Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 4
123> 

Vezi primul necitit

16-02-2008,14:26
nokia_n70 Data inregistrarii: 04/02/2008 Mesaje: 0 Offline
Ptr Admini !!!

Cand aveti de gand voi ROMANI sa faceti si voi ceva calumea!!!! Sunteti niste primitivi care nu o sa dati inainte. Va este lene sa stati si voi 2-3 ore pe site ?????? Ati ajuns ca aia de pe doizece ? :confused: ? ROMANIA = PUSCARIE asta sunteti si voi !!!! Peste tot furati si se fura :mad: Chiar nu puteti face ceva in care se poate distra omu TOTI PE MANA TOTI TE INJURA TOTI FURA CONTURI CHIAR NU SE IAU MASURI ??? CINE VA CREDETI VOI ??? ce ziceti " Lasai ma dai dreq ca ei se cearta ei se impaca... noi sa avem lume pe site ca de restu ni se rupe " ?? mai loati in cosiderare ce mai zice lumea ca nu vb degeaba pe FORUM. Sa vedem ce faceti in legatura cu ce am zis ! Eu stau cel putin 10-15 ore pe site n-am vazut un ADMIN unu n-am vazut !! sa vedem ce o sa faceti ... :rolleyes: :rolleyes:

16-02-2008,15:26
sunt_trist Data inregistrarii: 31/01/2008 Mesaje: 0 Offline
Raspundeti

as avea si eu ceva de adaugat la spusele lui nokia...este inacceptabil cum se vorbeste pe site...am creat o masa si dupa cum stiu pot sa imi aleg cu cine joc si cu cine nu...si m-am ajutat de functia chik pt a inlatura un utilizator...pai ce credeti ca mi-a spus apoi pe privat?....v-as spune aici dar cred ca o sa ma banati sigur....a inceput sa ma injure ca la usa cortului...eu nu ma vad vinovat cu nimic...atata timp cat fiecare e liber sa-si aleaga adversarul nu vad problema...daca doriti cu adevarat sa luati masuri va pot trimite poza pe yahoo....sau nu stiu...poate aveti alta idee...eu am dat copy paste si vi-o pot trimite la orice ora doriti numai sa vad si eu un caz rezolvat de care stiu...repet...este innacceptabil sa se vb in halul asta...va rog sa luati masuri...este vorba de utilizatorul cu nick-ul "clubarul"....va multumesc

17-02-2008,15:30
Ace Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 2 Offline

Ca sa luam masuri impotriva unui jucator trebuie sa-l raportezi. Mai multe detalii afli la [URL="http://joci.ro/ajutor.html"]Ajutor.

18-02-2008,11:57
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online
Raportati corect userii care gresesc daca doriti sa luam masuri!

Desi am mai raspuns in nenumarate randuri la probleme asemanatoare, se pare ca sunteti prea comozi ca sa verificati topicuri mai vechi ori ca sa aruncati o privire peste pagina noastra de intrebari frecvente de la Ajutor.

Asa ca am sa repet pentru utilizatorii mai noi: nu putem lua masuri contra unui user doar pentru ca voi il "parati" pe forum. Nu stim daca este adevarat. E cuvantul vostru contra cuvantului lui. Pentru a lua masuri concrete avem nevoie de dovezi. Si ca sa primim acele dovezi avem nevoie ca voi sa RAPORTATI CORECT USERII CARE INCALCA REGULAMENTUL IN VRE-UN FEL. Vedeti in pagina de Ajutor cum: http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html

ORICE JUCATOR CARE A GRESIT ESTE SANCTIONAT!

Va reamintim de asemenea ca oricand puteti vedea ce sanctiuni acordam si cui in pagina de Jucatori Sanctionati: http://joci.ro/sanctiuni(1).html

Regulile dupa care userii sunt sanctionati le puteti vedea in pagina de Regulament: http://joci.ro/regulament.html

Atentie: doar daca ati raportat corect un utilizator si el intr-adevar a gresit va fi sanctionat. Daca ati iesit de la masa de joc, ori din camere si abia apoi va intoarceti si raportati nu este ok, nu vom mai primi dovezile.

18-02-2008,12:00

Citat de la nokia_n70:

Cand aveti de gand voi ROMANI sa faceti si voi ceva calumea!!!! Sunteti niste primitivi care nu o sa dati inainte. Va este lene sa stati si voi 2-3 ore pe site ?????? Ati ajuns ca aia de pe doizece ? :confused: ? ROMANIA = PUSCARIE asta sunteti si voi !!!! Peste tot furati si se fura :mad: Chiar nu puteti face ceva in care se poate distra omu TOTI PE MANA TOTI TE INJURA TOTI FURA CONTURI CHIAR NU SE IAU MASURI ??? CINE VA CREDETI VOI ??? ce ziceti " Lasai ma dai dreq ca ei se cearta ei se impaca... noi sa avem lume pe site ca de restu ni se rupe " ?? mai loati in cosiderare ce mai zice lumea ca nu vb degeaba pe FORUM. Sa vedem ce faceti in legatura cu ce am zis ! Eu stau cel putin 10-15 ore pe site n-am vazut un ADMIN unu n-am vazut !! sa vedem ce o sa faceti ... :rolleyes: :rolleyes:

Stii zicala "Dumnezeu iti da, dar nu iti pune in traista?" Noi ti-am pus la dispozitie modalitatea prin care sa raportezi userii care incalca in vre-un fel regulamentul. Vrei sa luam masuri? Foloseste corect functia Raporteaza Abuz: http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html

18-02-2008,13:16
_NuCsOaRe_ Data inregistrarii: 15/02/2008 Mesaje: 0 Offline
Pt Lara !

Lara tu zici sa raportam useri ce as mai raportez cand omu fuge ??? de la masa.... 1 la mana 2 la mana _.pokalone._ a jucat pe mana cu unu si miau loat 6000k ! ce pot sa mai fac ? sa ma dau cu capu de ecran aa ? sunteti la fel de delasatori ca pe doizece.... ! ! ! ! de ce nu vb cu cateva persoane care chiar le place jocu si sunt corecti sa le dati admin ia sa vedeti ce misto o sa fie la poker are drepatate NOKIA_N70 ! INTARTI MAI DES SI VOI !!! SA VEDETI CE SE PETRECE PE MASTER !!!! O SA VEDETI CA TOT VOI VETI AVEA DE PIERDUT DACA NU LAOTI MASURI ! [U]INTRA CU UN NIK oarecare si punte la o masa sa vezi cum vin vulturi pe tine sa sa te arda de pcte manari numai de proba sa incerci !!! sa vezi ca am drepate ! loati masuri tot mai multi ies de pe situ asta pt ca nu se face dreptate ![/U]

18-02-2008,13:37

Cu ce greseste cineva care ia o mana doua si pleaca? Iti inteleg frustrarea, dar nu putem tine pe nimeni cu forta sa joace mai multe jocuri daca nu doreste. Nu se incalca cu nimic regulamentul. Cei care incalca regulamentul si sunt raportati sunt sanctionati promt la noi, deci nu cred ca ne poti compara cu altii din acest punct de vedere.

Cat despre cei pe care ii suspectezi ca joaca pe o mana, daca nu ai dovezi sa ii raportezi, ocoleste-i. Nu putem sanctiona useri doar pe presupuneri. Tu ce ai spune daca ai primi sanctiune doar pentru ca te suspecteaza cineva ori pentru ca nu poti juca o ora in continuu asa cum ar vrea altii? (e un exemplu)

PS. Poti sa iti exprimi parerea fara sa iti mai faci un cont, conturile multiple sunt interzise. E dragut totusi ca iti iei singur apararea.

19-02-2008,11:32
nokia_n70 Data inregistrarii: 04/02/2008 Mesaje: 0 Offline
pt Lara ! ;)

eu nu am 2 conturi dar joaca si prietenul meu pe situ asta.... stai lin ca nu am 100 de conturi cum au alti ;) namc e face cu 100 conturi ca nu joc pe mana :o . Nu mi-ati raspuns la intrebare de v-am puso ? de ce nu sunt admini pe poker ? ? ? ? vreau sa-mi raspundeti pls... ms Lara ca ai rapsuns pana acuma....

19-02-2008,12:27

Noi nu suntem politia sa stam sa pazim zilnic camerele si sa vanam userii care gresesc. Nu o sa facem asta niciodata. In plus, jucatorii cred ca se simt mai bine asa decat sa stie ca sta cineva in spatele lor si le urmareste fiecare greseala cand joaca.

V-am pus voua insa la dispozitie functia Raporteaza Abuz. Daca folositi CORECT aceasta functie (vezi pagina de Ajutor) cand cineva greseste, noi vom lua masuri daca regulamentul a fost incalcat. De ce credeti ca ar mai fi nevoie si de un "bodyguard" la fiecare camera?

19-02-2008,17:37
toneatza34 Data inregistrarii: 05/12/2007 Mesaje: 0 Offline
nam nimic cu voi dar daca .....

faceti si voi ceva sa fie concret ca vad ca altii fac .... l///aaa nu sunteti corect mai setati si voi putin pt unii ceva este pe fata sau .... ne mutam pe alte jocuri

Pagina 1 din 4
123>