Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

16-06-2014,15:28
dra1Kee Data inregistrarii: 10/04/2013 Mesaje: 10 Online
Schimbare

Am deschis acest subiect/topic in speranta ca dumneavoastra domnilor admini sa schimbati unele lucruri pe aici. 
1. Suntem nenumarati jucatori cu puncte foarte multe care deja jucam de plictiseala sau din reflex nici de cum de placere. 2. Schimbarea care a-s vrea eu si cred ca si restu jucatorilor dupa site ar fii ca " Miza si Masa" sa fie marite / Ex: Masa 100k iar sa ceri macar 200k-300k 3. Astept parerile celorlalti si ve-ti lua in considerare parerile noastre si veti lua masuri. 
Respect trustu joci.ro 

16-06-2014,15:40
_Brasil_14 Data inregistrarii: 14/06/2014 Mesaje: 2 Online

eu as dori sa se mai modifice urmatoarele chesti daca stimati domnii sau doamne admini(a) poate sa creeze un spatiu mic in coltul chatului in care in momentul in care bifezi pe persoana care injura jigneste sau foloseste expresi vulgare i-ai bifat casuta numai vezi ce scrie aceea persoana si numai pari deranjat de injurii,jignirii si alte vorbe urat jignitoare la adresa ta ca jucator as mai dori sa aduc la cunostinta ca sanctionarea cu anularea contului de a lungul a 7 sau 8 ani aproximativ de la infiintarea acestui site nu a facut decat sa indeparteze jucatorii de pe acest site cu sanctionarea si anularea conturilor mai bine s-ar putea face altceva cum ar fi : se se aplice taxa pentru : transferul de puncte ca sa numai mearga sa transfere acei jucatori in momentul in care incearca sa faca un transfer sa se ceara plata si ar fi ceva corect frumos si bine pentru toti ceilalti jucatori nu iti convine nu transferi si asa mai intra si un ban in  plus site-ului doar asa multi jucatorii mai vechii se vor intoarce pe acest site eu va promit ca va ajut si voi anunta foarte multi jucatorii care au jucat inainte sa se intoarca pentru ca s-au luat masurii impotriva sanctionarilor si nu se mai anuleaza contul definitiv daca dumneavoastra stimati admini sau doamne admini(a) veti face aceste schimbarii la site .Va Multumesc Anticipat pentru Intelegere ! sper din tot sufletul sa nu luati in nume de rau ceea ce am scris si eu mi-as dori din tot sufletul sa fie cum era inainte acest site plin de jucatori si cati mai multi utilizatori pe acest site la poker in special

17-06-2014,11:20
Sofokle Data inregistrarii: 07/03/2014 Mesaje: 125 Offline

Citat de la _Brasil_14:

eu as dori sa se mai modifice urmatoarele chesti daca stimati domnii sau doamne admini(a) poate sa creeze un spatiu mic in coltul chatului in care in momentul in care bifezi pe persoana care injura jigneste sau foloseste expresi vulgare i-ai bifat casuta numai vezi ce scrie aceea persoana si numai pari deranjat de injurii,jignirii si alte vorbe urat jignitoare la adresa ta ca jucator as mai dori sa aduc la cunostinta ca sanctionarea cu anularea contului de a lungul a 7 sau 8 ani aproximativ de la infiintarea acestui site nu a facut decat sa indeparteze jucatorii de pe acest site cu sanctionarea si anularea conturilor mai bine s-ar putea face altceva cum ar fi : se se aplice taxa pentru : transferul de puncte ca sa numai mearga sa transfere acei jucatori in momentul in care incearca sa faca un transfer sa se ceara plata si ar fi ceva corect frumos si bine pentru toti ceilalti jucatori nu iti convine nu transferi si asa mai intra si un ban in  plus site-ului doar asa multi jucatorii mai vechii se vor intoarce pe acest site eu va promit ca va ajut si voi anunta foarte multi jucatorii care au jucat inainte sa se intoarca pentru ca s-au luat masurii impotriva sanctionarilor si nu se mai anuleaza contul definitiv daca dumneavoastra stimati admini sau doamne admini(a) veti face aceste schimbarii la site .Va Multumesc Anticipat pentru Intelegere ! sper din tot sufletul sa nu luati in nume de rau ceea ce am scris si eu mi-as dori din tot sufletul sa fie cum era inainte acest site plin de jucatori si cati mai multi utilizatori pe acest site la poker in special

Si impotriva jucatorilor ca tine cu retele intregi de conturi si transferuri fara numar la poker ce propui sa facem? Apropo, iti voi analiza atent fiecare mana jucata si voi anula si pe cei care au primit puncte de la tine. Daca le-ai cerut bani, va fi problema ta cum ii returnezi. 

17-06-2014,11:22

Citat de la dra1Kee:

Am deschis acest subiect/topic in speranta ca dumneavoastra domnilor admini sa schimbati unele lucruri pe aici. 
1. Suntem nenumarati jucatori cu puncte foarte multe care deja jucam de plictiseala sau din reflex nici de cum de placere. 2. Schimbarea care a-s vrea eu si cred ca si restu jucatorilor dupa site ar fii ca " Miza si Masa" sa fie marite / Ex: Masa 100k iar sa ceri macar 200k-300k 3. Astept parerile celorlalti si ve-ti lua in considerare parerile noastre si veti lua masuri. 
Respect trustu joci.ro 

O sa verific intai de unde ai tu multe puncte. Culmea, cel care scrie sub tine a pierdut cam multe maini in fata ta, recent. 

17-06-2014,11:55
valentina82 Data inregistrarii: 23/04/2008 Mesaje: 8 Online

Citat de la Sofokle:

O sa verific intai de unde ai tu multe puncte. Culmea, cel care scrie sub tine a pierdut cam multe maini in fata ta, recent. 

De ce mi-ai sters postarea Domnule Admin?

17-06-2014,12:15
_snacks_ Data inregistrarii: 17/06/2014 Mesaje: 2 Online

Stimata doamna sa inteleg ca mai anulat pe mine dar dumneata ai facut o eroare enorma intre mine si contu

dra1Kee nici nu e contul meu in primul rand nici nu e creeat pe acelasi Ip cu conturile mele 3 sau 4 care le aveam si daca urmaresti atent fiecare mana vezi ca eu de la 15 k am facut acele puncte nu le-am transferat am jucat corect la King si am castigat pana la 15 k nu am cerut puncte de la nimeni asta nu inseamna ca daca vorbim pe chat si sunt un jucator care a avut puncte si le-am vandut in trecut sa anulati alte conturi cu puncte multe ca banuiesti dumneata aiurea ca sunt clona lui 

dra1Kee de unde pana unde e ala contul meu te rog sa analizezi mai bine aceasta problema ca ai anulat la greu conturi si nu impresionezi cu nimic pe nimeni vrei sa faci ceva bun pentru site si pentru noi toti dar daca suntem 20 30 persoane pe camera si jucam intre noi nu am facut transfer ar fi foarte frumos din partea dvs doamna Sofokle sa ii debanati contul lui 

dra1Kee ca ati gresit enorm exact asa cum i sa deblocat si lui vladcarabas2008 si s-a modificat ca fiind eroare de sistem  te rog frumos admin jur ca nu e contul meu si nici nu m-a ajutat si nici nu mi-a cedat maini jucand nesportiv am jucat destul de corect verifica atent inca odata iti spun la revedere si mersi ca mi-ai sters iar cele 3 conturi deci sa inteleg ca regulamentul numai e valabil cum arata pe forum 2 sau 3 conturi cu exceptia de a nu se face transfer intre ele si a nu se juca cu ele la aceiasi masa dar nu vad unde am jucat eu cu alea 2-3 conturi odata la aceiasi masa 

17-06-2014,13:03

Citat de la valentina82:

De ce mi-ai sters postarea Domnule Admin?

pentru ca i-ai insultat si dupa cum vezi, ambii sunt anulati. Pe viitor iti voi anula si tie contul daca mai insulti pe forum.

17-06-2014,13:04

Pana sa ajunga Dra1kee prin viena, contul a fost accesat din romania de o retea mare de clone. Aceste informatii le pot oferi oricarui organ competent de a ancheta decizia. Nici nu mai precizez de avertizarile precedente de transferuri de puncte si de joc nesportiv la poker.

17-06-2014,16:16

Citat de la valentina82:

Conturile multiplePentru a preveni eventuale fraude, sunt interzise conturile multiple.Conturile multiple mai sunt denumite si clone. O clona inseamna un user care este deja inregistrat, si din diverse motive isi mai face inca unul sau mai multe conturi, cu scopul clar de a posta sub mai multe "identitati" sau de a acumula puncte la jocuri de pe mai multe conturi. Cazurile in care aveti probleme cu userul sau parola nu se rezolva prin crearea unui nou cont, ci prin folosirea cu incredere a functiei "Am uitat parola" sau contactarea prin e-mail/YM a unui administrator.In conditiile in care descoperim clone, acestea vor fi sterse ramanand doar contul initial. Daca situatia se repeta si dupa asta, va fi sters si contul initial, si clonele aferente care s-au creat intre timp, iar respectivul user va fi banat pe o perioada aleasa de noi. Conturile sterse nu mai apar nici in topuri (daca era cazul).Important: Sunt tolerate 2-3 conturi la un jucator cu conditia sa nu se faca transfer de puncte intre ele. Fiecare cont trebuie tratat individual si trebuie sa reflecte corect vechimea si valoare lui.

CITESTE ASTA DNA SOFOKLE POATE NU STII REGULAMENTUL....CULMEA FACUT TOT DE VOI!ATATA TIMP CAT SCRIE CA AM VOIE 2-3 TU DE CE MI LE STERGI?DECI? SI NU O MAI DA CU ORGANE COMPETENTE CA DACA VIN SA VA VERIFICE AVETI SUTE DE NEREGULI...DACA VREI INTALNIRE CU ORGANE COMPETENTE SE REZOLVA CA AVEM SI CUNOSTINTE DEASTEA. DAR DE CE VREI SA AJUNGI AICI...DOAR DE DRAGUL DE A IESI ADMINUL ANULUI? CUM TI-AM MAI ZIS SUNTEM 2 IN CASA...CE FACEM ATUNCI? NE CERTAM PE 3 CONTURI?ASTEPT SI EU O REZOLVARE LA ULTIMA MEA INTREBARE: CE FACEM CAND SUNTEM 2 IN CASA SI VREM SA AVEM 2 CONTURI FIECARE (ASTA INSEAMNA 4). NE ANULATI?

Ai avut peste 20 de conturi " tu cu sotul tau" . Ai insultat pe forum si apoi te-ai victimizat. Regulamentul e simplu si nu l-ai respectat; Contul tau a fost anulat

23-06-2014,14:49
Randomizze Data inregistrarii: 01/02/2010 Mesaje: 1 Online
sa te fut sofokle

Citat de la Sofokle:

Ai avut peste 20 de conturi " tu cu sotul tau" . Ai insultat pe forum si apoi te-ai victimizat. Regulamentul e simplu si nu l-ai respectat; Contul tau a fost anulat

sa ti fut familia si tot neamu
 sa mi bag pula in albina care va pica pe floarea crescuta pe mormantul mati

Pagina 1 din 1
1