi locatie, si jucati la aceeasi masa si transferati puncte de pe un cont pe altul, sanctiunile sunt pe masura. Repet: oricat incerci sa pari cinstit, actiunile tale ( sau alor voastre dupa cum pretinzi) arata fix invers.Conturile pretinsilor prieteni sunt accesate tot de la tine de acasa asa ca nu te mai chinui sa ma denigrezi atat, nu vei reusi.