Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 2 din 2
12 

Vezi primul necitit

24-01-2015,15:33
__NASUL Data inregistrarii: 07/10/2010 Mesaje: 108 Online

NE ETALAM STUDIILE AICI? SA FI SIGURA CA INTRADEVAR ESTE O DIFERENTA INTRE NOI ASA CA NU FI ASA DE SIGURA

25-01-2015,10:09
Juliyen Data inregistrarii: 29/10/2014 Mesaje: 115 Online
SI APROPO

ASTA E UN SAIT MOCA NU PLATESTE NIMENI NIMIK NUMAI DC VREA SA AIVE PUNCTE LA POKER MA REFER IAR SUNT UNII SI SUNT DESTUI CARE PE UNDE POT SCRIU FEL DE FEL DE ADMINI FARA SA INVeSTEASCA UN LEUT CRED CA  LI SE CUVINE SAI INJURE SAI COTONOGEASCA CUM POT SI PE UNDE POT BA MAI MULT CA SE DUC EI LA SEDIUL FIRMEI SI LE ARATA EI CE ZMEI SUNT DE MINE NUMAI ZIC CAT SUNT DE INJURAT SI ATUNCI NU TREBUIE SA VA MAI LOVESC SI EU REGULAMENTAR CUM POT/?  SA ENERVEZI O PERSOANA E CEL MAI USOR DAR IN MOD CIVILIZAT. ASA CUM SUNT EI ACESTI ADMIN NU TREBUIE SI NU AVEM NOI DREPTUL SA INJURAM CAND MA VEDETI PE MINE PRIMA DATA ATUNCI SI NICI ATUNCI PTR CA TOTI GRESIM TOTI MAI INCHIDEM OCHII CA SUNTEM OAMENI . SI TOTUSI HAI SA VA PUP! SEMNAT FIUL PLOII.

25-01-2015,13:39
_MariCrizz_ Data inregistrarii: 25/01/2015 Mesaje: 1 Online
Mesaj pentru adminii

Domni admini as dori si eu sa-mi raspundeti la o intrebare ! Dc ma anulati  fara sa fac ni  mic  nusthu si habar nam dc ma anulati  ! CA eu nu gresesc   nimic...Si find faptul ca sunt jucator vechi numai pot sa joc pe acest si-te vroiam sa cumpar pcte dar daca continuati sa ma anulati  fara motiv osa ma  las de poker si  nam sa mai utilizez site-ul acesta !   Dar vreu un raspun dc ma anulati fara motiv ! Asta vreau sa stiu ! Ms pentru ascultare.

25-01-2015,22:16
De_LUX Data inregistrarii: 17/01/2015 Mesaje: 7 Online

Citat de la __NASUL:

NE ETALAM STUDIILE AICI? SA FI SIGURA CA INTRADEVAR ESTE O DIFERENTA INTRE NOI ASA CA NU FI ASA DE SIGURA

ma invata sa scrii gramatical si are dreptate orezel te bagi in seama asa gratuit mereu, stai ma in banca ta si nu mai face pe avocatul atata ca esti un nimeni pe aici, ca doar jucator nu te poti compara cu puncte luate pe bani,de jucat nu stii, decat sa fugi daca pierzi 2 maini, de jignit esti primul , mai bine ar vedea adminii ce trebuie si sa te puna nitel la punct ca tu crezi daca esti cumparator ai alte drepturi,, te inseli, simt ca in curand i-ti vine randu

25-01-2015,23:15
_UltraViolet_ Data inregistrarii: 25/01/2015 Mesaje: 2 Online
Mesaj pentru adminii

domni admini eu peste cateva zile vreau sa cumapr pcte asa  va rog numai ma anulati  fara motiv ! Eu stiu ca acum osa ma anulati dar am o rugaminte  va rog numai ma anulati asa fara motiv.

25-01-2015,23:45
_SORYN Data inregistrarii: 29/09/2014 Mesaje: 55 Online

Citat de la De_LUX:

ma invata sa scrii gramatical si are dreptate orezel te bagi in seama asa gratuit mereu, stai ma in banca ta si nu mai face pe avocatul atata ca esti un nimeni pe aici, ca doar jucator nu te poti compara cu puncte luate pe bani,de jucat nu stii, decat sa fugi daca pierzi 2 maini, de jignit esti primul , mai bine ar vedea adminii ce trebuie si sa te puna nitel la punct ca tu crezi daca esti cumparator ai alte drepturi,, te inseli, simt ca in curand i-ti vine randu

CUMPARA SI TU CA IMI VINE SA SPURC NU BARFI ASA GRATUIT EU SINCER NU TE AM VZ PE NICAIERI TE AM  INSOTIT LA CIMITIR? HAI FI SEROIASA CA POATE ITI VIN IDEI MAI BUNE

26-01-2015,20:45
Cryystall Data inregistrarii: 23/01/2015 Mesaje: 3 Online
re:

*CUMPARA SI TU CA IMI VINE SA SPURC NU BARFI ASA GRATUIT EU SINCER NU TE AM VZ PE NICAIERI TE AM  INSOTIT LA CIMITIR? HAI FI SEROIASA CA POATE ITI VIN IDEI MAI BUNE*
    Hai ca deja se intinde cu gluma Casanova sau Sfinxul asta si se pare ca adminii il iarta de fiecare data. se cam inchid ochii la comentariile acestui specimen. Cam cum sa gandim trecerea asta cu vederea dragi domni admini? Deja il cam tineti mult in puf.    Cat despre comenturile lui...nu am ce sa-i cer ca si-a facut singur caracterizarea....FIUL PLOII. A spus tot cu asta.

27-01-2015,09:55
_InteX Data inregistrarii: 13/01/2015 Mesaje: 4 Online

Citat de la LEZERO:

SI INCA CEVA TE ROG EU CASANOVA. VEDETI DE TREABA TA CA NU AI FACUT FACULTATEA CU MINE OK?

pai e prea sandilau sa faca asta vreo facultate ....altceva nu stiu pacaliciu asta decat sa sifoneze sau sa provoace lumea..iar cand pierde 100k sau 200k hop fuga de la masa si el se mai crede mare jucatordaca nu ar cumpara pct in viata lui nu va putea sa faca pct.:) asa ca LEZERO da-i pace la muistu asta si penal ce este el::)

27-01-2015,09:55
_InteX Data inregistrarii: 13/01/2015 Mesaje: 4 Online

Citat de la LEZERO:

SI INCA CEVA TE ROG EU CASANOVA. VEDETI DE TREABA TA CA NU AI FACUT FACULTATEA CU MINE OK?

pai e prea sandilau sa faca asta vreo facultate ....altceva nu stiu pacaliciu asta decat sa sifoneze sau sa provoace lumea..iar cand pierde 100k sau 200k hop fuga de la masa si el se mai crede mare jucatordaca nu ar cumpara pct in viata lui nu va putea sa faca pct.:) asa ca LEZERO da-i pace la muistu asta si penal ce este el::)

Pagina 2 din 2
12