Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

01-07-2008,17:41
saracul Data inregistrarii: 21/06/2008 Mesaje: 0 Offline
Sanctiuni Poker - reclamatii si sugestii

DECI..eu am o avertizare si as putea sa pierd cont cu 17500k pe el.....astea sunt pkts si nopti pierdute...totii jucatorii vor sa le dau pkt dar eu nu pot pt k este regula..c pot sa le fac..

02-07-2008,07:51
hotzie_pe_fatza Data inregistrarii: 01/07/2008 Mesaje: 0 Offline

pai da mai saracule .. simplu ... fa-le raport;) ca asa cazi u la belea

02-07-2008,08:01
Ace Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 2 Offline

Cererea de puncte este pedepsita. Raporteaza utilizatorii respectivi.

05-07-2008,13:01
prison_break Data inregistrarii: 16/05/2008 Mesaje: 0 Offline

Citat de la Ace:

Cererea de puncte este pedepsita. Raporteaza utilizatorii respectivi.

nu pot sa inteleg prostia asta ! daca eu am un prieten , dc sa nu pot sa ii dau puncte ?? ce e rau in asta ????

si mai am o nemultumire : dc faceti discriminari intre jucatori ? am avut puncte pe 2 conturi si 1 mi l`ati anulat . dar aseara am raportat o persoana care ar la randui 2 conturi si nu ati luat nici o masura . astept sa il vad si pe respectivul cu contul anulat (nu cu avertisment ca nici eu nu am primit asa ceva) si dupa aceea puteti spune ca toti jucatorii au drepturi egale pe acest site .

astept sa se ia masuri ! multumesc

13-07-2008,09:35
_gr3kw_ Data inregistrarii: 16/05/2008 Mesaje: 0 Offline

domnule admin as vrea sa stiu dc mi sa anulat un cont cu 800k pe el daca eu stiu ca nu am facut nimic :(?????

14-07-2008,08:44
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

_gr3kw_, in primul rand nu ai specificat despre ce cont este vorba, dar te putem asigura ca toate sanctiunile se iau in baza regulamentului nostru.

In al doilea rand as vrea sa iti reamintesc si tie si lui prison_break ceea ce am mai repetat unui jucator:
Odata ce v-ati inregistrat pe Joci.ro se presupune ca sunteti de acord cu Regulamentul si Termenii si Conditiile de utilizare a acestui site. Recititi regulamentul nostru: http://joci.ro/regulament.html, asa vom evita discutiile de acest fel si veti intelege care sunt restrictiile si sanctiunile acordate pentru incalcarea lor.

Avertisment primesc cei care sunt la prima abatere.

22-11-2014,17:19
CORNYYYYY Data inregistrarii: 20/11/2014 Mesaje: 10 Online
SA STII K AI DREPTATE..

Citat de la prison_break:

nu pot sa inteleg prostia asta ! daca eu am un prieten , dc sa nu pot sa ii dau puncte ?? ce e rau in asta ????

si mai am o nemultumire : dc faceti discriminari intre jucatori ? am avut puncte pe 2 conturi si 1 mi l`ati anulat . dar aseara am raportat o persoana care ar la randui 2 conturi si nu ati luat nici o masura . astept sa il vad si pe respectivul cu contul anulat (nu cu avertisment ca nici eu nu am primit asa ceva) si dupa aceea puteti spune ca toti jucatorii au drepturi egale pe acest site .

AI DRREPTATE..NICI EU NU INTELEG DE CE DACA JUCAM COREKT CU CINEVA..SA INTELES CA MI TRANSFERA PUNCTE?ESTEO MARE PROSTIE..NU MI SE PARE DELCO CORECT CUIM PROCEDEAZA ADMINII UNREORI,, NICI MAKAR LA EMAIL NU NE RASPUND..PTR MAI MUTLE INFORMATII...NU E  COREKT...AM CUMPARAT PUNCTE..SI AM JUCAT CU CINEVA..SI AKM DE  3 ZILE MAU LASAT FARA CONT.. ZICEAU CA TRASNFERAM PUCNTE..DE UNDE NAIBA A SCOS PROSTIA ASTa? MULTI PROSTI DAU RAPOARTE AIUREA ..IN SPECIAL CARE PIERD..LUAT IMASURI..REMEDIATI SITEUL

22-11-2014,17:19
SA STII K AI DREPTATE..

Citat de la prison_break:

AI DRREPTATE..NICI EU NU INTELEG DE CE DACA JUCAM COREKT CU CINEVA..SA INTELES CA MI TRANSFERA PUNCTE?ESTEO MARE PROSTIE..NU MI SE PARE DELCO CORECT CUIM PROCEDEAZA ADMINII UNREORI,, NICI MAKAR LA EMAIL NU NE RASPUND..PTR MAI MUTLE INFORMATII...NU E  COREKT...AM CUMPARAT PUNCTE..SI AM JUCAT CU CINEVA..SI AKM DE  3 ZILE MAU LASAT FARA CONT.. ZICEAU CA TRASNFERAM PUCNTE..DE UNDE NAIBA A SCOS PROSTIA ASTa? MULTI PROSTI DAU RAPOARTE AIUREA ..IN SPECIAL CARE PIERD..LUAT IMASURI..REMEDIATI SITEUL

22-11-2014,17:20
ASA AM PATIT SIE U

Citat de la _gr3kw_:

domnule admin as vrea sa stiu dc mi sa anulat un cont cu 800k pe el daca eu stiu ca nu am facut nimic :(?????

ESTE BATAIE DE JOKC FRATILROL...MULTA LUME SPECIALC ARE PIERD...DA RAPOARTE AIUREA...ESTE O BATAIE DE JOK..

22-11-2014,17:24
DOAMNA LARA..

Citat de la Lara:

_gr3kw_, in primul rand nu ai specificat despre ce cont este vorba, dar te putem asigura ca toate sanctiunile se iau in baza regulamentului nostru.

In al doilea rand as vrea sa iti reamintesc si tie si lui prison_break ceea ce am mai repetat unui jucator:
Odata ce v-ati inregistrat pe Joci.ro se presupune ca sunteti de acord cu Regulamentul si Termenii si Conditiile de utilizare a acestui site. Recititi regulamentul nostru: http://joci.ro/regulament.html, asa vom evita discutiile de acest fel si veti intelege care sunt restrictiile si sanctiunile acordate pentru incalcarea lor.

Avertisment primesc cei care sunt la prima abatere.

DAR CONTUL MEU CORNYYYY ..DE CE MI L ATI  ANULAT?ACUM 3 ZILE PE DATA DE 20 ? CE RAU AM FACUT DACA AM JUCAT CU SILESUK..SI  SA INTELES GRESIT CA MI  TRASFERA PUNCTE?DE UNDE PROSTIA ASTA?VMA SCUZATI ?CHIAR NU POT JUCA 2 OAMENI NORMAL ? DINTR O DATA M AMT REZIT BUZNA FARA NICI UN AVERTISMENT..SA USANCTIUNE..CUM ERA NORMAL ...PANA SA SE ANULEZE CONTUL..?ASTEPT RASPUNS VA ROG MULT..DEOARECE PE EMAIL NU PRIMESC NICIODATA INFORMATII ...LA RECLAMATII ..VA ROG DIN SUFLET ..ASTEPT RASPUNS...

Pagina 1 din 1
1