Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

27-01-2014,07:29
Falck Data inregistrarii: 13/06/2011 Mesaje: 8 Online
Un gram de adevar

Utilizatorul ramai_0,1,pe o parte are mare dreptate,lasand la o parte ca este anulat pentru transfer.Stie el ce stie.Este o mare familie acesti _Alesia_si _Leyla.Clanul Monica asa i se mai spune.Din el face parte si utilizatorul Ralu_24.Monica aia decand este situl asta[mare greseala a facut cand l-a descoperit], nu  a fost in stare niciodata sa se ridice singura.A avut nevoie numai de messenger.Asa ca _Alesia_,mai bine taceai si nu te angrenai in discutia cu ramai_0.Stie toata lumea cum te-ai ridicat u pe acest cont,nu e nevoie sa spun si eu.

27-01-2014,14:32
DeVoRaToArEa Data inregistrarii: 18/08/2008 Mesaje: 76 Online
:))

stai lejer ca nu se vor lua masuri , nu este prima data cand cineva zice pe forum.

27-01-2014,15:45
_Alesia_ Data inregistrarii: 09/08/2013 Mesaje: 10 Online

Citat de la Falck:

Utilizatorul ramai_0,1,pe o parte are mare dreptate,lasand la o parte ca este anulat pentru transfer.Stie el ce stie.Este o mare familie acesti _Alesia_si _Leyla.Clanul Monica asa i se mai spune.Din el face parte si utilizatorul Ralu_24.Monica aia decand este situl asta[mare greseala a facut cand l-a descoperit], nu  a fost in stare niciodata sa se ridice singura.A avut nevoie numai de messenger.Asa ca _Alesia_,mai bine taceai si nu te angrenai in discutia cu ramai_0.Stie toata lumea cum te-ai ridicat u pe acest cont,nu e nevoie sa spun si eu.

daca era cum spui u eram si eu akm und e el pe pagina de anulati dar  aci sunt numai disperati k tn care vb de alti

04-03-2014,17:58
_xdmga Data inregistrarii: 31/12/2013 Mesaje: 4 Online
:)))

Citat de la _Alesia_:

daca era cum spui u eram si eu akm und e el pe pagina de anulati dar  aci sunt numai disperati k tn care vb de alti

Uite ca nu sunt disperati acei care vb,si ai ajuns unde credeai ca e imposibil(de tot faceai atatea magarii) si adica pe pagina de anulati.bv tine-o tot asa

11-03-2014,15:07
Ales1a Data inregistrarii: 20/02/2014 Mesaje: 3 Online

Citat de la _xdmga:

Uite ca nu sunt disperati acei care vb,si ai ajuns unde credeai ca e imposibil(de tot faceai atatea magarii) si adica pe pagina de anulati.bv tine-o tot asa

uite k eu pot sa ma ridic de jos u poti? :)))

11-03-2014,20:08
Falck Data inregistrarii: 13/06/2011 Mesaje: 8 Online

Citat de la Ales1a:

uite k eu pot sa ma ridic de jos u poti? :)))

Te ridici pe dreacu de jos ,taci ca stie toata lumea ce faci tu cu iubita ta virtuala .Nu te mai caca pe tine manarule si spargatorule de conturi

Pagina 1 din 1
1